Rusi i Ukrajinci beže iz Srbije - razlog loš internet?

Sbb crko i mora da se šeruje internet sa mobilnog kako bi se radilo. Ovako nekako izgleda prosečan online rad u srbiji.

Screenshot_2023-03-04-12-07-03-761-edit_com.miui.home.jpg

Autorska tema.

U proteklih godinu dana je ušlo skoro pola miliona rusa i ukrajinaca, zadržalo se jedva 25.000 tj tražilo boravak. Razlog bežanja je katastrofalno loš internet u srbiji koji ne zadovoljava minimum za online poslovanje.
:lol:
Јок, море, друго је у питању.
То су имућнији Руси и Украјинци, и Србија им је само пролазна тачка, привремен боравиште док не одлуче куда ће даље.

Broj Rusa u Srbiji je uvek bio prenapumpan. Oni su prošli kroz zemlju da , i koristili aerodrom za dalja putovanja ali da je 200.000 njih ostalo u Beogradu i NS je smešno. I cela ta priča oko skupih stanova je isto bila propaganda da ni narod zamrzeo Ruse. Jesu poskupeli stanovi ali to je i zbog toga što se pola Srbije preselilo u veće gradove ne samo zbog Rusa.

Autorska tema.

U proteklih godinu dana je ušlo skoro pola miliona rusa i ukrajinaca, zadržalo se jedva 25.000 tj tražilo boravak. Razlog bežanja je katastrofalno loš internet u srbiji koji ne zadovoljava minimum za online poslovanje. Bukvalno su bili u bezizlaznoj situaciji upoznao sam puno ljudi koji nisu mogli da obavljaju svoj posao online za šta treba stabilan protok.

https://nova.rs/vesti/biznis/rusi-i-ukrajinci-za-godinu-dana-registrovali-oko-5-000-firmi-u-srbiji/
Trenutno je po osnovu odobrenog privremenog boravka u Srbiji 23.804 državljana Ruske Federacije i 706 državljana Ukrajine“, navode u MUP Srbije.
pa evo ja, pobego iz Srbije jer mi smeta sto nikako da poprave onaj most za pesaci na lepenici.

Broj Rusa u Srbiji je uvek bio prenapumpan. Oni su prošli kroz zemlju da , i koristili aerodrom za dalja putovanja ali da je 200.000 njih ostalo u Beogradu i NS je smešno. I cela ta priča oko skupih stanova je isto bila propaganda da ni narod zamrzeo Ruse. Jesu poskupeli stanovi ali to je i zbog toga što se pola Srbije preselilo u veće gradove ne samo zbog Rusa.
Nisi iz beograda očigledno, svaki drugi prolaznik baćuška.

Autorska tema.

U proteklih godinu dana je ušlo skoro pola miliona rusa i ukrajinaca, zadržalo se jedva 25.000 tj tražilo boravak. Razlog bežanja je katastrofalno loš internet u srbiji koji ne zadovoljava minimum za online poslovanje. Bukvalno su bili u bezizlaznoj situaciji upoznao sam puno ljudi koji nisu mogli da obavljaju svoj posao online za šta treba stabilan protok.

https://nova.rs/vesti/biznis/rusi-i-ukrajinci-za-godinu-dana-registrovali-oko-5-000-firmi-u-srbiji/
Trenutno je po osnovu odobrenog privremenog boravka u Srbiji 23.804 državljana Ruske Federacije i 706 državljana Ukrajine“, navode u MUP Srbije.
Ma nije to nego mnogo jaka demokratija kod nas pa nisu mogli da izdrze to.

У Земуну виђам неке руске јутјубере, како је то смешно - гледаш те људе на нету а онда на пијаци и у превозу. По мом мишљењу све их је више.
Ima ih po celom BG.

Sve ce to Gdin Djilas da iskanalise.

Svi ce biti tretirani kao pocasni gradjani drzave Srbije.

Drei monate und schluss.

Autorska tema.

Srbiju kao dobro mesto za život nisu videli čak ni oni azilanti iz Somalije i afričkih zemalja petog sveta gde se vode građanski ratovi decenijama.

Rusi koji su prognani iz Rusije su došli u Srbiju samo na privremeno.
Srbija im je samo usputna stanica. A ljudi koji su već primorani da se sele, onda se sele na bolje a ne na gore.

Ja koliko znam velika većina tih rusa, verovatno preko 80% je od početka išla ka tome da se iseli u Ameriku, Nemačku i tako.

Udba je imala ideju da nekako zadrži sve Ruse i da privuku da u Srbiju dođe i ostane milion rusa. Nisu ništa značajno uradili po tom pitanju i toliko o tome koliko su to zaista i hteli. Mada šta god da su oni mogli da uradi, a nisu ni za šta konstruktivno sposobni inače, ne bi uspeli da zadrže te ljude prosto zato što ni ljudi koji su ovde rođeni ne ostaju ovde. Mladi, obrazovani i perspektivni.

Back