Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e znas kako,odyebala sam te,jos to ne znas,a neces ni saznati odjednom,nego polako
ako mozes da budes licemer,pa probacu i ja,mada to meni tesko ide
ali bicu kucka,pa sta bude
ne mogu bre ja da se mlatim s ljudima kao sto ste vas dvojica,nisam navikla,ne volim
ok,vi ste klan,mi smo klan
steta sto nisi umeo drugacije da igras
a na sebe sam ljuta jer sam naivna

..ti jedna glupaco,glupa jedna..licimerko i lazljivice,mislis da si najpametnija,i da svi zude da zive tvoj zivot.Dzaba ti ta tvoja lepo uglancana maska,kad znamo sta viri iza nje...I ne dolazi vise da me smaras,i da mi drzis pridike kako treba sa muskarcima,jer meni treba samo jedan muskarac i ja znam kako cu sa njim,a ti bi mogla da pokazes malo postovanja jer je on ipak tebi rodjak..kravo ..

girl_cray3.gif

Mrzim bespomoćnost i što sve mora biti ovako. I imam li snage uopšte?! Ok, znam da imam, ali sve je ovo jedna užasna gnusna faza a najgadnije tek dolazi... :neutral:
I mnogo mi je žao zbog svega t. :(

Svoje frustracije,ljubomoru i komplexe trebalo bi drugacije da lecis a ne drugima da zagorcavas srecu i time se hranis..realno najveci si jadnik.ljubomorne duse mogu samo da ga..p.use

Ovdje cu napisat tekst pa kad nazovem na telefon(kilometri nas djele) da ne zaboravim sto trebam reci ili nedaj Boze preskocim nesto:

Cuj ti mene sada! Ja tebe placam, ne ti mene! Takvih kao ti ima na svakom cosku i nemoj misliti da si najpametnije, najbolja i ne zamjenjiva.. jer nisi. Dosta je tvoje sile!Sutim vec godinu dana, ne govorim, sve mislim procice ali ne prolazi i sad je vrijeme da obrazlozis svoje postupke!Da mi kazes razlog za takvo ponasanje. sto ti mislis tko si ti, Bogom dana? Ne nisi!Cujem li jos jednu prituzbu,prigovor i bude li onako kako cujem da namjeravas raditi draga, YOU ARE FIRED!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back