Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čekajte bre ljudi, jel to normalno da se radi za džabe? Jel to svima kao ok? Jel sam ja budala što tražim da mi plate što ustajem u 5 i radim do 4?

Čekajte bre ljudi, jel to normalno da se radi za džabe? Jel to svima kao ok? Jel sam ja budala što tražim da mi plate što ustajem u 5 i radim do 4?
Lako je nama da budemo vickasti ...
Stvarno ne znam da li se sad probni rad plaća po zakonu ...ili nisu u obavezi ako ti tako odlučiš tj pristaneš na te uslove.

Ja vec par dana vilenim ili vesticarim u nocnom terminu.
Sanjala sam da se verem uz neku rupu i nikako da izadjem iz nje.
Nisam bila sama u snu, Oko mene sve neka deca, bilo je i starijih, pa se one kutije, betonski elementi i ko zna sta jos obrusava na nas, pa padam(o), dizem(o) se, ali iz rupe nikako da izadjem(o).
Jedan covek namerno mi ne htede dati ruku. Sve u svemu, od uzasa da nikad necu izaci iz rupe, probudih se, naglo ustadoh iz kreveta i tako sam `ladno pala izmedju kreveta i kompa, nabivsi moje junacke grudi na stolicu koja kao za inat ima neki siljasti deo na naslonu, tako da me ne pitajte kako me boli grudni kos.
Kad kinem, mislim da ce mi otpasti leva dojka. Jos da dodam da sam prehladjena, otud kijanje.
Sta ce biti sa mnom, ne znam.
Ovo je mozda tema za zdravlje, opasno mi se vrti, osecam nesvesticu.
Sve u svemu, nije mi dobro. :(
Eto, podelih to sa vama svima.

Jao Nox, toliko sam se ismejala, da me još boli stomak:zcepanje:
A svratih da napišem moje iskustvo, koje traje već nekoliko večeri od glavobolje i nesanice preko "čudnih" snova do mesečarenja da nisam mogla da poverujem da još neko ima identične probleme i simptome.
Posle svega zaključujem da nas "oni" testiraju-koliko smo sposobni i izdržljivi i to od vode koju konzumiramo do Antene u Barajevu. Sad više ne tripujem, sigurna sam da smo im zamorčići:confused:
Pa kako su došli do statističkog podatka kako smo mi najizdržljiviji narod na svetu, sigurno nije putem ankete, nego rade bre neka ispitivanja na nama...:think::evil:

Pa to i nije neka novost. To ti se tretira kao probni rad, da vide da li su zadovoljni radnikom.

Skoro sam se sa kolegom koji ima 29 godina zesce raspravljao oko ovoga
I rekao sam mu da je generacija koju su shebali u mozak i kojoj je sve normalno, jer on je tvrdio da je to normalno
Kao, ja od kad radim tako sam radio, cak negde nema plate prvi mesec, neka fora to ti je kao osiguranje kod gazde, sta odes posle prve plate bla bla bla
:roll: mislim....a jos je to rad na crno

Pa neka je i probni rad. Nisi zadovoljan, u redu, plati to sto sam odradio ili me nemoj drzati dve nedelje
Mislim, ako toliko ne umem da radim nesto, pa vrati me kuci treci dan.

Skoro sam se sa kolegom koji ima 29 godina zesce raspravljao oko ovoga
I rekao sam mu da je generacija koju su shebali u mozak i kojoj je sve normalno, jer on je tvrdio da je to normalno
Kao, ja od kad radim tako sam radio, cak negde nema plate prvi mesec, neka fora to ti je kao osiguranje kod gazde, sta odes posle prve plate bla bla bla
:roll: mislim....a jos je to rad na crno

Pa neka je i probni rad. Nisi zadovoljan, u redu, plati to sto sam odradio ili me nemoj drzati dve nedelje
Mislim, ako toliko ne umem da radim nesto, pa vrati me kuci treci dan.

Ne znam ja, nikada nisam radila kao probni radnik, ali čujem šta sve ima.

Ali opet, ko mora, taj mora da pristane na svakakve uslove.

ma sta pizdis
napisala si nejasno, nije se razumelo dal oces da ti se plati unapred ili nece da ti plate
ja nikad nigde nikome nisam radila za dzeb..
osim na forumu krstarice:zcepanje:
zajebavaju te onoliko koliko dopustis:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back