86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja komsinica sprema stanove pre podne,a firme posle podneJa samo sto jos nisam pocela da upadam u firme i da ih moljakam za posao. I to bih uradila, ali me je uzasno sramota.
I da. Nema resenja za mene, pa ako ovo cita neki politicar, ali nema nikakve vajde.
Ko je proklet, ostaje proklet, ko je nesposoban, ostaje nesposoban, tako da resenja nema.
Bar ga ja ne vidim.
Bar da sam deset godina mladja, pa da se bacim u promet za 50 ili 100 evra.
Eto koliko sam pala. Dublje jednostavno ne mogu.
Osim da se bacim sa mosta.
Resenja za mene nema.
mozes za 20€ u tom slucajuJa samo sto jos nisam pocela da upadam u firme i da ih moljakam za posao. I to bih uradila, ali me je uzasno sramota.
I da. Nema resenja za mene, pa ako ovo cita neki politicar, ali nema nikakve vajde.
Ko je proklet, ostaje proklet, ko je nesposoban, ostaje nesposoban, tako da resenja nema.
Bar ga ja ne vidim.
Resenja za mene nema.

Ja samo sto jos nisam pocela da upadam u firme i da ih moljakam za posao. I to bih uradila, ali me je uzasno sramota.
Bar ga ja ne vidim.
Resenja za mene nema.
moja komsinica sprema stanove pre podne,a firme posle podne
kaze posla ima koliko hoces,nasla je i za uvece,al joj je dan jako kratak

kad bi mi neko sad sredio veš,
glavobolju
i bolove u leđima i desnom listu ja bih bila srećna žena
za danas

You appear to be outside the United States or its territories. Due to international rights agreements, we only offer this video to viewers located within the United States and its territories.

taman mi se sve sredilo,i bolest se ponovo vratila
ako li sam zapatila neki rak ima opasno da ispeezdim
nema vise zezanja,ima da zakazem lekara

Mozda onaj recni.
Jezik pregrizla.