Rupa VII

Ne idu pubertet i klimaks zajedno...
Odvezla je na trening iako pada kiša, kaže, nema veze, ionako smo mokri u jedrilicama. Došli tamo a ona neće na trening, kaže, ima loš osećaj...
E pa sutra ide biciklom na trening sa komplet opremom na leđima pa nek se vrati ako neće.

Ne idu pubertet i klimaks zajedno...
Odvezla je na trening iako pada kiša, kaže, nema veze, ionako smo mokri u jedrilicama. Došli tamo a ona neće na trening, kaže, ima loš osećaj...
E pa sutra ide biciklom na trening sa komplet opremom na leđima pa nek se vrati ako neće.
Ne budi luda,nema nista vaznije nego cuti ono unutra sto nas upozorava... Podrzi je u tome da veruje intstinktu
Ja imam puno iskustva sa tim,na zalost nisu sva bila lepa,jer su me neka vodila da otkrijem i teske stvari. Ali sam otkrivanjem toga mogla da krenem da reagujem
Vec sam pisala,tek sam polozila voznju,krecemo za Arandjelovac i mama kaze ti ces da vozis od Ns do Bg jer taj put dobro znas i treba da vezbas. Ja joj kazem,necu imam jako los predosecaj,al ne mozes ti da izadjes na kraj sa skorpijom. Uglavnom desio se incident,meni je oduzeta dozvola na sest meseci,srecom osim velike materijalne stete i ogromnog stresa za sve niko nije povredjen.
Zaboravi na svoj klimaks,njen pubertet je sto puta vazniji,jer ona sad treba da izgradi svoju licnost,veru u sebe,poverenje u porodicu...

Zmu ima super osecaj, pre svega za ljude
I 100 puta se desilo da kaze da ima los osecaj vezano za nekog ili nesto i na kraju ugl ispadne da je imao pravo ali ja nisam poverovala

Али ако полазим од тога да су сви лоши одбићу и добре. Мислим, зашто би неко имао стрпљења за мене док се смилујем.
Неко ме изневери па шта. Идемо даље. Неће бити ни први ни последњи. Као да сам ја увек цвећка.

Ali i to sto polazim od toga sa si ok ne znaci da ti dajem sebe na tacni
Niti da ces doci kod mene na kafu :lol:
Prosto gradim odnos pod pretpostavkom da si ok a ti ces mi ili to dokazati ili me razocarati
Ali bas zato ne pustam nekako olako ljude u zivot, mnogo vode mora dq prodje i zato vecina mojoj prijateljstva jesu iz detinjstav, evenutalno srednje ili fakulteta

И није ми довољно да је неко ОК према мени. Битно ми је и какав је према другима.
Рецимо и овде. Имам ОК комуникацију са неким а онда тај неко када око нечег запени и сукоби се са неким са ким је приватно добар напише свашта, што први пут читам и ова друга особа није износила о себи. То ми је лампица за дистанцу. Рецимо.

Back