Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....dugo godina me vec to muci, i za neko cudo sam se navikla da spavam po 3-4h u toku 24h,
onda iz cista mira zadnjih mesec dana skoro, sam spavala kao sav normalan svet, i taman
poverovala da sam zavrsila taj grozni deo nespavanja....kad opet:eek:

...jos gore od svega je sto se sad osecam kao na pocetku, ubijeno, zgazeno, a da legnem opet
ne bi zaspala:sad2:

pregledaj hormone za stitnu:think:

nemoj majko ni slucajno da ides kod lekara
tri puta si mi tresnula slusalicu i ne javljas se na telefon, ne verujem koliki si baksuz
sto ti nisam tamo, za kosu bih te vukla do bolnice tako nenormalnu :evil:

Do*izdilo mi vise da smirujem ljude. Ko mene smiruje, pita li se iko kako se ja osecam...
Imam debeli zivci, ali kad mi padne mrak na oci, ni sopstveni zivot mi nije vazan. Bez obzira ko je u pitanju, protegnem jezik, patosiram i napravim kolateralnu stetu.
Sto je najgore od svega..u tom trenutku mi je zaista svejedno, ne zalim i fućka mi se. A situacija se cudesno preokrene.

Sama sam kriva sto sam navikla druge da sve mogu sama.

Necu vise druge da negujem i brinem o njima, ja sam na redu.

Iskljucila zvuk, a on opet sija iz torbe i nervira. Vise mi se nije ni ostajalo.

Pre neko vece mi doslo da izb acim jednu zenu iz teatra.Sedela pored mene sa desne stane,na kolenima ogromna torba iz koje neprekidno sija mobilni,i ona naravno odgovara na poruke.Nema zvuka ali smeta,bas smeta.Nije zvaka za seljaka,trebala da ode u kafanu,deset sa lukom i da peva iz sveg glasa.:ljutko::ljutko::ljutko:

Pre neko vece mi doslo da izb acim jednu zenu iz teatra.Sedela pored mene sa desne stane,na kolenima ogromna torba iz koje neprekidno sija mobilni,i ona naravno odgovara na poruke.Nema zvuka ali smeta,bas smeta.Nije zvaka za seljaka,trebala da ode u kafanu,deset sa lukom i da peva iz sveg glasa.:ljutko::ljutko::ljutko:

Dobro:( Postidela sam se...

:) Komentar ovakav sa punim pravom. Zasluzila sam packe.

tranutno sam najomrazenije bice u kuci :(
kuvam kiseo kupus i na glavi mi je alin losion u kome pored ostalog ima 2 cesnja belog luka
u koju god sobu da udjem deru se izadji i zatvori vrata

i jos gore,otvorim masinu za sudove veceras da izvadim sudove koji su oprani jos u podne ,a jedna velika bibasvaba se seta

tranutno sam najomrazenije bice u kuci :(
kuvam kiseo kupus i na glavi mi je alin losion u kome pored ostalog ima 2 cesnja belog luka
u koju god sobu da udjem deru se izadji i zatvori vrata

i jos gore,otvorim masinu za sudove veceras da izvadim sudove koji su oprani jos u podne ,a jedna velika bibasvaba se seta

..pa mogla si bez losina, samo sampon, ne oseca se ama bas nista, a valjda koristis balzam pa se tak tako nema sta osetiti....

Umorna sam...kao pas...a sna ni na vidiku...a sutra treba uraniti...niko nece da opere i okaci zavese, nikom ne smeta i onda ja kao zla svekrva stalno gundjam i na kraju uradim...:roll: ...najezda ebenih azijatskih bubamara, ili kako li ce se vec zovu, svuda ih ima, otusiram cvece a gospodjice stoje i one se tusiraju...:evil: ...tacno sam znala po onoj plavoj koverti u ponedeljak da ce sedmica biti bozanstvena...prokletinje, za parce zemlje, nikakvi usmeni dogovori, samo napismeno, ljudi dobiju amneziju ocas posla...i opet-umorna sam...jedva se otusirah i namackah, vapi koza za hidratacijom...prst mi se taman poceo smirivati i opet upala, sta god radim, zakacim, dodje mi da placem od muke, da bar mogu...zao mi i njih sto zavrsise u bolnici, svako sa svojom mukom, ali me ne dotice, prosto sam zacudjena da sam to primila kao suvu informaciju...ebuckaju me hormoni...nista ne pomaze da splasne nadutost...a tek vaga...i ti idiote...glumis svilenu bubu, dobro si se sam prozvao somom, nisi mogao bolji termin naci...i posle se cudis sto nemam zelju da pricam sa somom, i jos si toboz uvredjen...sta da pricamo?...ionako ces zaboraviti za tili cas...blago tebi s tobom...

..pa mogla si bez losina, samo sampon, ne oseca se ama bas nista, a valjda koristis balzam pa se tak tako nema sta osetiti....

pa ja htela udarnicki i sampon i losion
za losion ide svako vece deset dana,ostaje preko noci,ujutru se pere alin crvenim samponom
linjam se vise od bobija
a sad vise i smrdim :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back