Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja nešto još uvek pospana, pa pročitah "sedim u paklu" i nije mi ni bilo čudno. Em je vruće ovih dana, em je ova tema za neke momente kad je život pakao.
Meni se sve što me mučilo prethodnih dana i meseci polako rešava, ali se ja i dalje osećam nekako nelagodno. Kao da će sad, ako se opustim, neki novi problem da iskoči i da me uhvati nespremnu i da mi sve pokvari.

Ne bih da te skenjjavam, ali mozes biti skoro pa 100% sigurna da ce tako i biti, jer to je tako, to je zivot.

Volela bih da se sve ovo sto se zakuvalo izmedju nas resi tako sto me jednostavno vise nece biti u stanu kad se ti jednom vratis odnekuda...
Zivim za taj dan, a nista ne radim da bi do toga doslo. Nonsens.
Onaj prethodni me je mnogo razmazio, pa sada ocekujem razresenje problema na tacni.

Brate China, lepo od tebe sto si mi natrpao klope, ali mogao si malo i da posolis, ne sad ja k´o budala da trazim so po firmi. Solite vi te kerove i macke, majku mu? :evil: :mrgreen:

Curko glupa
lepo te je pitao koje funkcije zelis da ima bb
sto nisi rekla sve
ko je sada kriv sto nema radio?
Ko te sisa,sto nisi to rekla,lepo te je pitao
a ne sad ovako,svaljujes krivicu na druge
i jos insistiras na obavezi da ti se pomogne....
Jedina obaveza mu je da te sledeci put kada nazoves odj.ebe
jer ako on to ne uradi,ja cu ti taj bb nabiti tamo negde gde sunce ne sija
pa mozda i proradi tada....

4, 9, 11, 35, 45

5, 9

Aj` pa bez obzira hoces li ove brojeve uzeti u obzir, pokupi te jevrice.

Neke od ovih brojeva igram uvek. :eek:
Ajde uplaticu izmedju ostalog i ove, pa da se oparimo. ;) Sanse su nam 0,000000000001% ili tasko nesto...ali ako ne odigram sanse su nam 0,00% tako da... Procitao sam jutros u novinama da bi toranj od novcanica od po 10 EUR i sumom od tih 190 milki bio visok 8 kilometara ili nesto tako. Zamisli to sunce ti. :eek: :mrgreen:

Е, играј и 29, послаћеш ми 1€ ако буде извучен број лололл...

Daj slozi mi celu kombinaciju. Znaci jos cetiri broja izmedju 1 i 50, i onda jos dva od 1 do 11. Nemoj da si lenj toliko. :mrgreen:

Под утиском сам од синоћ. Каква срамота....

Jel to onaj sto "prevaspitava" ovisnike od droge radikalnim metodama (=batinama)? Gledao sam video jos pre par meseci sta rade tamo. Al´ sto je previse - previse je.

Neke od ovih brojeva igram uvek. :eek:
Ajde uplaticu izmedju ostalog i ove, pa da se oparimo. ;) Sanse su nam 0,000000000001% ili tasko nesto...ali ako ne odigram sanse su nam 0,00% tako da... Procitao sam jutros u novinama da bi toranj od novcanica od po 10 EUR i sumom od tih 190 milki bio visok 8 kilometara ili nesto tako. Zamisli to sunce ti. :eek: :mrgreen:

Ima nesto u tome, ko zna???
Brojeve koje sam ti dala su kombinacija sabiranja, oduzimanja meni nekih veoma vaznih datuma i brojeva, pa ko zna... zelim ti srecu ponajvecu.

Ima nesto u tome, ko zna???
Brojeve koje sam ti dala su kombinacija sabiranja, oduzimanja meni nekih veoma vaznih datuma i brojeva, pa ko zna... zelim ti srecu ponajvecu.

Dignem li veceras pare, eto mene sutra kod tebe. Ili ovako: ako me sutra nema sa ciganima trubacima pred tvojom kucom i scene kako im lepim stotke na celo - nisam dobio nista. :hahaha:

3 7 8 29 47

Да, то је тај, с тим што се убиство није одиграло у Црној Реци. Лика су ладно примили у неки други црвено-рехабиталитациони центар.
Онај ко може да физички злоставља људе, може и да убије. Мислим, дефинитино не мислим да је било каква завера и слични срБски трипови у питању.

3 7 8 29 47

Да, то је тај, с тим што се убиство није одиграло у Црној Реци. Лика су ладно примили у неки други црвено-рехабиталитациони центар.
Онај ко може да физички злоставља људе, може и да убије. Мислим, дефинитино не мислим да је било каква завера и слични срБски трипови у питању.

Upisano, daj jos dva od 1 do 11.
Ma ludaci su to....sad ce oni nekog batinama odvici od droge, jeste, kako da ne... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back