Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidim kako me gledas,povremeno, a i gledao si me i tad,videla sam...i sad ili me hoces ili me mrzis,a poznavajuci moj instinkt kad su ove stvari u pitanju...mrzis me:mrgreen:

Covece, bolestan si! Da li si toga svestan???? I takav mi dolazis u kucu, sad kad je hladno i ne mogu da sirom otvorim prozor da se izvetri.... samo mi fali da se razbolim....ponovo....

****** koji ste vi svi idioti i imbecili i ja sa vama... stpo amlo ne rasirite te mozgove i cmarove... i LK... ma mrzim te u picku materinu al te zelim... eto tako... bolesno... nekad... u pijanim nocima... ma ***** vam svima majku majmuni jedni idioliki i debilofacijalni poizda li vam materina da vam ***** materina... i tako... ja sam bog vi ste misevi... zapamticete me... hahahahah ahahahah ahahahha

I sta sad ti mislis?Da li bih ja trebala sad doci kod tebe posle svega sto si uradila?
Pa nisam ja vise draga moja kreten i idiot da me mozes musti onako kako ti to hoces...ne,ne...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
, e sad mi je lakše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back