Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet sam ustala naduvenih prstiju.
Šta im je:/
Opet sam ustala naduvenih prstiju.
Šta im je:/
...dežurna...a pacijenata kao meteora...umornaaaaaaaaaaaa....

crnjak breeee...ma opušteno... neće oni još dugo...![]()

...ma opušteno... neće oni još dugo...![]()
Vidiš, o tome sam i ja razmišljala pre neki dan - sve neke tamne boje....jel moguce da nemam dve "boje" u ormanu
...sve sivo, teget, crno, bez, i nesto malo belog
...i sve na pruge i po neku kockicu...aaaaaaaaa, pa nisam
normalna, definitivno, je vreme da ponovo vratim bar moju
omiljenu crvenu![]()
sad sam uzela nešto crveno posle ... x godinaomiljenu crvenu![]()
sad sam uzela nešto crveno posle ... x godina
kad obučem crveno imam osećaj da treba samo da krenem da vrtim torbicom :smajlikojivrtitorbicu:

....jedna nasa pametna drugarica forumasica mi je jednom rekla reci svoje majke koje su glasile
od prilike ovako "nisam vise mlada da nosim crno"....i dan danas mi je to u glavi kad god otvorim
orman
....crvena mi je oduvek bila omiljena, a skroz je nestala iz mog organa, vreme joj je da se polako
vrati, bar u malim detaljima....lak ne racunam, to mi je skoro pa zastitni znak![]()

....jedna nasa pametna drugarica forumasica mi je jednom rekla reci svoje majke koje su glasile
od prilike ovako "nisam vise mlada da nosim crno"....i dan danas mi je to u glavi kad god otvorim
orman
....crvena mi je oduvek bila omiljena, a skroz je nestala iz mog ormana, vreme joj je da se polako
vrati, bar u malim detaljima....lak ne racunam, to mi je skoro pa zastitni znak![]()