Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakve su ovo fore da ne može da se pristupi nekim stranicama foruma....kako i zašto
se to bre dešava, nikog nisam uvredila na ovom forumu, nikom ružnu reč od kad sam
ovde sem možda nešto malo oštriju još odavno kad sam se branila od ničim izazvanih
napada....sve je bilo normalno do večeras.......i odjednom...cap....nemate pristup ovoj ili onoj stranici.........
..:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

kakve su ovo fore da ne može da se pristupi nekim stranicama foruma....kako i zašto
se to bre dešava, nikog nisam uvredila na ovom forumu, nikom ružnu reč od kad sam
ovde sem možda nešto malo oštriju još odavno kad sam se branila od ničim izazvanih
napada....sve je bilo normalno do večeras.......i odjednom...cap....nemate pristup ovoj ili onoj stranici.........
..:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

ko zna po kakvim se ti to stranicama muvash i shta tamo radish...:think:

ovde [B]sem možda nešto malo oštriju još odavno
kad sam se branila od ničim izazvanih
[/B]

hehe... ovaj mi se deo najvishe svidja, kako sam to mogla da propustim...:p

Kompleksi definitivno nemaju leka...još vakcina protiv njih nije izmišljena...:mrgreen:užasno mi idu na živce....eeejjjjjj...što manje škole to veći
kompleksi....kuku, kuku....eeeee pa to nema ni u priči...stašno.....
.:dash::dash:

teško nama....svima sa tom budalom...nije mi jasno ko joj čuva gu**cu kad je
još uvek tu......
.:besna::besna:

ma ne zelim nikoga da molim za nesto sto mi inace sleduje...neka me ostave na miru i krenu drugiom putem gde mene nema...a ako i nalete na mene neka paze da li mi je saka stisnuta u pesnicu ili ne...
675845.gif
:dash:

kad tad ću se mnogima onako slatko naye*ati majke...pa dosta mi je bre da
budem dežurna dobrica...ili bolje rečeno budala....eeee..........samo čekam
da im vidim iznenađene face.....naravno da to od mene niko ne očekuje
:dontunderstand:
zašto ljudi misle da mogu šta im padne na pamet...i kad god ima padne na pamet,
i sve je kao u redu.........neće biti to tako baš......
.:besna::besna::besna::besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back