moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
A naši su feferice, da...Ko im je prodao i gde? 
Vođe svake te grupe ima pare, al treba mu još....itd

Vođe svake te grupe ima pare, al treba mu još....itd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čak i Mia Khalifa ima neki viralni klip gdje je u par rečenica isprozivala cijelo to licemerje.Koje licemerje.
7 dana posle zemljotresa,.svi se setili i žrtava u Siriji. Pazite da ne pomognete slučajno i nekom Koptu, govnari..
...za nju ne možemo reći da je nedoyebena.....a može da joj se sagne i Istok i Zapad lol...samo ovi nedoyebeni uvode embargo za pomoć Siriji. Nekrsti i đavoimani.Čak i Mia Khalifa ima neki viralni klip gdje je u par rečenica isprozivala cijelo to licemerje.
Kad smo već kod avetinja, naš ministar (svih građana lol) je bio izuzetno precizan u čije ime i sa kime saosjeća.Avetinje...a no...
А што не би смео?
Пошто остали не могу да саосећају с Турцима.Kad smo već kod avetinja, naš ministar (svih građana lol) je bio izuzetno precizan u čije ime i sa kime saosjeća.
Pogledajte prilog 1294752
Ti meni uvek tako pametno kažeš, zato sam te i prozvao.А што не би смео?
Ја сам тренутно на чају од дивље јабуке. Из 'Јосифа Панчића'. Савршен је. Пробај га.
Не разумем ово. Храну помешану са соном киселином?Koliko neko mora biti poremećen da ide po gradu i baca psima u hrani sonu kiselinu? E pa ne znam šta bih mu uradila da ga uhvatim. Kakvi smo postali dobro nam je.
Da, baca neko u dvorišta u Nišu.Не разумем ово. Храну помешану са соном киселином?
Зар сона киселина не разара органску материју?Da, baca neko u dvorišta u Nišu.
Ja ti kažem ono što znam što je u vijestima i svagdje, hemičar nisam. Šta god da je užasno je da neko živom biču priredi takvu smrt.Зар сона киселина не разара органску материју?
Ma da ti budem iskrena u zadnje vrijeme me sve više bole sve nesreće i zla oko nas.О боже...Поред свих људских несрећа и трагедија ових дана и месеци неко се бави и псима у Нишу.
Мене боли помисао да неко умире испод рушевина и да неће бити нађен.
Ma da ti budem iskrena u zadnje vrijeme me sve više bole sve nesreće i zla oko nas.
Samo se zla slažu jedno na drugo.
Ko kaže da nije? Jedno ne isključuje drugoЈедан дечји живот вреднији је од свих паса на овом свету. Толико.
У хијерархији несреће пас из Ниша ми је на неком хиљадуосамстотом месту тренутно.Ko kaže da nije? Jedno ne isključuje drugo
Nije u ovoj priči poenta pas nego čovjek koji je na to spreman.У хијерархији несреће пас из Ниша ми је на неком хиљадуосамстотом месту тренутно.
На сарајевском сајту Klix.ba 'човек' коментатор жели да Србију потрефи исти такав земљотрес.Nije u ovoj priči poenta pas nego čovjek koji je na to spreman.
Sve je to isti tip ljudi. Bolesni mrzitelji.На сарајевском сајту Klix.ba 'човек' коментатор жели да Србију потрефи исти такав земљотрес.