Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O bankari, nosim vas na karri :evil:
bila vest neki dan da su u iranu osudili na smrt cetvoricu bankara tj direktora banki, upravnika sta god vec koji su pokrali neke silne pare. jao sto me obradovala vest.
ja ih ne nosim na kari, al ne zato sto je nemam, vec sto zasluzuju bolniji tretman u kojem ce se setiti svake prevare, prodaje magle i spekulacije koje su u zivotu napravili. nema gore sorte od finansijskih "strucnjaka" (za kradju). i sistema koji im je to dozvolio.

sto je najlepse svaki se seronya koji sedi za salterom u banci ili cak kuva kahve u nekom poslednjem sprcenom ofisu banke naziva bankarem :lol:... sve to pofajtati benzinom i upaliti sibicu

Sladoled je bezobrazno skup, kao da se ne pravi od mleka i prahova nego od kavijara i jastoga :evil:
I zato ja uglavnom bojkotujem sladolede, nego ih pravim sam, od onih prahova kojih ima u prodavnicama

Sladoled je bezobrazno skup, kao da se ne pravi od mleka i prahova nego od kavijara i jastoga :evil:
I zato ja uglavnom bojkotujem sladolede, nego ih pravim sam, od onih prahova kojih ima u prodavnicama

ovaj moj balavac samo od čokolade oće da mu pravim....ja pokušala danas da mu uvalim straćatelu pod izgovorom da je to vanila sa čokoladom,ali nema šanse da ga obrlatim...:hahaha:
zna mali šta oće...

Ja ne znam da li su sladoledi stvarno tako poskupeli, ili ja imam manje para
Mislim i jedno i drugo :lol: i stvarno mi se cini da su preskupi, posebno ako ne kupujes pakovanja velicine kofe

moram da se nocas iskljucim sa foruma da vise ne nerviram svojim prisustvom preteranu, zloziku i neistrazenu koje ocima ne mogu da me vide, usima da me cuju i njuhom da me razumeju o cemu pisem :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back