Rupa VII

И није ми довољно да је неко ОК према мени. Битно ми је и какав је према другима.
Рецимо и овде. Имам ОК комуникацију са неким а онда тај неко када око нечег запени и сукоби се са неким са ким је приватно добар напише свашта, што први пут читам и ова друга особа није износила о себи. То ми је лампица за дистанцу. Рецимо.
A dobro to je vec blaga ili teza patologija, zavisi

evo zamislili
chihuahua_smooth_coat.jpg

Zovem apoteke da vidim gde su najpovoljnije pelene za majku koja je u domu i samo joj određena vrsta odgovara.
Lepo prvo pitam da li imaju, kaže apotekara da imaju, odlično, reko, možete li mi reći koja je cena?
Kaže ona "e sad me već puno pitate"
I šta da joj odgovorim na to?
Htedoh da kažem da se izvinjavam i da mi je vrlo drago što sam joj čula glas jer sam zbog nje i zvala, ali se suzdržah i sačekah u tišini, nakon čega sam dobila informaciju.

Zovem apoteke da vidim gde su najpovoljnije pelene za majku koja je u domu i samo joj određena vrsta odgovara.
Lepo prvo pitam da li imaju, kaže apotekara da imaju, odlično, reko, možete li mi reći koja je cena?
Kaže ona "e sad me već puno pitate"
I šta da joj odgovorim na to?
Htedoh da kažem da se izvinjavam i da mi je vrlo drago što sam joj čula glas jer sam zbog nje i zvala, ali se suzdržah i sačekah u tišini, nakon čega sam dobila informaciju.

Često to tako trgovci kažu u šali. Sad, neko nema baš osećaja da nekome nekad nije do šale nego do informacije ali svakako ne mislim da je mislio to tako u bukvalnom smislu.

Kakvi su lopovi, nema penzije danas, tek sutra, muljaju nešto s parama. Dodje mi sa se prebacim u neku banku, ali bih izgubila dozv.minus la me to koci, inače bih tačno to već sutra odradila. :evil:

Mozda se prebacim u banku, a možda ostanem još neko vreme u štedionici
Nema para za penzije. Ne isplaćuju više na vreme.
Kad to počne da klizi, ne toleriše se......Znam neke majstore, baš majstore, molera npr, koji proičuva neke parice u Štedionici i generalno je zadovoljan. A pazi, još i to, da se Štedionica uvek busa u prsa da imaju pare.

Opet sam odlakavio, pa ne mogu svakih 15 dana da se podšišavam..moram sad da stavim neki k. Kao krave da mu me lizale napred, MSM kosu napred...zalizanko

Neće da stoji, ima ko br.1 da nosim mrežicu.

Back