Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...drugarici operisali tumor na kicmi, i ostetili joj nerv na desnoj nozi, i jos je ostavili samu da se obuce
a ona pala i "ubila" se najstrasnije...i 5x je vodili na rengene, i 3x magnetna...i daju joj neke tablete
rekli joj da je to jace od morfijuma....i ne zna sta prica, gubi se, ne seca se sta je rekla pre minut, a
ne moze da jede, topi si...mamicu im hokstaplersku........a ja mislila da takve samo mi imamo:besna::sad2::rida:

pa ona je gore prošla od toga pada nego od tumora

...pa jeste, a to je kriva medicinska sestra koja je trebala da joj pomogne da se obuce posle snimanja,
a ostavila je samu u sobi, i kako joj se bas vrti u glavi od operacije, padne sa onog visokog kreveta, jedva je
dozvala sestru, jer onaj apartat za alarm visi iznad kreveta...ma strasno....:(

...pricamo preko skajpa svakodnevno, i lepo vidim kako je sve gore i gore...prica kao mortus pijan covek,
a bleda je kao krpa..i kaze mi lose mi je, i svesna je da je bukvalno drogiraju nekim jakim lekovima..uzas...

...pa jeste, a to je kriva medicinska sestra koja je trebala da joj pomogne da se obuce posle snimanja,
a ostavila je samu u sobi, i kako joj se bas vrti u glavi od operacije, padne sa onog visokog kreveta, jedva je
dozvala sestru, jer onaj apartat za alarm visi iznad kreveta...ma strasno....:(

...pricamo preko skajpa svakodnevno, i lepo vidim kako je sve gore i gore...prica kao mortus pijan covek,
a bleda je kao krpa..i kaze mi lose mi je, i svesna je da je bukvalno drogiraju nekim jakim lekovima..uzas...

Moju nanu su tako ubili, posle operacije je ostavili ispred lifta u nezakocenim kolicima i pala niz stepenice... :sad2:
Tata i stric su rekli - sad je gotovo, sta cemo da tuzimo. :(
A da jesu, bar bi jos nekog spasili od takve neodgovornosti. :(

Baš strašno. Mi uvek mislimo da se tako nešto u jednoj Šveskoj ne dogadja. I da je samo kod nas sve najgore.
A s druge strane, ima i kod gde je lepo, čisto, uredno, osoblje ljubazno. Evo moj otac bio 3 nedelje u Sokobanjskoj, posle operacije srca. Sve super, samo reči hvale. I ja bila i videla. Prolazi doktorka, kad me videla, kaže kako se otac odlično oporavlja, kako su zadovoljni.... a nisam je ništa ni pitala. Ovo nije za rupu, ali nadovezalo se.

Moju nanu su tako ubili, posle operacije je ostavili ispred lifta u nezakocenim kolicima i pala niz stepenice... :sad2:
Tata i stric su rekli - sad je gotovo, sta cemo da tuzimo. :(
A da jesu, bar bi jos nekog spasili od takve neodgovornosti. :(

...strasno:sad2:

...njoj je to inace ko zna koja operacija i ko zna koji tumor po redu, a kad je vidi neko rekao bi da joj nikad nista falilo
nije....i veliki je borac i vedrog je duha, ali se sad plasim da je pala u neko depresivno stanje...bas je lose, i kaze neki
tamo koordinator za pracenje njenog slucaja je rekao da ce da tuzi bolnicu, i da napisu prijavu protiv sestre da to nije
smela da uradi, narocito sto je zaduzena samo za nju......a svi mi koji je volimo smo daleko da bi bilo sta preduzeli:(
Baš strašno. Mi uvek mislimo da se tako nešto u jednoj Šveskoj ne dogadja. I da je samo kod nas sve najgore.
A s druge strane, ima i kod gde je lepo, čisto, uredno, osoblje ljubazno. Evo moj otac bio 3 nedelje u Sokobanjskoj, posle operacije srca. Sve super, samo reči hvale. I ja bila i videla. Prolazi doktorka, kad me videla, kaže kako se otac odlično oporavlja, kako su zadovoljni.... a nisam je ništa ni pitala. Ovo nije za rupu, ali nadovezalo se.

...ni djavo nije crn koliko se prica, tako nigde nema idealnog, to jednostavno ne postoji, ni u porodici ni u zivotu, pa ni u toj uredjenoj zemlji, za to sve
ce neko sigurno odgovarati......jer se sve pise, cak i to koliko je dnevno cega pojela, svaka sitnica..ali sta to vredi ako ona ostane invalid daleko bilo..

...drago mi je da su se i kod nas konacno bar negde doveli u red...

Au, Modesti, to je baš strašno, surovo, kao u najgorem hororu.

Ja ne umem da ti opisem moj ocaj, kad sam saznala sta se desilo. A morali su da mi kazu jer joj je celo lice bilo u modricama i ranama od kotrljanja niz stepenice, videla bi. :(
Sad kad je Affro napisala ovo, svega sam se setila. :(

(a bila je na operaciji zuci)

Poslednja izmena:
...strasno:sad2:

...njoj je to inace ko zna koja operacija i ko zna koji tumor po redu, a kad je vidi neko rekao bi da joj nikad nista falilo
nije....i veliki je borac i vedrog je duha, ali se sad plasim da je pala u neko depresivno stanje...bas je lose, i kaze neki
tamo koordinator za pracenje njenog slucaja je rekao da ce da tuzi bolnicu, i da napisu prijavu protiv sestre da to nije
smela da uradi, narocito sto je zaduzena samo za nju......a svi mi koji je volimo smo daleko da bi bilo sta preduzeli:(

...ni djavo nije crn koliko se prica, tako nigde nema idealnog, to jednostavno ne postoji, ni u porodici ni u zivotu, pa ni u toj uredjenoj zemlji, za to sve
ce neko sigurno odgovarati......jer se sve pise, cak i to koliko je dnevno cega pojela, svaka sitnica..ali sta to vredi ako ona ostane invalid daleko bilo..

...drago mi je da su se i kod nas konacno bar negde doveli u red...

Zar nemate nekog, bilo koga poznatog da ga posaljete da je poseti i malo ohrabri?

Zar nemate nekog, bilo koga poznatog da ga posaljete da je poseti i malo ohrabri?

...ima dve drugarice i jednog daljeg rodjaka tamo....samo je bila jedna od tig drugarica...bolnica je izmestena van grada,
a grad sam po sebi inace ooogroooman...do bolnice se bukvalno putuje oko 2h, i svi rade....tamo je i veliki minus, zima
je grozna...pa eto ne mogu cesce da idu, iako je ona tamo od nedelje uvece smestena....valjda se nekako organizuju..
...znas kad me dusa boli, divna je osoba, ali i da nije to bi bilo strasno....procitas u novinama o nekom slucaju pa se
rastuzis....sva sreca pa imamo skajp pa je zovemo njen rodjeni brat i ja na smenu, da je ohrabrimo i namolimo da nesto
pojede bar da malo vrati snagu....

Ja ne umem da ti opisem moj ocaj, kad sam saznala sta se desilo. A morali su da mi kazu jer joj je celo lice bilo u modricama i ranama od kotrljanja niz stepenice, videla bi. :(
Sad kad je Affro napisala ovo, svega sam se setila. :(

(a bila je na operaciji zuci)

...mnogo mi je zao Modesti sto sam ti vratila te bolne uspomene, izvini:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back