gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

,mogla bih birtiju otvoriti
moj je muz jedinac,nije on to zato uradio,nego jednostavno mu dunulo da pokusamo da sredimo bar deo pre nego sto se ode na more.Ma ko da njemu smeta što ste. Treba to što pre, što dalje to ti teže. A i nisi loše prošla, peškiri, krpe za sudove, jastučnice.... treba.
Kad je moja svekrva umrla, prvi su u stan stigli neki "prijatelji" njenog muža (očuha mm) i kad smo mi stigli, više nije bilo ni neotpakovane posteljine, ni peškira, ni svega onoga što nam je pričala da ima. Ne bi žena lagala... nismo stigli na vreme. Tako da, kojih 6 nedelje. Ono nije prošlo ni 2 dana. A da ne pričam da kad je taj očuh umro, njegova rodbina je za nedelju dana završila ostavinsku raspravu, pa se mm posle 13 godina sudio da dobije polovinu majčinog dela, tj. četvrtinu stana.
ma ok,zahvalna sam ja,al ja sam tip koji nema nista propalo ni za menjanje,jer ja groznicavo bacam i praznim kucu non stop...pa dobro sem tih gondolica i toga iz piii materine mozes da koristis nista nije ni kvarljivo, ni naceto, eto ti ustede,
meni to ne lici kao nista ruzno naprotiv, ajde tu svekrvinu bizuteriju, ali stari ljudi postanu sentimentalni na neki poseban
nacin....
...a sad da moras da kupis sve te peskire, krpe posteljine videla bi koje su to pare....ne kukaj taman da zamenis ono
sto ti je propalo....
moj je muz jedinac,nije on to zato uradio,nego jednostavno mu dunulo da pokusamo da sredimo bar deo pre nego sto se ode na more.
istina je da ce mi krpe i peskiri i posteljina dobro doci,mada znas kako,nista to nije po mom ukusu,al glupo mi je da bacam,nego muka ziva,moja svekrva radila vilerove goblene,ogromne,sve u onim odvratnim ramovima,pa heklala ogromne stoljnjake,ne znam kako su tako teski,pa puno onih stoljnjaka sa riseljeom,jel se tako kaze
ja to ne volim i ne znam nikoga ko to i dalje voli i stvarno ne znam sta cu.njoj su meseci odlazili na taj trud i jako mi je ruzno da to zavrsi na kontejneru.al toga ima 2 velike krmace torbe
za koju priliku?ne bih mogla koristene otpakovane peskire da koristim, ni pod razno
mozda su viski cuvali za ovu priliku
za koju priliku?
da ga snajka nategne dok prazni stan![]()
razmisljala sam da ponesem na more,pa da pokusam da uvalim onima koji prodaju to stracima.mozda bih mogla za svaki da dobijem 20e?...uvek ima ko to voli, stavi na Limundo pa prodaj...to se ceni narocito u inostranstvu, jos ima ljudi koji iznad svega postuju rucne radove....
...ja toga imam na gomile, mama dan danas nesto hekla, i ne stavljam skoro pa nista od toga, ali bi mi bilo jako zao da bacim sav taj
njen trud i rad....a ti zaista to mozes prodati u krajnjem slucaju...greOta da bacis samo tako....
ma ok,zahvalna sam ja,al ja sam tip koji nema nista propalo ni za menjanje,jer ja groznicavo bacam i praznim kucu non stop
nista mi nije zao da bacim,takav sam tip,ne vezujem se za stvari
i pored toga,meni je kuca puna i nemam pojma gde da stavim te stvari.inace sve nosimo od odece i obuce u prihvatiliste za romsku decu,oni su tako jako zahvalni,da me srce boli
razmisljala sam da ponesem na more,pa da pokusam da uvalim onima koji prodaju to stracima.mozda bih mogla za svaki da dobijem 20e?
ma kakvi,mi izneli rakiju i pogacu i posle isli nas 34 na rucak.neki nose na groblje, ili ponude kuci posle sahrane ...
vi nista ?