86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
То је исправан приступ.uvijek se raspreda zbog traca
ali bas nikad nisam srela komsije da nesto tegle, a da nisam bar ponudila da pomognem
sto se mene tice u tome je poenta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је исправан приступ.uvijek se raspreda zbog traca
ali bas nikad nisam srela komsije da nesto tegle, a da nisam bar ponudila da pomognem
Ja sama vučem, nekad jedva idem, ili ne mogu da odem ni za hleb, nikog nije briga, od 10x možda se 2x neko ponudi da mi ponese kese do vrata. Postali smo loši ljudiuvijek se raspreda zbog traca
Strasno.Oplakah ćevape. Toliko mi je tužno sve ovo. Pobiti se za kilu mesa. Ima li niže?
I to nekvalitetnog mesa.Oplakah ćevape. Toliko mi je tužno sve ovo. Pobiti se za kilu mesa. Ima li niže?
Ne budi luda,nema nista vaznije nego cuti ono unutra sto nas upozorava... Podrzi je u tome da veruje intstinktuNe idu pubertet i klimaks zajedno...
Odvezla je na trening iako pada kiša, kaže, nema veze, ionako smo mokri u jedrilicama. Došli tamo a ona neće na trening, kaže, ima loš osećaj...
E pa sutra ide biciklom na trening sa komplet opremom na leđima pa nek se vrati ako neće.
ja nemam te tripove vise otkako sam odlucila da su svi gomna dok ne dokazu suprotnoZmu ima super osecaj, pre svega za ljude
I 100 puta se desilo da kaze da ima los osecaj vezano za nekog ili nesto i na kraju ugl ispadne da je imao pravo ali ja nisam poverovala
kakva je lakoca zivot bez loseg iskustva dok si u toj faziA ja ne mogu tako
Krecem od toga da su svi ok dok me ne zahebu
Ako me zahebu gofna su za vjek i vjekova