Rupa VII

ja sam frapirana
mislim, ovo je za centar za socijalni rad prica
+ zamisli sad u nekoj civiliziranijoj zemlji da se predsednik ili premijer ovako slika s djetetom polomljene ruke i ladno niko nista
kao kul je sve, bas su slatki 😬

Pa zar nije ulazio prije par godina na onkologiju da se slika sa djecakom koji je pod terapijom. I to u drustvu Loncara, objesene maske o uvo i prebacenog zastitnog odijela preko ramena, raskopcan.
Ovdje ne vjerujem da ima ikakve polomljene ruke, samo silna zelja za poenima i bolesnik koji voli da iskoriscava djecu. Novine koje prikazuju lice djevojcice bez zamagljivanja, iako je maloljetna.

Kad se takve slike vide ne čudi što pojedini roditelji misle da je uredu da njihovo dete snima drugare iz razreda i to okači na jutub i još se uvrede jer se drugi roditelji pobune što je jedan takav snimak okačen bez pitanja i odobrenja.

Njegov bezobrazluk, bahatost i zloba, prosto ne poznaju granice. Zna da mu u podmićenoj i obogaljenoj zemlji prolazi bukvalno sve. Ne vredi se uopšte više nervirati. Prosto staviš štipaljku na nos i plivaš u go*nima njegovim i njegovih podanika. Sve dok jednostavno ove druge, moćnije države ne reše da ga puste niz vodu jer im više neće biti potreban. Mi ovde ne možemo ništa.

Screenshot_20230320-065919_Facebook.jpg

😐

Pre neki dan udes na putu.
Motociklista isekao traku, koliko sam video, stoji kaciga pored stubića, tu nema čak ni bankine, a ispod - ambis.. pola motora nema. Strašno. Vraća mi se prizor povremeno.

Pustili, ne, odvnuli danas na poslu Od topole do topole i slicne pesme. I ja u nekom trenutku reko dobro ima nas ovde 10 koliko nas voli i hoce da slusha ovo? Kazhe chovek "ja sam ovo pustio ja ovo slusham i kod kuce". Pazi ti taj argument, pazi ti tu dubinu bezobzirnosti, idiotluka, nemam rechi, bukvalno ljudi bez mozga. Ne mogu da zamislim da je neko ko slusha nebitno Pink Floyd toliki idiot, to je neka moja predrasuda.

Pustili, ne, odvnuli danas na poslu Od topole do topole i slicne pesme. I ja u nekom trenutku reko dobro ima nas ovde 10 koliko nas voli i hoce da slusha ovo? Kazhe chovek "ja sam ovo pustio ja ovo slusham i kod kuce". Pazi ti taj argument, pazi ti tu dubinu bezobzirnosti, idiotluka, nemam rechi, bukvalno ljudi bez mozga. Ne mogu da zamislim da je neko ko slusha nebitno Pink Floyd toliki idiot, to je neka moja predrasuda.
mi imamo iznad sebe jednu takvu spodobu
po citav dan i noc
repertoar s ibarske magistrale
sinoc je ugasio tek oko 3
par puta je otisao na selo i ostavio radio na najjace
nikad u zivotu nisam nikog mrzila, dobro mozda pokojnog franju malicice, al ovog tipa bas mrzim
i iskreno mu zelim sve najgore
cak razmisljam da mu pocnem ostavljat po litar vinjaka svaki drugi dan pred vratima u nadi da ce otegnuti papke
znam, grozna sam 😬

mi imamo iznad sebe jednu takvu spodobu
po citav dan i noc
repertoar s ibarske magistrale
sinoc je ugasio tek oko 3
par puta je otisao na selo i ostavio radio na najjace
nikad u zivotu nisam nikog mrzila, dobro mozda pokojnog franju malicice, al ovog tipa bas mrzim
i iskreno mu zelim sve najgore
cak razmisljam da mu pocnem ostavljat po litar vinjaka svaki drugi dan pred vratima u nadi da ce otegnuti papke
znam, grozna sam 😬
Sledeći put kad ostavi tako da svira i ode par dana od kuće isključi mu struju na glavnom strujomeru i boli te uvo pravi se da pojma nemaš.

pa jesam...ja sam njezan cvjetak, sta cu
mislim, znam sta cu na kraju i nece bit lijepo
mada je moguce da me nesretni komsija koji ima terasu do njegove preduhitri
jer idiot otvori sirom prozore i odvrne radio
Mi smo imali jednog takvog u zgradi jedno 15 godina je maltretirao pola zgrade....napije se pusti neku debitne muziku do daske i spava...nista mu ni policija nije mogla...jadni ti ljudi godinama mira nisu imali ni danju ni noću...

Ја имам свирце изнад. Он гитару, она клавир. Пре су правили журке, пуштали прво добру музику а пред јутро крене Брена "робиња сам твојааааа" :lol:
Нисам се бунила. Важно да се не свађају.
И да није неки Вагнер иза ког сецкају људе:lol:

Ја имам свирце изнад. Он гитару, она клавир. Пре су правили журке, пуштали прво добру музику а пред јутро крене Брена "робиња сам твојааааа" :lol:
Нисам се бунила. Важно да се не свађају.
И да није неки Вагнер иза ког сецкају људе:lol:
ma to je ok
ima djevojcica u stanu do nas
svira flautu
i komsija koji voli metal u susjednoj zgradi
i komsije koji vole drustvo i pjevaju i igraju kad im je slava i rodjendani unucima
sve je to kul i za ljude
i radovi na renoviranju su normalna stvar
ovo sto ovaj kreten radi je nekultura najobicnija
odvrne do daske, otvori prozore
njemu valjda nije zabavno ako i drugi ne sudjeluju
prvo smo mislili da je gluv
sad znamo da je samo kreten

Upoznam danas neku jednu ženu, kaže iz Albanije je. Začudim se kako zna srpski,vjerovatno neko pogranično mjesto? Kaže ne iz Prizrena sam.
E ne znam kad sam tako reagovala u životu...Od pitanja je li išla u školu i čiji pasoš ima pa na dalje.
Baš me to nekako pogodilo.

Ovoj budali što plaća šetača kera i jutros došao šetač u 7, ali po novom vremenu, što znači u 6.
A svi komšijski, pa i moj pas poludi na njega, laju bar 10 minuta u glas, sve nas probude.
Jbeš nedelju kad tako počne.

Back