Rusi najviše uzimaju heroin

Ovo meni kao nekom ko pola zivota zivi u USA,deluje neverovatno! Pa u americi postoje kompletni delovi gradova,gde su svi na herojinu... recimo iz mog komsiluka treba pomenuti NEWARK gde se na ulici ne moze videti nista drugo do narkomana,i to ako zalutas pa udjes tamo,obicno se taj deo zaobilazi....
Za tako nesto ja ne znam da postoji u RUSIJI,i sumnjam u ovaj podatak.

evo izvukao sam mapu, dakle na jednom malom prostoru,malom delu grada,dnevno se dogodi prosecno po 10-15 DNEVNO!
to je prosek, a deo u kome se to desava ima 190 000 stanovnika! I onda je najbolje kada izadju sa podatkom da je bilo samo 130 ubistava za godinu dana :-) a onda novinarka pita a sta je sa jos 90 gde nije pronadjeno telo ? :-)

Poslednja izmena:
Haha zar je moguce da za ovo trazis link z:Dz:mrgreen:z:D
No evo ti kad insistiras, direkt od Cie:

United States

world's largest consumer of cocaine (shipped from Colombia through Mexico and the Caribbean), Colombian heroin, and Mexican heroin and marijuana; major consumer of ecstasy and Mexican methamphetamine; minor consumer of high-quality Southeast Asian heroin; illicit producer of cannabis, marijuana, depressants, stimulants, hallucinogens, and methamphetamine; money-laundering center

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/fields/2086.html
oces da kazes da su Ameri gospoda , a Ruje klosari ? z:cry: nisam se tome od tebe nadao z:(

Ovo meni kao nekom ko pola zivota zivi u USA,deluje neverovatno! Pa u americi postoje kompletni delovi gradova,gde su svi na herojinu... recimo iz mog komsiluka treba pomenuti NEWARK gde se na ulici ne moze videti nista drugo do narkomana,i to ako zalutas pa udjes tamo,obicno se taj deo zaobilazi....
Za tako nesto ja ne znam da postoji u RUSIJI,i sumnjam u ovaj podatak.

ne, nema......u rusiji su narkomani pravilno rasporedjeni po svim delovima grada.....

u svakoj kuci bar jedan..........z:Dz:Dz:D

ne, nema......u rusiji su narkomani pravilno rasporedjeni po svim delovima grada.....

u svakoj kuci bar jedan..........z:Dz:Dz:D
pa da , u SAD je to mnogo starija pojava pa su verovatno u te kvartove gde se skupljaju dzankiji ne zalazi posten svet ,posto se vec zna da su na losem glasu , a ovi tek od skora masovnije probali hors i vec smrcu i bodu se na Boga ne misle z:cry: valjda da nadohnade propusteno
a u protekloj deceniji od kada je njegovo bozanstvo na vlasti,kako kazu UN je porastao broj desetostruko , valjda ne znaju sta ce od srece pa daj da se siju malo z:hm:

Ne čudi me da Rusi u ovom slučaju prednjače u brojkama:think:
neko je spomenuo kako USA uopšte nisu interesantno tržište za heroin....tamo su neke sintetike popularnije već niz godina, hors im je onako nostalgična treš droga i naravno trava koju više niko osim tužilaštva ne smatra drogom.tako kažu uputjeniz:mrgreen:

pa da , u SAD je to mnogo starija pojava pa su verovatno u te kvartove gde se skupljaju dzankiji ne zalazi posten svet ,posto se vec zna da su na losem glasu , a ovi tek od skora masovnije probali hors i vec smrcu i bodu se na Boga ne misle z:cry: valjda da nadohnade propusteno
a u protekloj deceniji od kada je njegovo bozanstvo na vlasti,kako kazu UN je porastao broj desetostruko , valjda ne znaju sta ce od srece pa daj da se siju malo z:hm:

z:shock:z:shock:z:shock:z:shock:

treba imati u vidu da se ovde pise o heroinu......ako bi dodali na to sva primitivna sredstva koja su rusi spremni da utrpaju u sebe ne bi li se obeznanili i zaboravili gde zive......od lepkova svih vrsta ( sem selotejpa ) , tableta , industrijskog alkohola, sve do cigle u glavu.........

situacija bi mogla da se cak proglasi i zabrinjavajucom , po mlade ruske komsomolce.....z:shock:

U tome je štos, ovo su podaci za heroin, a potrošnja herojina još nije točno utvrđena. :lol:

Evo stavio sam gore primer iz mog komsiluka, ISTOCNI BRUKLIN, necu ni da spominjem,ali mislim da se vise droge potrosi tamo, nego u celoj srbiji,iako je 50 puta manji!
Ali evo iz prvog komsiluka NEWARK! Pa tamo dnevno 10-15 pucnjava, i svi na herojinu i ostalim drogama,zamisli gradic od 200 000 ljudi,i na svakih 3 sata ubiju nekog u sacekusi,ili ga otmu... :-)

pa zemlja koja ima najveci problem sa drogama i treba da razvije i najbolje lecenje od istih..........sta je tu cudno..??

iako, nisu oni videli kako se u srbiji u pomoc krsta , vere i lopate lece narkomani,..z:Dz:Dz:D

Ti si i rusiju i ameriku gledao eventualno na slikama, pa mogu da te lazu,ja u USA skoro da zivim,au rusiji sam bio 5 puta, i nikada nisam video narkomana....

PS: klinike su otvorene iskljucivo za strance :-) bilo je tamo i dosta dece jet set-a iz srbije.

pa zemlja koja ima najveci problem sa drogama i treba da razvije i najbolje lecenje od istih..........sta je tu cudno..??

iako, nisu oni videli kako se u srbiji u pomoc krsta , vere i lopate lece narkomani,..z:Dz:Dz:D
da bre ti ruski najpoznatiji doktori i naucnici koji imaju najsavremenije i najuglednije klinike za odvikavanje su ustvari neznalice i budale , nemaju pojma da je strucni medicinski konzilijum Krstarice neopozivo utvrdio da heroin jedino leci pop na harliju i lopata , a oni naivcine neke tzv. medicinske metode upraznjavaju , budi Bog s' nama z:shock:

da bre ti ruski najpoznatiji doktori i naucnici koji imaju najsavremenije i najuglednije klinike za odvikavanje su ustvari neznalice i budale , nemaju pojma da je strucni medicinski konzilijum Krstarice neopozivo utvrdio da heroin jedino leci pop na harliju i lopata , a oni naivcine neke tzv. medicinske metode upraznjavaju , budi Bog s' nama z:shock:

Ne lece rusi ''psihicku zavisnost''
vec fizicku, i onda ''blokiraju receptore u mozgu'' uvazenog pacijenta, a na kraju lecenja mu i slikovito pokazu na njegovom primeru,kako ce izgledati smrt kada sledeci put bude konzumirao drogu...
dal je to lepo ne znam,ali da radi,radi...

Back