Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uffff...
Majku bi rođenu zajahali...
"Mi smo radili ovo, radili ono... " jebaao vas vaš rad, šta treba, orden vam dati...

Mrzim kad neko hoće da bude sve po njegovom, kad hoće da organizuje moj dan i kad misli da je najpametniji...

Ti znaš da meni treba to da se uradi... pu ***** ti materina razmažena...:mafijas::twisted::pms::azdaja::udriglavu::kletva::kletva::kletva:

rekla bih ti mnogo toga ali jezik mi je zavezan
u masnicu:flert:
i iskreno,nemam pojma gde sam tacno

* * *

ako ne poludis sa mnom ja cu da poludim sama,pa ti vidi da l ti se isplati,imas fore jos 2/3 nedelje

Uffff...
Majku bi rođenu zajahali...
"Mi smo radili ovo, radili ono... " jebaao vas vaš rad, šta treba, orden vam dati...

Mrzim kad neko hoće da bude sve po njegovom, kad hoće da organizuje moj dan i kad misli da je najpametniji...

Ti znaš da meni treba to da se uradi... pu ***** ti materina razmažena...:mafijas::twisted::pms::azdaja::udriglavu::kletva::kletva::kletva:

mali chicak, voli :zaljubljena:

Zasto je tako komplikovano da shvatis da necu nista sa tobom.... Skini mi se vise sa grbace... Da neka devojka prica to sto ti izgovaras doticni lik bi joj rekao da se javi kada joj prodje PMS faza... Necu sa tobom da setam... Dobar si za malo gimnastike s' vremena na vreme i to je sve!!! :besna:

Uf, ova rupa bas dobro radi...

nemam kome da kazem,pa aj u rupu:otvorila sam danas tastaturu,sunku i kolace sam pokupila i ostavila u frizideru,ostatak sam lepo oprala
je l da da su mi sad lepsa slova?

Ooooo u p.materinu, oće li se još nešto svaliti na moju grbaču do kraja nedelje... znate da neću ispaliti pa ste meni našli da uvaljujete ono što ste vi nesposobni :dash:

Eto sve sam rekla i....Kakoo sam bila sretna .....:D
Znas JA....
Pricamo o meni Zaustavi se.....
ZA mene je to JA ...
Ali ja sam ti pricala o nekoj svojoj sreci ,osjecanjima...
Uzaludno, ja pa ja .....
Njena ,sreca ...
Njena osjecanja....
Bas kad sam htjela podijelimo nesto moje ...
To nije sve , sve vise ljudi nema snage za posebno srecu drugih...:(

aj eli,slobodno
evo imam i ja,al ovo je on topic

znaci stvarno si krava nevidjena,ja nekog manje kompetetnog jos nisam srela,pa ne da nisi za direktoricu nego te ne bih zaposlila ni kao prodavacicu.lazljivica si(obecas pa ne uradis,koji je tvoj direktorski kredibilitet???) i nemarna(ja da proveravam tvoj posao,i da ispravljam tvoje greske?pa na sta to lici),i glupaca(jer mislis da mozes da posvadjas benedikt, zeralda ,sebastiena i mene),i egoista(samo na svoje doope mislis) i nemas pojma sta je timski rad(kad je ok onda je to tvoj uspeh,kad je lose onda nadjes krivca,samo to se ne ceni previse u firmi)
ali ne zvala se ja linda,probni period neces proci,pa makar drzala radnju sa zeraldom sama!

Milsiš da si interesantna kad pljuješ i vređaš druge. A bude ti krivo kad ti neko odgovori istom merom. U redu je da ti šikaniraš druge, a tebi ne sme ništa da se kaže. :hahaha:

U stvari, ti si najveća jadnica od svih. Iskompexirana, nezadovoljna, nedoyebana i samo čekaš da se svađaš. Svima nalaziš manu. Gledaj svoja posla i svoj život, ako ih imaš.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back