Rusi najviše uzimaju heroin

z:Dz:Dz:D......aha....bas si mene nasao da mi pricas ko je sta video.......z:D

najjace mi je kada vi, koji ste preko dosli preko "karitasa" iz bosne ili hrvatske.....pricate nekome o svetu ......z:Dz:Dz:D.......da se zahvalite ratovima , jer bi , da njih nije bilo i danas cuvali ovce u bosanskim gudurama.......

pa , "raseljeni", kazi ti nama......sto se ne preselis u rusiju, kada je u toj odvratnoj americi tako sve ruzno i tuzno???.......z:Dz:D

ne mozes dok te ne puste iz izbeglicnog kampa??........pa, kad ti otvore kapiju, a ti pravac moskva........

Ja se tamo rodio,a kada je bio rat, bio sam tu.... z:mrgreen:

Све у свему смешно је да то пласира енглеска стока и то док Русија у сваком могућем смислу иде узлазном путањом. Времена када је Русијом владао потпуни морални панор су им одговарала, када је и сам руски председник био алкохоличар. Сада могу само да плачу. Чврста рука, јака Русија, Енглеска плаче. Тако је било увек.
ma kakve Englezi imaju veze sa tim sto Ruje popajau petinu svetske proizvodne maka u Avganistanu i to ga ne koriste za strudlu z:cry: podatke je objavio UN , a Russia Today potvrdio z:(

Englezima ce uvek nesto da smeta i neki qrrac da fali dok ne vrate granice komonvelta i dok sa ostrva ne proteraju sve one koji tu nisu dosli u velikoj seobi naroda.

Руси и Енлгези се не воле од кад постоје па онда кроз читаву историју. Данас када је Русија на ногама, а Енглеска 51. америчка држава наравно да ради сујета.

ma kakve Englezi imaju veze sa tim sto Ruje popajau petinu svetske proizvodne maka u Avganistanu i to ga ne koriste za strudlu z:cry: podatke je objavio UN , a Russia Today potvrdio z:(

Можда праве штрудле од мака.

А осим тога у Русији је демократија на високом нивоу па се преносе и вести са ББЦ.

..dakle CIA radi dobru shljaku..
У Русији се јеврејска безбедносна служба зове КГБ или (ФСБ). Иначе и једна и друга пројеврејска служба америчка и совјетска заједно раде на ''добротворном'' растурању опијата ''свом'' поробљеном народу. Тренутно ''златну жицу'' Авганистана контролише ЦИА, тако да ће Руси имати ту час да им се снизи цена производа и да их се што више навуче на продукте западног благостања и декократије.

Не мислите ваљда да ће среброљубиви мафијаши и политичари, да препусте толики ''бизнис'' гојама или мухамединцима? Па гоје су конзументи и стока коју треба експлуатисати.

Учити, учити и само учити:

У Русији се јеврејска безбедносна служба зове КГБ или (ФСБ). Иначе и једна и друга пројеврејска служба америчка и совјетска заједно раде на ''добротворном'' растурању опијата ''свом'' поробљеном народу. Тренутно ''златну жицу'' Авганистана контролише ЦИА, тако да ће Руси имати ту час да им се снизи цена производа и да их се што више навуче на продукте западног благостања и декократије.

Не мислите ваљда да ће среброљубиви мафијаши и политичари, да препусте толики ''бизнис'' гојама или мухамединцима? Па гоје су конзументи и стока коју треба експлуатисати.

Учити, учити и само учити:

znaci FSB valja hors ruskoj omladini ?

znaci FSB valja hors ruskoj omladini ?
Па ако ЦИА ваља по Америци (и северној и јужној), ваљда ће ти се само касти да им ''мрски'' непријатељи(са којима сарађују одувек) из КГБ узурпираше совјетско тржиште.

Јуст фолловв тхе монеј.

tona u svetu 340 kg u toni 1000 grama u kg 1000 grama u svetu 340.000.000 procenat za rusiju20,00% grama za rusiju 68.000.000 narkomana u rusiji1.500.000 grama po narkomanu 45,33 dana u godini 45,33

grama po danu po jednom narkomanu
0,12

О,12 грама по дану , то звучи некако мало

Poslednja izmena:
tona u svetu 340 kg u toni 1000 grama u kg 1000 grama u svetu 340.000.000 procenat za rusiju20,00% grama za rusiju 68.000.000 narkomana u rusiji1.500.000 grama po narkomanu 45,33 dana u godini 45,33

0,12

pa dok to dodje do ulicnih komana bude tu i preko mgra dnevno z:D

0,12

ko zna, zna.......z:lol:z:lol:z:lol:

koliko grama horsa mozes ti da strpas u venu??z:D

Back