moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Da li će da napada malo ovaj sneg i da se zadrži : )
Napolju je foojson...ko izlazi, naposa, saposla..
Napolju je foojson...ko izlazi, naposa, saposla..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наш је чист, сув и нико никоме не обија.ja sma zivela ranije u staroj gradnji i imala sam podrum uvek, ali ti podrumi nisu bili ni pacova da drzis, a ne stavri. jedini podrum koji je ikada bio u upotrebi je bio podrum u kuci. ostali podrumi bukvalno ni za sta, plus kradje. pa komsiji su drpili zimnicu.![]()
Наш је чист, сув и нико никоме не обија.
Mi smo ba Nbgd imali podrum ali je bio faktički u prizemlju, sa prozorima, a bili su raspoređene na 10 stanova i to se zaključavalo. Imali smo tu i vodu i sve potrebno. Nikad niti je obijeno, niti je ko kome sta dirao.Наш је чист, сув и нико никоме не обија.
ne morajujel ti plakari obavezno moraju da se kace na zid...ikeini. mene to nervira kod njihovog namestaja, sve moras na zid da okacis.
Муњо, ако се раде ствари које су заједничке, ту се део средстава да од средстава зграде (колико се има), а део искредитира Инфо стан. После се новац враћа кроз увећан Инфо стан за договорену месечну суму.Hvala, hvala, bravo Zauz za ovo "ako daju svi stanovi iste pare da ` ako ne daju bolje da niko ne da"
Lepo razmišljate. Ima tu još mnogo toga da se dogovori, pregovara i ugovori.
Hvala svima.
uopce ne moras servisirati lift preko infostanaМуњо, ако се раде ствари које су заједничке, ту се део средстава да од средстава зграде (колико се има), а део искредитира Инфо стан. После се новац враћа кроз увећан Инфо стан за договорену месечну суму.
Ако сам те добро разумела.
Ако је управник неажуран, безобразан и сл., увек можеш да га тужиш.
Бити управник зграде је функција која има одговорност, а наши људи то не капирају.
Па може али што би ако зграда има средстава на рачуну?uopce ne moras servisirati lift preko infostana
moze i bez njih, direktno s izvodjacem
pa nece oni da ti daju da raspolazete tim paramaПа може али што би ако зграда има средстава на рачуну?
И нисам мислила баш на лифт. Нисам пропратила који проблем Муњина зграда има.
Пре сам мислила на цеви за воду јер видим да је то велики и чест проблем у зградама- запушене цеви па проблеми које људи у приземљу или на првом спрату имају.
Нисам знала да се допушта располагање са само делом новца.pa nece oni da ti daju da raspolazete tim parama
npr treba mijenjati cijevi
i oni vam onda kazu
mi pokrivamo, mislim, 10 ili 16 metara, ostalo placate
a mi im placamo vec sto godina
tako i za lift
oni uzmu podizvodjaca i pokupe razliku sebi
ma mi smo pokusavaliНисам знала да се допушта располагање са само делом новца.
Како год, то треба проверити у закону.
Kakvi su ljudi mineri, a onda i lopovi, sa druge strane. To je za posmatranje.Муњо, ако се раде ствари које су заједничке, ту се део средстава да од средстава зграде (колико се има), а део искредитира Инфо стан. После се новац враћа кроз увећан Инфо стан за договорену месечну суму.
Ако сам те добро разумела.
Ако је управник неажуран, безобразан и сл., увек можеш да га тужиш.
Бити управник зграде је функција која има одговорност, а наши људи то не капирају.
Popust, a? Haha
Hvala Bogu da je gotovo.Danas konačno završena agonija sa investitorom koji je stavivši hipoteku na zemljište pre izgradnje zgrade, zeznuo 40 vlasnika stanova. Borba je trajala desetak godina. Na izvodu iz katastra više nema zabeležbe.
I ni ne radujem se više, pomalo sam se navikla na tu igru sa državom, investitorom, sastanke, stečajne upravnike...
A mnogi vlasnici su ostavili zdravlje borivši se sa njima.
Ja, kao da nisam svoje pare uložila u taj stan, verovatno zato što nikad nisam ni živela u njemu nego sam ga izdavala.
Па многи се жале.Danas čuh priču...žena izašla u šetnju radi zdravlja...šetala par kilometara i bilo joj posle toga loše.
Otišla na hitnu,mislila srce,pritisak,ko zna šta...tamo joj rekli da nije ništa od toga,da je već ne znam koja po redu da se žali na te simptome,a da je to u stvari trovanje od zagađenog vazduha.
Ja još ne mogu da vjerujem,iako vazduh jeste zaista zagađen.