Sta ti je mlad i aktivan hormonPrije 5 dana zbog bivse ljubavi sizi a danas hoce da jase mladjeg, mmmmm
![]()
Treba da slusa starijeg ciku...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti je mlad i aktivan hormonPrije 5 dana zbog bivse ljubavi sizi a danas hoce da jase mladjeg, mmmmm
![]()

![]()
![]()

Jooooj, kako me uvo boli...
Ni da sednem, ni da legnem, ni da jedem, ni da pričam... ništa ne mogu, kako pomerim vilicu, pomeri mi se cela desna strana od bola
I grlo me razbija. I temperatura me lomi tj. već obara, prešla je 38
Ni za kantu nisam, ni ona me neće...

zagrej peskir i utopli uvo i tu stranu glave
boli ko sam djavo![]()
jesi li sigurna za taj otolH.,.. mojoj cerki su ga prepisali samo jednom, navodno je jak, i rekli da joj stavimo samo jednom, cisto da premostimo dok ne stigne do lekaraCelu noć sam tako spavala, svaki čas mm ustajao da mi greje peškir i menja. Mislim "spavala", di da spavam bre kad boooooliiiii.
Ali jutros mi svekar kupio onaj Otol H, pa mi nakapao u uvo i mogu ti reći da pomaže. Jeste mi sve masno, do malopre mi se slivalo niz obraz i vrat, ali mi smanjilo bol. Piše tamo da se može stavljati svakih sat vremena, pa kad se bol opet pojača, opet ću da jurim svekra da mi nakapa to ulje... pa šta ću drugo
A za temp. sam roknula paracetamol, pa mi je sad i sa te strane malo lakše.
juče sam bila kod dr, prepisali mi eritromicin, ali nije čarobni štapić, treba mu vreme da smiri upalu.
Celu noć sam tako spavala, svaki čas mm ustajao da mi greje peškir i menja. Mislim "spavala", di da spavam bre kad boooooliiiii.
Ali jutros mi svekar kupio onaj Otol H, pa mi nakapao u uvo i mogu ti reći da pomaže. Jeste mi sve masno, do malopre mi se slivalo niz obraz i vrat, ali mi smanjilo bol. Piše tamo da se može stavljati svakih sat vremena, pa kad se bol opet pojača, opet ću da jurim svekra da mi nakapa to ulje... pa šta ću drugo
juče sam bila kod dr, prepisali mi eritromicin, ali nije čarobni štapić, treba mu vreme da smiri upalu.

a valjda zbog kortikostroida... sad verovatno za odrasle ide jaca doza, ne znam tacno

Nema veze, samo da ne boli onako krvnički. Ako si raspoložena za prirodne lekove :Celu noć sam tako spavala, svaki čas mm ustajao da mi greje peškir i menja. Mislim "spavala", di da spavam bre kad boooooliiiii.
....iz cista mira me tako zabolelo u kuku da mi se zavrtelo u glavi, takva nemoc me uhvati da sam morala da cucnem polako i da se drzim
da ne bih pala...i tako par puta dok se nije smirilo...sta se desilo pojma nemam....gggggrrrrrrr...
meni se to dogadjalo prosle godine
izedju ostalog, i zato sam krenula da...vrtim pedale
skuzila sam da cu totalno zardjati ako ne pocnem s nekom aktivnoscu
+ kalcij, gledaj da ga unosis sto vise, al iz prirodnih izvora
od tableta nema neke vajde