C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.458
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka bude jos gori, sta vam trebaju izbeglice, spijuni koji ne mogu bez netaRazlog bežanja je katastrofalno loš internet u srbiji
U ukraini ga čekaju dronovi, iskanderi, pametne i glupe bombe. Mnogo takvih.neka bude jos gori, sta vam trebaju izbeglice, spijuni koji ne mogu bez neta
prave izbeglice su 'leba gladne, a ko je pobegao zbog neta taj je spijun, i bolje sto nije u srbiji
Autorska tema.
U proteklih godinu dana je ušlo skoro pola miliona rusa i ukrajinaca, zadržalo se jedva 25.000 tj tražilo boravak. Razlog bežanja je katastrofalno loš internet u srbiji koji ne zadovoljava minimum za online poslovanje.
Nisi ni ti nama, a nisi ni onima kojima misliš da jesi…Nisam ti ja nikakav brat, slavjanofilcicu.![]()
Toliko o tome.
Јок, море, друго је у питању.
То су имућнији Руси и Украјинци, и Србија им је само пролазна тачка, привремен боравиште док не одлуче куда ће даље.
pa evo ja, pobego iz Srbije jer mi smeta sto nikako da poprave onaj most za pesaci na lepenici.Autorska tema.
U proteklih godinu dana je ušlo skoro pola miliona rusa i ukrajinaca, zadržalo se jedva 25.000 tj tražilo boravak. Razlog bežanja je katastrofalno loš internet u srbiji koji ne zadovoljava minimum za online poslovanje. Bukvalno su bili u bezizlaznoj situaciji upoznao sam puno ljudi koji nisu mogli da obavljaju svoj posao online za šta treba stabilan protok.
https://nova.rs/vesti/biznis/rusi-i-ukrajinci-za-godinu-dana-registrovali-oko-5-000-firmi-u-srbiji/
Trenutno je po osnovu odobrenog privremenog boravka u Srbiji 23.804 državljana Ruske Federacije i 706 državljana Ukrajine“, navode u MUP Srbije.
Nisi iz beograda očigledno, svaki drugi prolaznik baćuška.Broj Rusa u Srbiji je uvek bio prenapumpan. Oni su prošli kroz zemlju da , i koristili aerodrom za dalja putovanja ali da je 200.000 njih ostalo u Beogradu i NS je smešno. I cela ta priča oko skupih stanova je isto bila propaganda da ni narod zamrzeo Ruse. Jesu poskupeli stanovi ali to je i zbog toga što se pola Srbije preselilo u veće gradove ne samo zbog Rusa.
Pa da, šurak kaže da kad Rus udje u maxi, račun nije ispod 4000 din. (radi u maxiju)Nisi iz beograda očigledno, svaki drugi prolaznik baćuška.
Ma nije to nego mnogo jaka demokratija kod nas pa nisu mogli da izdrze to.Autorska tema.
U proteklih godinu dana je ušlo skoro pola miliona rusa i ukrajinaca, zadržalo se jedva 25.000 tj tražilo boravak. Razlog bežanja je katastrofalno loš internet u srbiji koji ne zadovoljava minimum za online poslovanje. Bukvalno su bili u bezizlaznoj situaciji upoznao sam puno ljudi koji nisu mogli da obavljaju svoj posao online za šta treba stabilan protok.
https://nova.rs/vesti/biznis/rusi-i-ukrajinci-za-godinu-dana-registrovali-oko-5-000-firmi-u-srbiji/
Trenutno je po osnovu odobrenog privremenog boravka u Srbiji 23.804 državljana Ruske Federacije i 706 državljana Ukrajine“, navode u MUP Srbije.
Ima ih po celom BG.У Земуну виђам неке руске јутјубере, како је то смешно - гледаш те људе на нету а онда на пијаци и у превозу. По мом мишљењу све их је више.
Autorska tema.