Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam smela da je pitam da li se možda i sunčala......
smilie_girl_265.gif

Hihihihi... :lol:

obucena bre i ja ne znam da budem izazovna,ja sam kao decko

Ih...vidi samo avatar, koji demantuje ovu tvrdnju. ;)

pa nisam htela da povredim nikoga
zamisli porodicni skup,a ja njemu svinjo
ali sam ipak ocekivala da ce me neko posle kad im kazem utesiti recima,stvarno je skot,il bilo sta
al dobro...
sad ispada da me je vise povredila njihova reakcija,nego matori perverznjak

povredilo te sve ukupno, pa ja sam se iznervirala samo dok sam procitala, tacno mogu da zamislim situaciju.
za drugi put, nema potrebe da vredjas, ali da mu skocis i siknes u fazonu sta mislis ti ko si, hoces sad ja tebi da overim samarcinu pred svima, da vidim kako hebes andole? ae mrs' od mene - al to se onako izderes, da svi cuju - veruj, ne bi se smejali a tebi bilo bolje. jos bi ti se deda i izvinjavao, kao sto i treba, tako stitis i samu sebe a i druge.

Kako mi samo danas nedostaje.... mislim, uvek mi nedostaje, ali danas me sastavi nešto, pa 'oće srce da pukne....

Tako bih rado šetala, prepešačila, od Slavije, ustvari od Hrama do Kalemegdana, laganim hodom, upijajući duh grada, utapajući što više u sebe, da ponesem sa sobom što veći deo njega kada, preko Bubanj potoka, opet budem morala da mu kažem dovidjenja...
Ebem ti nostalgiju, nedostaje mi toliko da boli... baš danas...

pa de si tolko daleko:confused:

Nisam ni daleko, ali sam objektivno sprečena da dodjem, tj odem... :( I ko zna kada ću moći...
Nisam prošetala rodnim gradom duže od godinu dana, iz objektivnih razloga, što jeste jeste, ali srce ne pita da li je razlog objektivan ili nije... :(
UFati me nešto danas... samo da prodje ovaj dan...

Ja imam drugacija iskustva, i uopste mi ne nedostaje grad u kojem sam dugo, dugo ziveo. Hteo sam da odem iz njega, otisao sam i izbegavam ga (ovo kao o bivsoj zeni da pricam). :)

Mrzim terase koje nisu sigurno ograđene, betonski graničnik makar desetak cm... sve zamišljam kako mi telefon pada iz ruke i skakuće ka ivici a ja ne mogu da ga uhvatim na vrijeme i pada, onda kako mi ispada lap top a tačno ispod moje terase se igraju djeca i dok ja vičem da bježe sa tog mjesta ona gledaju ka gore šta se dešava, onda padaju dječije igračke i malo djetence juri da ih dohvati i pada i dijete, koje su šanse da sa ove visine dijete preživi.

laksa sam od muza 13 kila
prvi dan danas se skinem u kupaci,namazem se mlekom za suncanje i sednem u njegov platneni ligerstul...
i propadnem na pod,pocepa se materijal
i sad on meni kako sedas???
pa ebo te nasledio si ovo sto su tvoji matorci hteli da bace jos sedamdesetih:rtfm:
i sad sam ja slon

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back