Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dokle vise ovo gadno vreme???Kisa pada vec 3 nedelje neprestano!
mene poslednjih nekoliko nedelja prati kisa i ocajno vreme gde god da se nadjem....sinoc sam pokisla ko mis, a i pre nekoliko dana isto...sad je kao malo granulo sunce, al sumnjivo nesto...dok ja nosim peraja umesto cipela, nista tu od proleca :sad2:

Ovo ja sama sebi:
Ide mi se negde gde nikad nisam bila, i to tako sto bih dosla na zeleznicku stanicu il aerodorm, sa samo osnovnim stvarima u torbi, i kupila kartu za prvi voz il avion koji naidje...ako jos ide put nekog mora il okeana- savrseno...pa kud puklo da puklo...i ceo odmor bih spiskala tako lutajuci i ne gledajuci u sat, niti u mapu, vec u predele i ljude...i ovo svecano obecavam sama sebi da cu jednom da uradim :)

:zplez:
pa ceo dan mi histerišu ljudi, a ja maximalno ljubazna
i on našao na mufte, ne zna šta će, neće da plati,al hoće da mu se rezerviše po ceni s popustom, pa on da se smisli koji će, pa onda možda da plati
e pa ja to ne smem da radim

:zplez:
pa ceo dan mi histerišu ljudi, a ja maximalno ljubazna
i on našao na mufte, ne zna šta će, neće da plati,al hoće da mu se rezerviše po ceni s popustom, pa on da se smisli koji će, pa onda možda da plati
e pa ja to ne smem da radim

Sto dzordz kaze...onda dodjete kuci i nista od sex-a :sad2: ...pa ko je ovde lood :dash: ...

zato mi naebemo na kraju dana:sad2:

..e moj tebra...nije nama lako, ic...

Добила сам писмо захвалности од Пајтића! А ја сам одборник у сасвим другом тиму! :(
Пајтићу тек не бих потписала, никад!

Volim i ja prirodu , da šetam , popijem kafu u nekoj etno kafani , uživam u hladovini.
Ne volim da roštiljam pregladnim dok sve bude gotovo, mrzim da sam sve vreme izložena gozbi insekata, da secam male plinske boce .... i mrzim gužve u prirodi.
Kako sad da odlučim ...gde i većina :think:

malopre sam se vratila sa ade..
otisla da isplivam retriverku dok ne krenu guzve..
u pola 9 nisam sa parkinga mogla da izadjem koliko je sve puno..taman sam zbrisala odozdo na vreme..
danas cu da izbacim poslednjeg majstora iz kuce..
a akcija tek veceras..:)

otju da umrem :(
ne uči mi se, a moram..
od težine doope palo na pod..noge kao stubovi..užas!
otju dumrem ..eto..
7521110.gif

malopre sam se vratila sa ade..
otisla da isplivam retriverku dok ne krenu guzve..
u pola 9 nisam sa parkinga mogla da izadjem koliko je sve puno..taman sam zbrisala odozdo na vreme..
danas cu da izbacim poslednjeg majstora iz kuce..
a akcija tek veceras..:)

ček znači juče si mi pričala da se kupaš tu gde se kupaju kučići :eek:

ne znam dal da se smejel il da se ljutim,al sto moj muz kaze,pusti budalu.
porodicni rostilj na dunavu,nas sedamnaestoro
lezim u lezaljci i dolazi tetkin muz(drugi , pa ga ni ne smatram tecom),deda od 70 godina i kaze mi: e da mi nisi rodjaka,al bih te overio.:eek:
doslo mi da mu kazem,deda,da nisi tetkin muz,sad bih te jednim aperkatom poslala da odspavas

ne znam dal da se smejel il da se ljutim,al sto moj muz kaze,pusti budalu.
porodicni rostilj na dunavu,nas sedamnaestoro
lezim u lezaljci i dolazi tetkin muz(drugi , pa ga ni ne smatram tecom),deda od 70 godina i kaze mi: e da mi nisi rodjaka,al bih te overio.:eek:
doslo mi da mu kazem,deda,da nisi tetkin muz,sad bih te jednim aperkatom poslala da odspavas

ahahahahahaahahaahahaahahah

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back