Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ništa od suda danas, ne mogu da ustanem iz kreveta, sem da se odvučem do posla :(

smilie_girl_238.gif

Krenem malopre da nahranim one moje mačke što obitavaju ispred zgrade, pa u liftu naletim na komšinicu.
"Pa gde nosite naseckane kobasice", radoznala je komšinica. Kažem joj da su za mačke.
"Jao, sin mi zabranio da ih hranim, kaže da se tako udebljaju i ulenje i posle neće da love miševe."
"Stvarno? A vi kuvate sinu?"
"Da, naravno. Zašto pitate?"
"Pa recite mu da odraslu decu ne treba hraniti, jer se udebljaju, ulenje i neće da sami sebi "ulove" nešto za ručak".

Mislim da mi se više neće javljati na hodniku.

pa od svakog drugog da sam mogla da očekujem osudu, ali od tebe...
:neutral:
ubuduće ćutim, pa se pitaj šta mi se dešava u životu
nije mi jasno čemu uopšte to pitanje, niti sam sebi nanela štetu niti ikome drugom
razočarala si me sad :(
jako

Grip, šesti dan, višak temperature, višak bolova, manjak kilograma, apetita, volje za životom i snage za istim...
Ali, mora se...ovo čudo od 2,5 godine diže iz mrtvih i protiv moje volje. A samo bi htela da se malo odmorim...

jutros, na putu do posla, nailazim na deckica od jedno 2-2.5 godine, koji, jos uvek detinje nespretno, seta sa bakom
i shavatam koliko mi je sin prebrzo porastao
i samo sto nisam zaplakala...

:(
Moj meni vise ne da ni da ga poljubim, a do pre godinu dana smo se mazili (on to kaze buskali) po sat vremena...
Eee, vise nije interesantna mama, nego kikice i repici devojcica :aha:
Vreme je da se i ja uozbiljim:brus: (:lol:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back