Da, nažalost... samo što se od kukanja ne jede! Ne plaćaju računi i slično...
Znaš kako smo pre 10-tak dana zaradili hiljadarku? Stigao komšiji ugalj, 3 tone. Istovario kamion i otišao, naravno. Gleda onaj čovek, deda, sprema se kiša, ni sina, ni zeta u kući, ne može sam da unese. Prolazio moj muž, vraćao se iz radnje i stao sa komšijom, pozvao ga ovaj da ga usput pita nešto nevezano za taj ugalj. I reč na reč, pita on mm- a jel zna gde može da nadje dva čoveka da mu unesu ugalj. Zna on da traže 1000 dinara po čoveku, ali šta će, mora, on ne može, mator je... I mm, kao iz topa - komšo, uneću ti ja za sat i po, za 1000. Em si dobar hiljadarku, em ne moraš da ideš da tražiš ko će... Pristade čovek. Dotrčao mm kući, ostavio kesu sa namirnicama i kaže - ženo, idemo! Spremih ja na brzinu doručak za klince, odnesosmo i hranu i klince dole kod babe i na posao. Ja sam odvajala veće i manje grudve dok on odveze kolica, ubacivala zajedno sa njim i stvarno, za nešto više od sat i po smo sve završili.
Malo gimnastike ( hehehe, ledja pucaju bre ), ali hiljadarka u žepu.
I fora je što je kiša počela nekih pola sata nakon što smo sve uneli i oprali beton, tačno bi mu iskisao sav ugalj.