Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam crne rupe u glavi ...
Pokušavam da se setim situacija koje mi pričaju ... ne ide
Ne bih znala koliko mi se toga zanimljivo događalo da drugi ljudi ne pamte
Memory Full
Mislim da mi je sad potrebna neka eksterna memorija

Jooooj, kako me uvo boli... :(
Ni da sednem, ni da legnem, ni da jedem, ni da pričam... ništa ne mogu, kako pomerim vilicu, pomeri mi se cela desna strana od bola :(
I grlo me razbija. I temperatura me lomi tj. već obara, prešla je 38 :(
Ni za kantu nisam, ni ona me neće...

Jooooj, kako me uvo boli... :(
Ni da sednem, ni da legnem, ni da jedem, ni da pričam... ništa ne mogu, kako pomerim vilicu, pomeri mi se cela desna strana od bola :(
I grlo me razbija. I temperatura me lomi tj. već obara, prešla je 38 :(
Ni za kantu nisam, ni ona me neće...

zagrej peskir i utopli uvo i tu stranu glave
boli ko sam djavo :(

zagrej peskir i utopli uvo i tu stranu glave
boli ko sam djavo :(

Celu noć sam tako spavala, svaki čas mm ustajao da mi greje peškir i menja. Mislim "spavala", di da spavam bre kad boooooliiiii.
Ali jutros mi svekar kupio onaj Otol H, pa mi nakapao u uvo i mogu ti reći da pomaže. Jeste mi sve masno, do malopre mi se slivalo niz obraz i vrat, ali mi smanjilo bol. Piše tamo da se može stavljati svakih sat vremena, pa kad se bol opet pojača, opet ću da jurim svekra da mi nakapa to ulje... pa šta ću drugo
A za temp. sam roknula paracetamol, pa mi je sad i sa te strane malo lakše.
juče sam bila kod dr, prepisali mi eritromicin, ali nije čarobni štapić, treba mu vreme da smiri upalu.

Celu noć sam tako spavala, svaki čas mm ustajao da mi greje peškir i menja. Mislim "spavala", di da spavam bre kad boooooliiiii.
Ali jutros mi svekar kupio onaj Otol H, pa mi nakapao u uvo i mogu ti reći da pomaže. Jeste mi sve masno, do malopre mi se slivalo niz obraz i vrat, ali mi smanjilo bol. Piše tamo da se može stavljati svakih sat vremena, pa kad se bol opet pojača, opet ću da jurim svekra da mi nakapa to ulje... pa šta ću drugo
juče sam bila kod dr, prepisali mi eritromicin, ali nije čarobni štapić, treba mu vreme da smiri upalu.
jesi li sigurna za taj otolH.,.. mojoj cerki su ga prepisali samo jednom, navodno je jak, i rekli da joj stavimo samo jednom, cisto da premostimo dok ne stigne do lekara

....Ata, u jednu pamucnu "kesicu" ne znam imas li nesto slicno, supaj soli dosta, pa dobro zatvori i ugrej tu so, pa posto je prilicno
vruce....zavi u nesto i stavi na uho...izvlaci bol, jako je dobro imati tako nesto u kuci i zbog dece....pu,pu daleko bilo, ali se desava
pa eto da znas....:(

Nemam pojma, znam samo da mi jeste pomoglo. Ali zapuši klempać za medalju :) Nema veze, samo da ne boli onako krvnički.
Piše na onom papiriću doziranje i odrasli mogu na sat vremena da ukapavaju. Ja sam jednom od jutros, pre nekih sat i po, možda i više, izgubih pojam o vremenu, i za sad mi, pupupu, ne treba.
Ma pijem ja od juče antibiotik, ali ne može tako brzo da smiri upalu. Hteli da mi daju injekcije, ali kada su videli u kartonu da sam skoro imala anafilaktički šok na .... bem ga sad kako beše... neki jak antibiotik, ne mogu da se setim, dala mi dr eritromicin, jer je najmanja šansa da na to reagujem, ali će i lečenje trajati duže.

A ovo za so sam i ja znala, ali se nisam setila. Hvala Affro što me podseti.

Ako si raspoložena za prirodne lekove :
uzmeš nekoliko listova čuvarkuće, iscediš direktno u uvo dve-tri kapi, to se odavnina tako lečilo

....iz cista mira me tako zabolelo u kuku da mi se zavrtelo u glavi, takva nemoc me uhvati da sam morala da cucnem polako i da se drzim
da ne bih pala...i tako par puta dok se nije smirilo...sta se desilo pojma nemam....gggggrrrrrrr...

....iz cista mira me tako zabolelo u kuku da mi se zavrtelo u glavi, takva nemoc me uhvati da sam morala da cucnem polako i da se drzim
da ne bih pala...i tako par puta dok se nije smirilo...sta se desilo pojma nemam....gggggrrrrrrr...

meni se to dogadjalo prosle godine
izedju ostalog, i zato sam krenula da...vrtim pedale
skuzila sam da cu totalno zardjati ako ne pocnem s nekom aktivnoscu
+ kalcij, gledaj da ga unosis sto vise, al iz prirodnih izvora
od tableta nema neke vajde

meni se to dogadjalo prosle godine
izedju ostalog, i zato sam krenula da...vrtim pedale
skuzila sam da cu totalno zardjati ako ne pocnem s nekom aktivnoscu
+ kalcij, gledaj da ga unosis sto vise, al iz prirodnih izvora
od tableta nema neke vajde

....znaci strasno....zavrtelo mi se u glavi, totalna nemos me obuzela...strasno...
...e, ali vidi,, ja pijam minimum pola litra mleka dnevno, oduvek, bez svega mogu
bez mleka skoro nikako...ako to nije dovoljno kalcijuma ja onda nemam pojma
sta da radim....ako je uopste zbog toga...
...od 1.02., cu na neku rekreaciju ovde kod mene u kraju, svaki dan sat vremena,
pa cu videti hoce li to dati nekog efekta...i hoce li se ovo ponoviti...
...hvala Zlocko:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back