xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekajte bre ljudi, jel to normalno da se radi za džabe? Jel to svima kao ok? Jel sam ja budala što tražim da mi plate što ustajem u 5 i radim do 4?
cekaj bre, a gde se to isplacuje plata unapred, aj kazi da i mi idemo?))
perverznjaci nijedni, samo su vam rupe na pametis prvog na drugog a de je drugi tu je i treći pa čiji bude veći taj meći
jel tako tako je
a znas u onom crtacu kojot i ptica trkacica, kad kojot od firme acme nabavi instant rupe![]()
Aman jel ste vi nepismeni?
Nema plate za dve nedelje rada.... Dve nedelje ne plaćaju...
Dve nedelje si magarac...
O gospode....
Aman jel ste vi nepismeni?
Nema plate za dve nedelje rada.... Dve nedelje ne plaćaju...
Dve nedelje si magarac...
O gospode....
Pa to i nije neka novost. To ti se tretira kao probni rad, da vide da li su zadovoljni radnikom.
Lako je nama da budemo vickasti ...Čekajte bre ljudi, jel to normalno da se radi za džabe? Jel to svima kao ok? Jel sam ja budala što tražim da mi plate što ustajem u 5 i radim do 4?
Čekajte bre ljudi, jel to normalno da se radi za džabe? Jel to svima kao ok? Jel sam ja budala što tražim da mi plate što ustajem u 5 i radim do 4?
Lako je nama da budemo vickasti ...
Stvarno ne znam da li se sad probni rad plaća po zakonu ...ili nisu u obavezi ako ti tako odlučiš tj pristaneš na te uslove.
bolje dzaba sedet,nego dzaba radit![]()
Ja vec par dana vilenim ili vesticarim u nocnom terminu.
Sanjala sam da se verem uz neku rupu i nikako da izadjem iz nje.
Nisam bila sama u snu, Oko mene sve neka deca, bilo je i starijih, pa se one kutije, betonski elementi i ko zna sta jos obrusava na nas, pa padam(o), dizem(o) se, ali iz rupe nikako da izadjem(o).
Jedan covek namerno mi ne htede dati ruku. Sve u svemu, od uzasa da nikad necu izaci iz rupe, probudih se, naglo ustadoh iz kreveta i tako sam `ladno pala izmedju kreveta i kompa, nabivsi moje junacke grudi na stolicu koja kao za inat ima neki siljasti deo na naslonu, tako da me ne pitajte kako me boli grudni kos.
Kad kinem, mislim da ce mi otpasti leva dojka. Jos da dodam da sam prehladjena, otud kijanje.
Sta ce biti sa mnom, ne znam.
Ovo je mozda tema za zdravlje, opasno mi se vrti, osecam nesvesticu.
Sve u svemu, nije mi dobro.
Eto, podelih to sa vama svima.
Pa to i nije neka novost. To ti se tretira kao probni rad, da vide da li su zadovoljni radnikom.
Skoro sam se sa kolegom koji ima 29 godina zesce raspravljao oko ovoga
I rekao sam mu da je generacija koju su shebali u mozak i kojoj je sve normalno, jer on je tvrdio da je to normalno
Kao, ja od kad radim tako sam radio, cak negde nema plate prvi mesec, neka fora to ti je kao osiguranje kod gazde, sta odes posle prve plate bla bla bla
mislim....a jos je to rad na crno
Pa neka je i probni rad. Nisi zadovoljan, u redu, plati to sto sam odradio ili me nemoj drzati dve nedelje
Mislim, ako toliko ne umem da radim nesto, pa vrati me kuci treci dan.
Ne znam ja, nikada nisam radila kao probni radnik, ali čujem šta sve ima.
Ali opet, ko mora, taj mora da pristane na svakakve uslove.