Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako mi se šiša, a istovremeno žao mi duge kose...
...
I kud uzeh da čitam...muka mi od onih opisa i scena, samo da je završim, pa se bacim na neku komediju...
...
Tako si letargican, da i sama gubim volju da pokrenem bilo sta, cas me izbacis iz takta, ali jos brze splasnem...kad bi trebalo da si mi najblizi, ni na vidiku te nema...tacnije tu si, ali kao i da nisi...sve nesto napola, mlako, nigde energije, ...

Otisao moj deda u posetu starom prijatelju (zeleo je da ga iznenadi) u Beograd, malo pozaboravljao, ali se nije dao: Ma, ta, onda idem gore, da, ma dobro uzecu taksi ali makar da pitam nekoga prvo!
Francuz nije znao:zcepanje:

Poslednja izmena:
Коначно стиже комп, изрегулисала и паре и све и олакшање ме држало неколико сати
ал кад сам се скењала јуче, то ме држи два дана
Набави или мало оптимизма или дадиљу, ја не знам како ти мислиш да преживиш друугачије
хебо те песимизам, фуј

IMG_1300[1].jpg

:sad2:
i peta pri kraju :((((((((((

molim? reci? ne mogu da ti otkljucam
zasto? zato sto nisam tu
sta ces sad? ne znam stvarno
gde sam? ne znam tacno, javicu ti kad izadjem iz tunela
ups... ode mi baterija... ae ca...
lololollolol

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

raspadam se! ***** ti vrijeme, pa prolazi više!!!!!

(negdje sam procitala da period ovog prvog bola traje 40 dana a meni tek prođe 7!)

briga me vise i gdje si i skim, briga me kako ti je, vratice ti neko gore sve, ne zelim ti pruziti cast da te pominjen uopste!

hocu da budem stara ja, hoću legnem mirna, da se budim sretna, da opet vidim smisao svega, da ne ne pogađaju sitnice, da uzivam na forumu opet :(

auuuuuuuuuuui sto me privlači....godinu mlađi...kao bombonica..

a ja veze nemam gdje mi je glava.... a stevceeeeeeeeeeeeeee:mrgreen:

Sta ti je mlad i aktivan hormon :zaljubljena: Prije 5 dana zbog bivse ljubavi sizi a danas hoce da jase mladjeg, mmmmm :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back