gost 182607
Veoma poznat
- Poruka
- 10.984
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da docekam rezultate nalaza
Zasto ovih sedam dana nikako da prodje, tako me strah sta ce mi sutra reci![]()

Usmjeravam svu pozitivnu energiju na tebe...Biće sve OK!![]()
za pozitivnu energiju 
Hvalaaa, ne znam da li je pomoglo ali stvarno je sve OK
Evo jedanza pozitivnu energiju
![]()

E pa tko jos normalan stavlja boce ispred blagajne
Svi jurimo i zurimo da sto prije udjemo u ducan i uzmemo sto nam triba i trcimo vanka..a vi napravili piramidu od boca
i napravi sudar s njima i izgubi 3 minute gledajuci kako se boce sire podom vaseg ducana![]()
![]()
ne vidi piramidu od boca no prolazi kroz nju

a ko normalanne vidi piramidu od boca no prolazi kroz nju
![]()

, ja sam vidila boce al sam mislila da su dalje od mene i kolica
, kad sam ih zviknula i kad su poletile kroz ducan(palo ih je barem 50-ak) onda sam skuzila da sam tako i vozila...sto nikako ne bi smila
E pa tko jos normalan stavlja boce ispred blagajne
Svi jurimo i zurimo da sto prije udjemo u ducan i uzmemo sto nam triba i trcimo vanka..a vi napravili piramidu od boca
i napravi sudar s njima i izgubi 3 minute gledajuci kako se boce sire podom vaseg ducana![]()
![]()

a ko normalanne vidi piramidu od boca no prolazi kroz nju
![]()

recu ti tajnu....ja nosim naocale, imam deformaciju sa vidom tako sto ne mogu odredit daljinu predmeta od mene....pogotovo u otvorenom prostoru..a danas nisam stavila ocale za vid, nego suncane, ja sam vidila boce al sam mislila da su dalje od mene i kolica
, kad sam ih zviknula i kad su poletile kroz ducan(palo ih je barem 50-ak) onda sam skuzila da sam tako i vozila...sto nikako ne bi smila
![]()

...ima da se pokupim i odem u tri lepe da vas ne gledam bar jedan dan...dal` u ovoj kuci ima neki cosak gde mogu da se zavucem i cutim...da vas ne vidim i da vas ne cujem bar jedan sat... a ti? sta me gledas kao da si video duha
...gori si od sve dece zajedno...Ima se moze se, ima ih puno lipsihgde nadje taj oganj,majke ti
bolje biti riba nego ziveti na Malti![]()
![]()
Ovaj npr obozavam, za ovu temu ko stvoren