Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.188
Onda sto otvaras teme o Kongu.Tebi ni on a ni off topic ne leže.. isprike što tema nije u korist Rusije, znam da je to jedino što bi ti ležalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda sto otvaras teme o Kongu.Tebi ni on a ni off topic ne leže.. isprike što tema nije u korist Rusije, znam da je to jedino što bi ti ležalo.
E jbg, nisi specificirao o kojem Kongu je riječ..Onda sto otvaras teme o Kongu.
Tako je. Ispravno tumačenje zapovijedi "Ne ubij" ustvari glasi "Ubij"Sveto pismo mogu tumačiti samo izabrani, nadahnuti Svetim Duhom.
Nije to za forumske šarlatane.
Da bio je, ali u starom značenju domobranskog rezervista iz AU. Riječ je o 1.s.r.bio ustasa? Ja se ne bih hvalio, moji su bili u partizanima
Prvo,Mačva nije zabit,ravnica je,plodna i rodna,pogodna za život.Drugo,veoma je bitno šta su tvoji preci uradili mojim precima.Treće,ne osvrćem se na šugave švabe i francuze,nebitni likovi totalno.Četvrto,nije CELA AUSTRIJSKA vojska,nego vaša "vražja divizija" kriva za svirepe zločine.Joj e što je tko radio prije 100 godina u nekoj zabiti, tako nebitno..
Radili su i Nijemci puno gore stvari Francuzima, pa se opet danas slažu i surađuju.
Pripadnici svih naroda u Europi su ubijali i bili ubijani kroz cijelu povijest, vrlo je jednostavno.
Cijela austrougarska vojska je zlo zbog nekog sela u nekoj zabiti, a cijela srpska vojska je zapravo vrtić na izeltu.
Govoriš da je cijela jedna vojska zlo zbog nekog nedjela, ali onda isto tako možemo reći i da su pripadnici svih srpskih vojski/ paravojski zlo zbog razaranja po par različitih država u razmaku od 10 godina.
Glupost je i to i ovo što si ti napisao.
Ja ne sanjam,ali pouzdano znam da su Rusi bili dva puta u Berlinu a švabe ni jednom u Moskvi.Četiri godine "bez mobilizacije", a vi još sanjate Berlin![]()
Zašto lažeš?Ja ne sanjam,ali pouzdano znam da su Rusi bili dva puta u Berlinu a švabe ni jednom u Moskvi.
Tako je. Ispravno tumačenje zapovijedi "Ne ubij" ustvari glasi "Ubij"
Video od tebe pa pomislio da je to sad moderno.Zašto lažeš?
Njemački marševi ore u centru Moskve:
Židov.Znaš li ti ko je primio od Boga 10 zapovesti?
Ma nisi od mene.. to si naučio dok si markirao sate u školi provodeći vrijeme u birtijama.Video od tebe pa pomislio da je to sad moderno.
Židov.
Koje neuspjelo vađenje iz konteksta i obmanivanje..Znaš li šta je taj Židov uradio posle toga? Posle primanja zapovesti 'Ne ubij'.
Izdao zapovest:
On im reče: »Ovako govori Jahve, Bog Izraela: ‘Neka svatko pripaše mač o bedro i pođe taborom od vrata do vrata pa neka ubije tko svoga brata, tko svoga prijatelja, tko svoga susjeda.’«
Sinovi Levijevi izvršiše Mojsijev nalog, i toga dana pade naroda oko tri tisuće ljudi.
Koje neuspjelo vađenje iz konteksta i obmanivanje..
Zlatno tele si negdje zaboravio, slučajno ili s namjerom.
Pokopaj se.
U priči ili stvarnosti?Znaš li ti ko je primio od Boga 10 zapovesti?
U priči ili stvarnosti?
Prestao sam vjerovati u izmišljena bića s jedno 7 godinaTi si počeo sa božjim zapovestima.
Valjda veruješ u to na šta se pozivaš.
Kako se odmah vrijeđaš čim ponestane argumenata, i to lažnih i jalovih poput tvojih.Kremiraj se!
Iako si previše sirov pa ćeš puno zagaditi sredinu.
Ma jok, bolja je fora da Rusi napadaju u talasima, na magarcima i naoružani vojničkim ašovčićima.Dada, svi krematoriji u Rusiji su za strane plaćenike..
Trenutno imamo 5k ranjenih Rusa i 2 milijuna mrtvih Ukrajinaca + oko 500k mrtvih NATO vojnika..
Impresivno, Sun Tzu je mala beba za Ruse..
Strašno, dokaz da nekim ljudima ne treba ni propagandni majstor poput Goebbelsa da ih vrti oko malog prsta.
Još kad bi znao da se radi o vojnicima na odsluženju vojnog roka,a ne o onima koji učestvuju u ratnim operacijama.O tome da nije izvršila mobilizaciju, Rusija je od 2022. do danas mobilizirala oko 1.3 milijuna vojnika.
Izvori su ti lako dostupni.
Jel' to u Hrvatskoj verziji Svetog Pisma?Tako je. Ispravno tumačenje zapovijedi "Ne ubij" ustvari glasi "Ubij"
Dzabe mu objasnjavas, on retroaktivno preko dede pati za 1945.ako sad ne prodje raspad Rusije nece sta imati svojim unucima da prepricava.Još kad bi znao da se radi o vojnicima na odsluženju vojnog roka,a ne o onima koji učestvuju u ratnim operacijama.
Manje veruj Nato medijima - možda ćeš imati bolju percepciju stvarnosti.
Šalim se...mislim - Hrvati i stvarnost...
Frtko novootkriveni teolog.A jel pravoslavna vjera dozvoljava da puškom ubijaš neprijateljea ili se slušaju Isusove riječi o tome kako treba ljubiti svoje neprijatelje? Jel pravoslavna vjera poštuje božje zapovijedi, tipa "Ne ubij!"?
Ne znam, postoji li ta verzija?Jel' to u Hrvatskoj verziji Svetog Pisma?