gost 274070
Domaćin
- Poruka
- 4.803
gomila muskaraca kad se razboli to je kraj sveta...uvek neka drama umiranje i prenemaganje, na temperaturu od 37,3nikako da shvatim taj fenomen
![]()
Hipohondri...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gomila muskaraca kad se razboli to je kraj sveta...uvek neka drama umiranje i prenemaganje, na temperaturu od 37,3nikako da shvatim taj fenomen
![]()

uhvatio je i mene virus
sutra sam trebala da idem na put..odlozeni
sad moram da cekam nekoliko dana da dodjem sebi prvo, a onda kad mi prodje temperatura cu verovatno da kasljem kao slon sledecih destak dana
ima da mi propadne planirani uzitak![]()

sad da sam neka,ja bih ti rekla:a sta sam ti ja rekla
al necu![]()
uhvatio je i mene virus
sutra sam trebala da idem na put..odlozeni
sad moram da cekam nekoliko dana da dodjem sebi prvo, a onda kad mi prodje temperatura cu verovatno da kasljem kao slon sledecih destak dana
ima da mi propadne planirani uzitak![]()

Е, то, сад ми је мало лакше јер видим да се и жена-баш-челик, чувена Дајв, срозала од вируса, а камоли ја, сламка међу вихорови.

aha,bas se srozala,optrcala je samo 8 kilometara i uradila trbusnjake
sta li radi kad je zdrava?![]()

...kad je zdrava radi minonove vežbe s' loptom...
...ups. sas dve lopte...![]()

fataj me sad, fataj me sadTako ti je to kad odbijas poziv,onda te uFati virus,umesto ja.![]()

aha,bas se srozala,optrcala je samo 8 kilometara i uradila trbusnjake
sta li radi kad je zdrava?![]()
...kad je zdrava radi minonove vežbe s' loptom...
...ups. sas dve lopte...![]()
Е, то, сад ми је мало лакше јер видим да се и жена-баш-челик, чувена Дајв, срозала од вируса, а камоли ја, сламка међу вихорови.
umire mi graficka kartica....u **** sve, sta mi je sad ciniti, da li da kupujem novi laptop ili da menjam deo, koji je verovatno skup ko svetog petra kajganamissim, cune na sve planove jos ovaj trosak, ova krntija ima da zivi bar jos par godina
![]()

za kolko li ću decenija da imam lap top...
mozda nije graficka..
mozda je i tebi ispao srafitj
meni jos majstor nije osposobio onaj moj laptop..
a kad ce i da li ce - ko to zna..
mozda mi je laptpo vec na skladistu sekundarnih sirovina..male cige igraju igrice![]()

jao vidi kako su ti se duplirale cifre na porukama i reputaciji![]()
fataj me sad, fataj me sad
ne dam se bre!
samo kasljem kao magarac i lomi me malo..
meni su dete i sestric stali na noge, a mama i zet se razboleli..danas je zakacio i sestru najgore od svih..
bas ovo sto razvigor kaze - povraca cim pogleda u casu sa vodom, jedva sam joj uvalila cafetin cold..
mukica jedna..
a ostali samo kaslju..i temperatura kako koga oko 3 dana i 38,5c.39,5c..
)