Rupa VII

Nema para za penzije. Ne isplaćuju više na vreme.
Kad to počne da klizi, ne toleriše se......Znam neke majstore, baš majstore, molera npr, koji proičuva neke parice u Štedionici i generalno je zadovoljan. A pazi, još i to, da se Štedionica uvek busa u prsa da imaju pare.
Nije da nemaju nego kažu oduvek je tako ako 10-ti pada u ponedeljak onda je isplata u utorak, ako je u subotu isplatice se u subotu. U čemu je caka ne znam.

Ja samo znam da moraš da naučiš za s oje dobro. Kako taj neko moze tebe da povredjuje? Moraš sebi biti najvažnija, ovo ti kažem iz ličnog iskustva, veruj niko ti hvala neće reći zato što si ti dobra i uvidjavna.
U pravu si, ja sve to znam...I radila sam na tome, vise nije ni malo izrazeno kao nekad, ali opet ...imam te momente...
Jel mogu kod tebe na kurs, Affro? :lol:

Operacija katarakte 1300€ po oku, veštački kuk 6000€, ekonomski tigar, zdravstvena zaštita najbolja u okruženju. Kažu naš precednik i ministarka zdravlja.
О трошку фонда је, ако чекаш ред.
Свуда у свету се чека.
Моја кума се шлогирала у Немачкој чекајући термин код кардиолога. Ено је, од 47. године прикована за кревет.
На овој планети нешто опасно не ваља.
Србија је само један од одраза тога.

О трошку фонда је, ако чекаш ред.
Свуда у свету се чека.
Моја кума се шлогирала у Немачкој чекајући термин код кардиолога. Ено је, од 47. године прикована за кревет.
На овој планети нешто опасно не ваља.
Србија је само један од одраза тога.
Strasno.

Back