Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.483
Bolje da nahrane svinje.moraju negde da spaljuju silne hrvatske NATO dragovoljce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da nahrane svinje.moraju negde da spaljuju silne hrvatske NATO dragovoljce
Evo ti da malo uživaš u ubijenoj srpskoj deci:Malo pomisliš i na Jasenovac, jesam li u pravu? Onako ovlaš.
Mislim da će ovaj put biti malo drugačije...A kada legneš na livadu i gledaš oblake?
Jel bacaju malo na srbosjek?
Zašto misliš da ja imam iste interese kao i ti? Tebi tvoje uživanje, meni moje.Evo ti da malo uživaš u ubijenoj srpskoj deci:
https://www.jasenovac.in.rs/fotografije/22-deca-kozare-3.html
Plaćenika ima s obje strane, što time želiš reći?Ma jok, bolja je fora da Rusi napadaju u talasima, na magarcima i naoružani vojničkim ašovčićima.
A Baška što skidaju čipove sa veš mašina - da ih ugrade na Iskandere i Kinžale.
Valjda zato stalno i padaju na restorane u kojima se nalaze turisti iz Kolumbije, Poljske, SAD,...a ima i vaših.
Plus, ovi britanski humanitarci, koji nesrećno stradaju u blizini linija fronta.
Do drugog linka nisi došao?Rek’o Danas, ma dabome. Šta ste još sanjali?
Ti i istorija kao ja i klavir.
Mnogo toga kod vas nije tema i ne osvrćete se na to,što ne znači da se neki drugi ne sećaju tog perioda i tako se i postavljaju u komunikaciji sa vama.Bitna je to epizoda jer ste hteli švabama da dokažete da ste sa njima i u dobru i u zlu,zato ste se i zaputili u Rusiju da se borite protiv njih u bici kod Staljingrada(1942-1943) pa hrvatski piloti u sastavu Luftwaffe u borbama na Kavkazu,kod Staljingrada i u UKRAJINI,pa hrvatska pomorska legija na Crnom moru,kod Azovskog mora, oni to pamte,može dosta toga da se pročita na njihovim sajtovima o toj,za tebe nebitnoj epizodi.Uopće ne postoji povijesno sjećanje na to. To nikada nije bila tema, niti je ikoga ikada zanimalo. Baš nikada nisam čuo da netko razgovara o tome. Čak ni u školi se to nije spominjalo. To je potpuno nebitna epizoda u hrvatskoj povijesti pa shodno tome nemamo što i zašto zamjerati Rusima zbig toga.
Bukvalno je 300 miliona FSB botova po svetu, u martu 2022-e lupetalo da Kijev i cela Ukrajina padaju za 2 nedelje.
A boli te ova slika,priznajBukvalno je 300 miliona FSB botova po svetu, u martu 2022-e lupetalo da Kijev i cela Ukrajina padaju za 2 nedelje.
Postoje milijarde i milijarde recenica po netu koje dokazuju to.
Ima li jedna stvar osim pretnji i diktatorskog vladanja da je Putin pogodio?
Besmislena diktatorcina koja osim pretnji i nasilja ne zna nista drugo da radi.
Mene, a pretpostavljam ni većinu Hrvata, uopće ne zanima čega se drugi sjećaju i kakvo im je postavljanje u komunikaciji. Tko je se ne zna ponašati u komunikaciji, samo ga odrežeš i adio pa neka svira sam sebi.Mnogo toga kod vas nije tema i ne osvrćete se na to,što ne znači da se neki drugi ne sećaju tog perioda i tako se i postavljaju u komunikaciji sa vama.Bitna je to epizoda jer ste hteli švabama da dokažete da ste sa njima i u dobru i u zlu,zato ste se i zaputili u Rusiju da se borite protiv njih u bici kod Staljingrada(1942-1943) pa hrvatski piloti u sastavu Luftwaffe u borbama na Kavkazu,kod Staljingrada i u UKRAJINI,pa hrvatska pomorska legija na Crnom moru,kod Azovskog mora, oni to pamte,može dosta toga da se pročita na njihovim sajtovima o toj,za tebe nebitnoj epizodi.
https://www.danas.rs/svet/rusija-krematorijum-sankt-peterburg/
https://www.moscowtimes.ru/2025/09/...-vtoroi-mirovoi-voini-poter-v-ukraine-a175816
Znači li ovo da Rusija sa toliko krematorija, što pokretnih, što nepokretnih, postaje jedan od direktnih uzročnika globalnog zatopljenja?
Ne zna se. Tito je prebrisao sve tragove.Jel veći od onog vašeg u Jasenovcu?