DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa gde si ti Kockice, nema te...![]()

Prikljucujem se i ja ovoj temi jer mislim da je fenomenalna!
Tema: Pa pic.ka ti mate.rina, kakva si ti glupaca! Ti ces mene da jeb.es u mozak?! E nece moci... ti ces meni da drzis predavanje i da me osudjujes kao majku?! To TEK nece moci!!! I ti da mi napises na forumu stvari koje nisi smela u lice da mi kazes... mislis da ovde mozes da se krijes?! Ti si bre jedna zavidna i ljubomorna glupaca koja bi i rod prodala za posao i pare!!!

Izvini![]()

Ehej
Evo me bila sam otisla sa foruma jos u Junu zbog jedne zene debila, ali sam najzad tek sad smogla snage da kazem neke stvari i vratila se... hvala Bogu pa lepo sam docekana, nedostajala sam i sad sam super!![]()

Nego šta nego nedostajala...
Kako je Marta?
Jel vam se vratio tata?
Pozzz...![]()

ali dobroj! 
Eh sta ces kad imala budala, pa ja nemam uvek snage da se svadjam, nego kad je dobijem ja se vratim pa kazem sta mislim!
Elem Makica raste, uziva, klopa vec sve, slatka je...dobro je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taja nam se sutra vraca zauvek pa je mama u euforiji!ali dobroj!
Kako si ti?!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neko se pamprči u komšiluku i baš zvuči otužno a ja ne mogu da pojačam muziku da ne probudim ukućane ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neko se pamprči u komšiluku i baš zvuči otužno a ja ne mogu da pojačam muziku da ne probudim ukućane ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
tucaju se![]()
Al nije niko iz moje zgrade nego pored, a ne znam tačno ko pa ne mogu da vizualizujem... možda bolje ovako To je fin naziv za ovo brektanje, stenjanje, samo što ne počnu da grokću![]()
![]()
Al nije niko iz moje zgrade nego pored, a ne znam tačno ko pa ne mogu da vizualizujem... možda bolje ovako
![]()

stvarno si seljak,ako ona vise nije moderator,a ni clan
toliko over&out
mali derpe:tako cu jednom da ti zveknem samar da ces da se prostres sa svojih 35kg po betonu
lazovka:nadam se da upravo prolazis najgorih 2h u zivotu
michel balack:ako i ti lazes onda cete uskoro da se snalazite bez mene i b:ti,mali derpe i lazovka
ako se varam,onda mi je zao sto sam oduvek sumnjala u tebe
L:zvezdice,jedva cekam da te vidim i zagrlim
P:moras da mi kazes,jer smo ekipa i
jta![]()
((