- Poruka
- 11.427
Farbam teglice za čajeve sa nekom plavom fasadnom bojom. Počela sam kao Gustav u crtanom filmu, ode sve u plavo a završavam ofarbana kao avatar. Da li i kako ću skinuti tu boju, nemam pojma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да су Швабе зајебале век, ипак.Kako me nerviraju ovi naslovi u novinama...Hladni talas hara Srbijom..
Covjek bi rekao ledeno doba nastupilo,a ono malo zahladilo i donijelo osvjezenje,sto je normalno.
Мислиш да неће људима и то продати као и лудила до сада, од вируса људи до птица и свиња?Мислим да су Швабе зајебале век, ипак.
Све гори на 28 степени.
Продаће, наравно.Мислиш да неће људима и то продати као и лудила до сада, од вируса људи до птица и свиња?
Човечанство не памти лето са 30 степени! Ко не верује равноземљаш је!
Isto i u Kanadi, Heat Warning, uz objasnjenje da ce temperatura biti 29 stepeni i vise a nocu nece padati ispod 14 stepeni. Samo da se slatko nasmejes...Мислим да су Швабе зајебале век, ипак.
Све гори на 28 степени.
Strah paralise.Covjek uvijek pomisli na najgore.Mom Savi se uvećao limfni čvor ispod pazuha. Bio je bolestan, imao upalu krajnika drugi put u životu, i mislila sam da je od toga. Međutim, ne prolazi. Malo se smanjio, ali je tu, uvećan. Juče je išao kod dr koja je bila njegov pedijatar, i mislila sam da će mu reći da to nije ništa, da ne obraća pažnju, da će se smanjiti.
Ali nije. Rekla mu je da uradi ultrazvuk. Da nije alarmantno, ali da uradi.
Malo je reći da sam izbezumljena od straha. Straha koji me preplavi, i parališe mi i um i telo. Jer ako nije uvećan kao posledica te upale koju je imao, onda ne može biti ništa dobro. Nikada u životu nisam bila ovako uplašena. Kada sam 2015. dobila rezultate skenera, kada su mi rekli da imam tumor koji mora da se operiše, mužu sam rekla da nikom ne govorimo dok se ne vratimo s mora. Kada mi je stigao hp nalaz posle operacije, i dr mi rekla da je zloćudno, mislim da sam pomislila kako ću to reći mojoj mami. Da sam se čak doktorki osmehnula, jer nisam razmišljala da se može završiti drugačije nego dobro.
Sada sam van sebe, a ništa ne mogu da uradim, sem da se nadam da će biti dobro.
Немој одмах да мислиш на најгоре, наравно да ћете проверити, али мени је тако било увећано од стика који сам користила. Сад су биле врућине, више је можда стављао дезодоранса...мени се повукло кад сам престала да стављам та гованца у року од 2, 3 дана...Mom Savi se uvećao limfni čvor ispod pazuha. Bio je bolestan, imao upalu krajnika drugi put u životu, i mislila sam da je od toga. Međutim, ne prolazi. Malo se smanjio, ali je tu, uvećan. Juče je išao kod dr koja je bila njegov pedijatar, i mislila sam da će mu reći da to nije ništa, da ne obraća pažnju, da će se smanjiti.
Malo je reći da sam izbezumljena od straha. Straha koji me preplavi, i parališe mi i um i telo. Jer ako nije uvećan kao posledica te upale koju je imao, onda ne može biti ništa dobro. Nikada u životu nisam bila ovako uplašena. Kada sam 2015. dobila rezultate skenera, kada su mi rekli da imam tumor koji mora da se operiše, mužu sam rekla da nikom ne govorimo dok se ne vratimo s mora. Kada mi je stigao hp nalaz posle operacije, i dr mi rekla da je zloćudno, mislim da sam pomislila kako ću to reći mojoj mami. Da sam se čak doktorki osmehnula, jer nisam razmišljala da se može završiti drugačije nego dobro.
Sve tr razumijem. Evo ne znam sta bih napisala osim da želim da si panicar,da će sve biti dobro .Mom Savi se uvećao limfni čvor ispod pazuha. Bio je bolestan, imao upalu krajnika drugi put u životu, i mislila sam da je od toga. Međutim, ne prolazi. Malo se smanjio, ali je tu, uvećan. Juče je išao kod dr koja je bila njegov pedijatar, i mislila sam da će mu reći da to nije ništa, da ne obraća pažnju, da će se smanjiti.
Нико није гојазан.

Домаћици, прве дијагнозе су урасла длака и оток лч од којекаквих дезодоранса.Mom Savi se uvećao limfni čvor ispod pazuha. Bio je bolestan, imao upalu krajnika drugi put u životu, i mislila sam da je od toga. Međutim, ne prolazi. Malo se smanjio, ali je tu, uvećan. Juče je išao kod dr koja je bila njegov pedijatar, i mislila sam da će mu reći da to nije ništa, da ne obraća pažnju, da će se smanjiti.
Zakazao je privatno, večeras u 7. Živa nisam dok sve ne prođe.@Zadovoljna domacica mame su majstori za najcrnje scenarije, znam po sebi... Ja bi odmah našla gde to može privatno da se uradi, i rešila se dileme. Čekanje je najgori neprijatelj u bilo kom slučaju.