Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja samo sto jos nisam pocela da upadam u firme i da ih moljakam za posao. I to bih uradila, ali me je uzasno sramota.
I da. Nema resenja za mene, pa ako ovo cita neki politicar, ali nema nikakve vajde.
Ko je proklet, ostaje proklet, ko je nesposoban, ostaje nesposoban, tako da resenja nema.
Bar ga ja ne vidim.
Bar da sam deset godina mladja, pa da se bacim u promet za 50 ili 100 evra.
Eto koliko sam pala. Dublje jednostavno ne mogu.
Osim da se bacim sa mosta.
Resenja za mene nema.
moja komsinica sprema stanove pre podne,a firme posle podne
kaze posla ima koliko hoces,nasla je i za uvece,al joj je dan jako kratak

Ja samo sto jos nisam pocela da upadam u firme i da ih moljakam za posao. I to bih uradila, ali me je uzasno sramota.
I da. Nema resenja za mene, pa ako ovo cita neki politicar, ali nema nikakve vajde.
Ko je proklet, ostaje proklet, ko je nesposoban, ostaje nesposoban, tako da resenja nema.
Bar ga ja ne vidim.
Resenja za mene nema.
mozes za 20€ u tom slucaju :mrgreen:

Bar ga ja ne vidim.
Resenja za mene nema.

Javi se sarvasu , on trazi zenu koliko sam ja shvatio.

Kaki mi se od ove nesposobne zemlje i idiota koji nisu u stanju da organizuju jedan običan događaj (ali su i te kako u stanju da uzmu pare za karte), pa da puste ljude na vreme da uđu u veliku dvoranu Spensa, kako bi mogli normalno da pronađu svoje mesto i sednu, pre nego što predstava počne. No, zašto bi nešto počelo na vreme, kada je ovo Srbija pa se podrazumeva da će sve kasniti pola sata?
Idioti su otvorili samo jedna vratanca (i to jedno krilo) deset minuta pre početka, dok masa napolju nije poludela od stajanja u redu na kiši i dok nije krenuo stampedo, no ni to nije bilo dovoljno vremena da se svi smeste (a predstava je u međuvremenu počela), pa je masa onih koji su ostali da stoje po stepeništu počela da urla "prekinite predstavu".

Kaki mi se i od onih koji su projektovali Spens i predvideli da su dovoljna troja mala vratanca za tu veliku dvoranu, i od onih koji su im dali upotrebnu, ili koju već dozvolu.

Fuj nesposobna, kradljiva i ciganjska Srbijo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back