Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rida:
uhvatio je i mene virus
sutra sam trebala da idem na put..odlozeni :rida:
sad moram da cekam nekoliko dana da dodjem sebi prvo, a onda kad mi prodje temperatura cu verovatno da kasljem kao slon sledecih destak dana
ima da mi propadne planirani uzitak:fdlan:

uhvatio je i mene virus
sad moram da cekam nekoliko dana da dodjem sebi prvo, a onda kad mi prodje temperatura cu verovatno da kasljem kao slon sledecih destak dana

sad da sam neka,ja bih ti rekla:a sta sam ti ja rekla
al necu :smeker:

sad da sam neka,ja bih ti rekla:a sta sam ti ja rekla
al necu :smeker:

pa drzim se..
lomi me onako, al sam bila na adi..znaci - 7-8km..sad sam uradila trbusnjake samo..
popila cafetin cold..kaze moje dete samo to joj je pomoglo..
ajde da je poslusam
do nedelje moram da ozdravim..gde da preskocim bazen!
al mi je krivo sto cu da kasljucam posle toga usput..kao magarac..
umesto da pevam :roll:

uhvatio je i mene virus

Tako ti je to kad odbijas poziv,onda te uFati virus,umesto ja.:lol:

Сестра ми рече малопре да је Ј. имала 17 дана вирус који се завршио стомачним вирусом.
Мсм, немам ја за то времена, нек одступи вирус.

Е, то, сад ми је мало лакше јер видим да се и жена-баш-челик, чувена Дајв, срозала од вируса, а камоли ја, сламка међу вихорови.

Е, то, сад ми је мало лакше јер видим да се и жена-баш-челик, чувена Дајв, срозала од вируса, а камоли ја, сламка међу вихорови.

aha,bas se srozala,optrcala je samo 8 kilometara i uradila trbusnjake :sad2:
sta li radi kad je zdrava?:think:

Мене плаши кад искочи обавештење кад добијем репутациони бомбон. Обавештење које није порука случајног посетиоца мог профила, дакле..
Све мислим да ће да пише: поштовани, једите говна услед прекрешаја, опет сте бесни, уједно вас обавештавамо, поштовани господине који једе г. да сте запатили вирус који ће да вам нападне стомак у року од 3 недеље, рачунајући од данас. Исто се десило и Јелени. Ако се исто деси и Дајв, то нема везе са вама, него са нама. На ову одлуку можете да се жалите вашем деди, с поштовањем и бест риг. поуштованије.

umire mi graficka kartica....u **** sve, sta mi je sad ciniti, da li da kupujem novi laptop ili da menjam deo, koji je verovatno skup ko svetog petra kajgana :neutral: missim, cune na sve planove jos ovaj trosak, ova krntija ima da zivi bar jos par godina :evil:

Tako ti je to kad odbijas poziv,onda te uFati virus,umesto ja.:lol:
fataj me sad, fataj me sad :sad2:
aha,bas se srozala,optrcala je samo 8 kilometara i uradila trbusnjake :sad2:
sta li radi kad je zdrava?:think:

...kad je zdrava radi minonove vežbe s' loptom...:)

...ups. sas dve lopte...:lol:

ne dam se bre!
samo kasljem kao magarac i lomi me malo..
meni su dete i sestric stali na noge, a mama i zet se razboleli..danas je zakacio i sestru najgore od svih..
bas ovo sto razvigor kaze - povraca cim pogleda u casu sa vodom, jedva sam joj uvalila cafetin cold..
mukica jedna..
a ostali samo kaslju..i temperatura kako koga oko 3 dana i 38,5c.39,5c..

umire mi graficka kartica....u **** sve, sta mi je sad ciniti, da li da kupujem novi laptop ili da menjam deo, koji je verovatno skup ko svetog petra kajgana :neutral: missim, cune na sve planove jos ovaj trosak, ova krntija ima da zivi bar jos par godina :evil:

mozda nije graficka..
mozda je i tebi ispao srafitj :sad2:
meni jos majstor nije osposobio onaj moj laptop..
a kad ce i da li ce - ko to zna..
mozda mi je laptpo vec na skladistu sekundarnih sirovina..male cige igraju igrice :sad2:

fataj me sad, fataj me sad :sad2:

ne dam se bre!
samo kasljem kao magarac i lomi me malo..
meni su dete i sestric stali na noge, a mama i zet se razboleli..danas je zakacio i sestru najgore od svih..
bas ovo sto razvigor kaze - povraca cim pogleda u casu sa vodom, jedva sam joj uvalila cafetin cold..
mukica jedna..
a ostali samo kaslju..i temperatura kako koga oko 3 dana i 38,5c.39,5c..

Па свеједно, чувај се, чудан неки вирус и сваког друкчије стрефи :))

Да пријавим за рупу да онај мој једрењак има изгледа бесконачно много делова у наставцима, узмеђу 10 и 150 бројева.

:histericna:

555442_516219451764398_637732771_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back