RUSI TVRDE: NATO i SAD 2008. hteli da napadnu Srbe na Kosovu!!!!!!!!!!

[/SIZE][/B]

Normalno.......sve je to deo specijalnog rata protiv nebeske srbije.....:ok:

da, ali nije specijalni(nemam pojma shta bi to moglo biti) vec nastavak onog koji je kulminaciju imao '99-e..a lako je chitljivo jer vishe nikova pricha istu prichu..stalno, iznova,opet i isto..te Miloshevic je kriv za globalno otopljenje, te koshtunjavi je uzrokovao cunami..kao mi smo krivi, te su oni potegli 10.000 km nebi li ispravili kosmichku nepravdu koju je Srpski narod naneo malim, dobrim, nevinim micamacama shipcima..i usput napravili jednu od najvecih vojnih baza u svetu?..misiiim..dokle bre..

:hahaha::hahaha::hahaha:........aha........nakon nekoliko godina posmatranja, ameri su provalili da je srbija zemlja gde ce da se ovajde pljackom........:hahaha:

Ako se ovde ne napune kao brodovi, nece nigde......:hahaha:
Pa napravili su Bondstil i podržavaju šiptare,oteli nam teritoriju...misliš li da će posle toga da menjaju svoju politiku prema nama samo zato što su nazovidemokrate išle 100x u Vašington da im se uvlače.Ne ide to tako niti sam ja mislio na teritoriju uže Srbije kad sam pisao prethodni post.:)

• Podržavam
Reactions: 27E
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=11&status=jedna&vest=139408
KLINTONOVA: BALKAN NEDOVRŠEN POSAO
AMERIČKA državna sekretarka Hilari Klinton ocenila je da je “Balkan u opasnosti da postane deo zaboravljene prošlosti” i da se “neće dozvoliti da tamo ostane nedovršen posao, s obzirom na sve učinjeno devedesetih godina”.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jedan tragican i istovremno komican lik, hilari, ne odustaje od opsesije srbijom.

sta bi to ona da dovrsi? a slikala se sa ratnim zlocincima usred vasingtona!

pa da dovrsi razaranje srbije, da ubija jos malo!

ne kosta je nista, jer srbi ne ubijaju amerikance!

da, ali nije specijalni(nemam pojma shta bi to moglo biti) vec nastavak onog koji je kulminaciju imao '99-e..a lako je chitljivo jer vishe nikova pricha istu prichu..stalno, iznova,opet i isto..te Miloshevic je kriv za globalno otopljenje, te koshtunjavi je uzrokovao cunami..kao mi smo krivi, te su oni potegli 10.000 km nebi li ispravili kosmichku nepravdu koju je Srpski narod naneo malim, dobrim, nevinim micamacama shipcima..i usput napravili jednu od najvecih vojnih baza u svetu?..misiiim..dokle bre..

dok glupost ne predje sopstvene granice, koje itekako postoje

Cenjeni Marko ne bih se mogao složiti da je kulmincija bila 1999.godine ,po svim pokzateljima kulminacija će biti krajem 2009 i početkom 2010.godine.
hvala

Poslednja izmena od moderatora:
misoni
Poenta cele priče je da se stav i ponašanje Amerike prema Srbiji nije promenio i neće se menjati ma koliko im se bilo ko uvlačio u pedu.Njihovi glavni orijentiri su interes i pljačka.Nema nas u njihovim planovima realizacije interesa a pošto su krenuli da nas pljačkaju normalno da nas smatraju za neprijatelje.
Чак и после проваљених прича типа: "Ми не мрзимо српски народ, већ само хоћемо да Милошевић оде" и "Косово је демократско питање, када Милошевић оде оно ће поново бити у Србији", многи не схватају које су намере Ватикана.

[/B]

Niko me nije odvukao sa foruma, nego prestali da placaju.........a ja ne radim za dz.....;)

Pa ne mislis valjda da samaram ove patriJot mentole , iz cistog zadovoljstva???.....:think:

Mislim......ima i toga, ali ipak mora da sednu neki dolari.......pa nisam ja amater, nego ozbiljan strani placenik...........:ok:

A nisi besh e otishao preko........:think:

Ma ja ipak cenim da si pushac volonter.........;)

da udjes u nato koji je bombardovao srbe u krajini,republici srpskoj,srbiji,crnoj gori,pokusao kopnenu agresiju iz albanije? nema kraja ljudskoj gluposti

Da nazalost, tako je. I sta ces sad ...... inatiti se.
Ili si sa njima ili protiv njih! neutralnih nema. (jedna je svajcarska)
ne mozes stalno u zid, kad nesto ne ide, menjaj politiku
probali smo da budemo nezavisni i prosli smo kako si napisao
sa 1 000 000 izbeglica......... zaista trebamo da menjamo nesto
Biram sa njima.:bye:

misoni
Чак и после проваљених прича типа: "Ми не мрзимо српски народ, већ само хоћемо да Милошевић оде" и "Косово је демократско питање, када Милошевић оде оно ће поново бити у Србији", многи не схватају које су намере Ватикана.

Stalno nas kaznjavaju i ucenjuju, bombarduju, legalizovali su proterivanje Srba (to moze da radi ko i kad god hoce).....i posle su nam kao prijatelji
EU je zlo!

Back