@ChristopherWalken pp * ne junaci se ne heroisi ne rizikuj polako prati kako ide koliko kilograma mozes da podignes * kako stojis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako te bude?Samo mi smrdibube falile da me bude nocu
Dubina šare 4mmNakon promene letnjih u zimske gume, svaki put se "potpisujem " kad krećem. To kažem mm a on naruči dve nove gume.
Sad to treba da se plati 18000. Što su skupe gume za auto, bolje da sam se potpisivala i dalje, šare su dobre, samo on kaže da to znači da je materijal dotrajao i da mora nove.
4,8 i 5 su bileDubina šare 4mm
Nema prevelike filozofije.
Odlično.... ispod 4 kritično. 4 okej,4,8 i 5 su bile
Pa vidiš da nije ok jer se potpisuju, stari je dot i morala sam da kupim nove.Odlično.... ispod 4 kritično. 4 okej,
I to što kažeš, ko sam ja tu da nešto mudruje : )Pa vidiš da nije ok jer se potpisuju, stari je dot i morala sam da kupim nove.
Ćuti sad kad me je muž ubedio da ne valjaju i kad smo dali 18000 za dve gume
Šteta što ne mogu dva emotikona.
Radi se o Amanu.Šteta što ne mogu dva emotikona.
Šok i ljutnja.
Srećom, meso ne kupujem u marketima.
Sve drugo uvek proveravam, ali izgleda da više nije dovoljno otvoriti četvoro očiju.
Ovde je sve napisano osim lanca marketa.
Hvala.Radi se o Amanu.
Zato ih kod nas ima na,svakom koraku, samo kod mene u naselju čak 4 marketa, id kojih je jedan zatvoren trenutno jer je bilo pacova velikih kao mačke. Užasni su, meni bliže ne može nego što su, a ja idem busom u maxi jer ne bih pored svega još i da se otrujem.Hvala.
Mislim da u NS nema njihovih radnji.
Ili ih nisam viđala.
Kod nas je Univer na svakom koraku.Zato ih kod nas ima na,svakom koraku, samo kod mene u naselju čak 4 marketa, id kojih je jedan zatvoren trenutno jer je bilo pacova velikih kao mačke. Užasni su, meni bliže ne može nego što su, a ja idem busom u maxi jer ne bih pored svega još i da se otrujem.
Gde to? Ja znam da ima jedan na NBgd i jedan na Dorcolu.Meni je univer ok, svidja mi se, i u Bgdu su počeli da niču ko pečurke. Do skoro ih je bilo svega 2 ili 3 sad ih ima sigurno desetak, možda i koji više!
Gde to? Ja znam da ima jedan na NBgd i jedan na Dorcolu.
To kod vas elitnih, kod nas sirotinje ne otvaraju nista sem budjavog Amana

To kod vas elitnih, kod nas sirotinje ne otvaraju nista sem budjavog Amana![]()