Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rakija vam nece dati odgovore...ali ce pomoci da zaboravite pitanja![]()
Ne znam ja, nikada nisam radila kao probni radnik, ali čujem šta sve ima.
Ali opet, ko mora, taj mora da pristane na svakakve uslove.
ma necu ni da pustam play samo da gledam ovo cudo..jel se pojavljuje u spotu?
ma necu ni da pustam play samo da gledam ovo cudo..jel se pojavljuje u spotu?
To ti je isto kao da ti pozoveš nadničara i kažeš mu da pola dana okopava kukuruz, pa ćeš ti vidjeti da li si zadovoljna i da li ćeš ga angažovati.
Niti je fer, niti je po zakonu. Ali u pravu si, ko mora pristaje na sve. I nažalost takvo iskorištavanje radnika nije rijetka pojava već svakodnevnica.
Pa da. Ali ja kada bi ih zvala da dođu da rade na probu, za dž, oni bi me oterali u 3pm, i pitali da li sam normalna.![]()
u pazi ima i nosŠto voliš nosate?![]()
O, ima nas mnogo što je radilo za dž.Pa, to i jeste poenta. Niko normalan neće raditi za dž.
O, ima nas mnogo što je radilo za dž.
I to po dva posla![]()
Šta im uopšte zanači ta fraza - posvećenost poslu? Ebte, pa kad sam na poslu, onda sam na poslu, kad sam kući svakako neću misliti (samo) na posao
A šta im znači - timski duh? Ako radim u timu, svakako da neću biti individualac, na kraju i nemoguće je.
I šta mu znači pitanje - da li biste se odazvali pozivu poslodavca kada bi vas pozvao u 3 ujutru??? Naravno da bih, ako konkurišem za posao u hitnoj pomoći, vatrogasnom domu, policiji, za posao novinara i slično. Za kog vraga da me iz apoteke zovu u 3 ujutru???
I šta njega zabole da li ću ja još da radjam ili neću???
Ma svesno pristajem i na ovakva ispiranja mozga, samo da nadjem posao. Ali valjda im treba neko okačen na čiviluk, neko ko će 24 sata misliti samo na njihovu šugavu prljavu apoteku, ko će ceo život podrediti tome... za 20 iljadarki mesečnoEh, da, neko od 19 godinica, ali iskusan u poslu, da sve zna, da sve ume, da sve hoće, i da lepo izgleda, i da je žensko, i da je slobodna i da sledećih 28 godina ne planira da radja, i da sledećih 48 godina ne očekuje povišicu plate, i da ne očekuje više od jednog slobodnog dana mesečno...
Ebo vam pas trag, šugave vajne gazde... nećete me ni zvati, jasno mi je to, ali što vas bar ne oterah u tri lepe...![]()
Jedna ima migrene, jednu boli uvo, jednu ne plaćaju na poslu...
Ispada posle pročitanog da nemam probleme.
Zato, hajde da vam kažem da saučestvujem u vašim jadima.![]()
Proteinska dijeta ... Osmi dan.Ebi ga, ostaviš cigare i onda imaš drugi problem.
![]()
Ponekad bi znali da budemo i razuzdani, znas ono sto bi rekao saul, pozvonimo na interfon pa pobegnemo![]()