Rupa VII

65х3х2.5
Требало је онда да нам наплате 487 еура.
А нас је коштало све, са материјалом, нешто мало преко 200.
Ja sam nasla sad drugog molera.Cijena je tacno polovina od one sto je ovaj prethodni rekao,sto i jeste realno.
Kod nas je cijena kvadrata 1 ili 1,5 eura.To 2,5 je bas skupo..
Znaci,bilo bi 65×3×1,00=195 sto ti i jeste naplatio.🙂 Jos je i jeftinije,ako je sa materijalom.
Nesto mi cudno da je kod vas toliko skuplje,onda bi isli svi nasi moleri tamo.🙂

Ja sam nasla sad drugog molera.Cijena je tacno polovina od one sto je ovaj prethodni rekao,sto i jeste realno.
Kod nas je cijena kvadrata 1 ili 1,5 eura.To 2,5 je bas skupo..
Znaci,bilo bi 65×3×1,00=195 sto ti i jeste naplatio.🙂 Jos je i jeftinije,ako je sa materijalom.
Nesto mi cudno da je kod vas toliko skuplje,onda bi isli svi nasi moleri tamo.🙂
Опет се не разумемо.
Не множе код нас са 3, цена је 2.5 еура пута квадратура стана, дакле 162 еура радна рука, ово остало до 200 еура је материјал који смо сами купили.
Нешто ја изгледа лоше објашњавам :lol:

Опет се не разумемо.
Не множе код нас са 3, цена је 2.5 еура пута квадратура стана, дакле 162 еура радна рука, ово остало до 200 еура је материјал који смо сами купили.
Нешто ја изгледа лоше објашњавам :lol:
Moja formula je bez materijala.😀
Mislim da cu na kraju da se prekvalifikujem u molera.😂

200e za stan od 60m2 je presmesno ako je i sa materijalom...
nadam se da nece morati neko da dolazi da prepravlja.
Ta cena je realna samo i iskljucivo
ako nije gitovao ni polam2 i sve da je bela poludisperzija bez podloge

Када су ми кречили исциганисала сам се најстрашније за врата. Да офарбају и њих. Договорили се све, и цену и рок. И зовем ја њега као, извините није ми одмах пало на памет али бих волела да се освеже и врата, па ако имате времена и да доплатим. Утањила сам гласић, саму себе нисам препознала :lol: Ко вели човек, не могу ја са овим пекмезом да се натежем и одради ми и то за Џ:lol:

200e za stan od 60m2 je presmesno ako je i sa materijalom...
nadam se da nece morati neko da dolazi da prepravlja.
Ta cena je realna samo i iskljucivo
ako nije gitovao ni polam2 i sve da je bela poludisperzija bez podloge
Окречили људи стан, прешли два пута бојом, глетовали око ћунака и пукотину на једном зиду, код ћерке у соби су зидови у боји...најнормалније кречење.

Мени то све нешто јефтино што пишете. Када треба да се освежи ходник и слично пређем сама.
Али за цео стан 200 е, то ми нешто баш повољно.
Ma,kakvi jeftino.😀
Meni je oko 30 kv stana ili 90 kv zida kako je izracunao,125 eura plus materijal.
Ali dobro,to je ta cijena,ne mogu se zaliti.
Ovaj drugi je trazio duplo vise.

Врање је сиромашан град, да не наплаћују јефтиније сви би кречили сами, ћао здраво...не могу душу да нам узму.

Kako onda svaki put kad idem za grcku sve me preticu neki besni automobili VR table
i onaj Rols Royce Phantom
A ispred RAMADE sve VR table ne zna se koji je bolji auto :eek:

Arbanasi sve jel ?

Kako onda svaki put kad idem za grcku sve me preticu neki besni automobili VR table
i onaj Rols Royce Phantom
A ispred RAMADE sve VR table ne zna se koji je bolji auto :eek:

Arbanasi sve jel ?
Прешево исто носи наше таблице.
А и неки наши раде високоуносне послове :mrgreen:

Kupila nešto u mesari i viče prodavačica za mnom da uzmem račun. Reko, ne treba mi, kaže ona ,ali juče su bili neki inspektori i naplaćivali kupcima koji nemaju račun, po 2000 dinara ispred prodavnice. Kaže ,imali i legitimacije sa slikom.
E baš sam se nadala da ih sretnem i pozovem policiju , ali pre toga da tražim zapisnik o kazni kako bi im izvukla što više informacija i vremena dok ovi ne dođu.
Ali nema ih...đubrad prevarantska.

Fobiju imam od krecenja,ode na odmor ostavi njemu da kreci,normalno da ostane sareno,onda dodje " ovo ne valja,nemas pojma,gde ti je mozak,nesposoban si", te ga maltretira psihicki,sve maltretira.(Ne sme ni da mu se spomene majstor,bude "jeste vi mentalno bolesni da to mora neko drugi,sta se sramotite" a zapravo sam cula od majstora jednog reci da on ne kreci vec plati krecenje."Daj mi da radim fasade,odavde dokle god moze al' krecenje ne,uvek mi ostane sareno."Medjutim,ne vredi,svoj bes ili sta vec negativno iskaljuje ka tome ko kreci,sjebava ga u mozak.)Nikad ne kupi onaj najlon sta je vec nov nego vadi stari ko zna odakle ko zna za sta koriscen ,gledam to vristim u sebi,stalno sam u strahu od neke infektivne zarazne bolesti.
Pri tom,zadnji put je iz ciste dosade haos oko krecenja podbola osoba sa strane,da mora to,on bespogovorno slusa.Kazala sam tada nekome hajde da pozovemo majstora,(ima covek koji bas kreci),"aha" gledanje u prazno,ignorisanje,bezanje od situacije,svega ~ nista.
Bolje da se ne kreci,tad nema rizika da otpadne deo plafona al' se to ne moze nikako objasniti,ne znam zasto,odustala sam od razmisljanja o tome,nisam u mogucnosti da promenim.

Poslednja izmena:
"Ne ulazim u tu sobu da ne bih vristala iz sve snage od muke,sta ste joj uradili" e to me je ubilo,dokrajcilo jer nisam odgovorna.(Govorila sam da ne ulaze u druge delove obuveni,bilo je "ma sta ti znas,ko si ti da bilo sta kazes" a htela sam bas da sprecim ovo.)
Al' je uzalud da to spomenem jer sam dezurni krivac za sve redom izgleda,ne vredi,kriva sto sam ziva,nema sta drugo da bude,niti ja tu mogu ista da ucinim.
Uzalud kupujem ono sto voli,uzalud se sklanjam da bude makar tiho ako od mira jebenog nema nista.
Od tenzije sam se razbolela,temperatura preko trideset osam,posle popih nesto malo.manja,nisam dobro al' celo jutro je bila buka dok nisam izasla da vidim kad mogu neku supu makar da pojedem.Prva reakcija "a da ne pricam mozda preglasno" znaci namerno tako,da budem isprovocirana.Probam da jedem u miru,ne,vrtenje oko mene,"nisi nista juce jela" otrovno.Uvece zamolim ga da mi skuva supu,neeee,ne mogu ja da jedem supu sa mesom koje mi odgovara,vec se ubaci pilece tu.Precutim da ne budem ponovo okrivljena za ko zna sta ,al' mi je to ponovo nabilo temperaturu.

Poslednja izmena:

Back