Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci ko sto neko rece dok mi mislimo da si ti jadna(cekajuci muza da se vrati iz inostranstva) i ucveljena ti slikas sise i saljes po netu :lol: :lol:
zato sledeci put budi pametna,i ne tako gorda kao sto si bila u poslednje vreme jer nikad ne znas ko sta zna i ko ti sta misli :D
ps onaj posiveli od pranja brus da bacis,time ne mozes nikoga da zavedes :mrgreen:

Ne mogu verovati,ne mogu verovati i ne mogu verovati...prosto mi nije dobro..lazovcino podla do ludila ces me dovesti.Nesposobna osobo,oklevas i oklevas i oklevas..a ja cu jednoga dana samo puci.Dzaba se suzdrzavam,dzaba stiskam usne,dzaba bre sve jer vise nista nema smisla..danas sam shvatila ko si ti,sve mi je puklo pred ocima jasno ko dan.

nervozna:
1.zoves me na slobodan dan da dodjem da radim :dash:
2.dogovorili smo se da njoj ne produzimo ugovor,kakve su sad to price :roll:
3.nocas ces da spavas kod malog derpea,pa posle reci da niste klan ,molim te mator covek spava kod kolege a onda tog istog pokusava da ogovara misleci da me izmanipulise protiv istog po logici zavadi pa vladaj
4.je8i se

ufffff:
ebem i tebe i tu tvoju...jesi li ti ikad cuo za m*uda????pitam jel ih uopste nemas a ako ih kojim slucajem imas bolje ih odseci i baci ribicama,tebi nista ne vrede...
a onu tvoju iskompleksiranu krafu cu poslati tamo gde sunce ne sija...ebem vas oboje...i nezna da se nasminka uopste a vazno da je premazana svim bojama...i sledeci put je stipni za guzu da se nebi osetila zapostavljenom ili manje vrednom jadna
p.s.ja bar imam s*se
aj sad mars oboje!!!!:vudu:

E pa tko jos normalan stavlja boce ispred blagajne:roll:
Svi jurimo i zurimo da sto prije udjemo u ducan i uzmemo sto nam triba i trcimo vanka..a vi napravili piramidu od boca:evil:
g015.gif
i napravi sudar s njima i izgubi 3 minute gledajuci kako se boce sire podom vaseg ducana:zcepanje:

Svi jurimo i zurimo da sto prije udjemo u ducan i uzmemo sto nam triba i trcimo vanka..a vi napravili piramidu od boca:evil:
g015.gif
i napravi sudar s njima i izgubi 3 minute gledajuci kako se boce sire podom vaseg ducana:zcepanje:

a ko normalan:heart:ne vidi piramidu od boca no prolazi kroz nju:zcepanje::zcepanje:

a ko normalan:heart:ne vidi piramidu od boca no prolazi kroz nju:zcepanje::zcepanje:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

recu ti tajnu....ja nosim naocale, imam deformaciju sa vidom tako sto ne mogu odredit daljinu predmeta od mene....pogotovo u otvorenom prostoru..a danas nisam stavila ocale za vid, nego suncane :cool:, ja sam vidila boce al sam mislila da su dalje od mene i kolica:rotf::rotf:, kad sam ih zviknula i kad su poletile kroz ducan(palo ih je barem 50-ak) onda sam skuzila da sam tako i vozila...sto nikako ne bi smila:(

g015.gif

gde nadje taj oganj,majke ti :lol:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

recu ti tajnu....ja nosim naocale, imam deformaciju sa vidom tako sto ne mogu odredit daljinu predmeta od mene....pogotovo u otvorenom prostoru..a danas nisam stavila ocale za vid, nego suncane :cool:, ja sam vidila boce al sam mislila da su dalje od mene i kolica:rotf::rotf:, kad sam ih zviknula i kad su poletile kroz ducan(palo ih je barem 50-ak) onda sam skuzila da sam tako i vozila...sto nikako ne bi smila:(

bolje biti riba nego ziveti na Malti :cool: ;):zcepanje:

...ebo te mrtva sam umorna,a vi vristite kroz kucu koliko vas ima :besna:...ima da se pokupim i odem u tri lepe da vas ne gledam bar jedan dan...dal` u ovoj kuci ima neki cosak gde mogu da se zavucem i cutim...da vas ne vidim i da vas ne cujem bar jedan sat... a ti? sta me gledas kao da si video duha :eek:...gori si od sve dece zajedno...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back