Rupa VII

Da li sve devojčice imaju nekoliko desetina kutija u kojima drže sve zajedno i perlice i nakit i gumice i olovke i neke papiriće i da im sve to treba?
Sve sam joj istresla na sred sobe sa namerom da zajedno razvrstamo.
I šta mi je to trebalo, do sada 5 sati pipkamo po svemu, ostala još četvrtina, a njoj sve treba.
A kad odrastu, ne daju da se te kutije spuste u podrum ili u potrkovlje.

Da li sve devojčice imaju nekoliko desetina kutija u kojima drže sve zajedno i perlice i nakit i gumice i olovke i neke papiriće i da im sve to treba?
I šta mi je to trebalo, do sada 5 sati pipkamo po svemu, ostala još četvrtina, a njoj sve treba.
e cestitam
odgojila si hrcka
ko i ja
sve joj treba npr papirici isjeckani, komadici selotejpa, rolne od toalet papira, ambalaza razna...
ima radni sto od 160 cm
i domaci pise na cosku
jer je sve ostalo pojeo nered : (((

Sto diras te njene stvari, ima pravo da ih drži kako ona želi, dok ne dodje u fazu da sama poželi to da sredi.

Bratova djevojčica je ista. Bili su ovdje 2-3 sedmice zimus. Mi smo imali problem sa smećem kako smo se malo prije toga preselili, pa stalno neke kutije, isporuke, a ako ne stane sve u kantu neće da odvezu.
Ona je skupljala sve živo, od šarene kutije u kojoj su bile krofne, do deklaracija s odjeće i papirića od bombona, dok sam ja bacala šta god sam mogla prije nego ona uzme. Čujem onda nju kako govori baki, mojoj mami: "Tetka se žali da ne zna šta će sa smećem, a sve živo baca!" :mrgreen:

Sto diras te njene stvari, ima pravo da ih drži kako ona želi, dok ne dodje u fazu da sama poželi to da sredi.
Zato što od toga više ne može da se hoda u njenoj sobi. A došli smo do toga da mnogo voli mačke pa sve moguće mazi usput i donese buve u svoju sobu. Onda ih ja naprskam i to bi trebalo da se usisa sledeći dan. E to usisavanje je nomoguče u takvom stanju sobe.

Da li bi rešenje bilo da joj dozvolite da ima svoju macku? Da li bi joj to ublažilo žudnju za njima?
Mada znajući sve mačkare ovog sveta, bilo bi još gore 😆
Ima mačka u delu kuće gde je svekrva, sa ogrlicom, mažena i pažena, ali i ta mačka izlazi napolje. Nju ne puštamo u naš deo kuće. Baš zbog sklonosti ćerke da pokupi buve, vaške i šta god gamižuče može

Zato što od toga više ne može da se hoda u njenoj sobi. A došli smo do toga da mnogo voli mačke pa sve moguće mazi usput i donese buve u svoju sobu. Onda ih ja naprskam i to bi trebalo da se usisa sledeći dan. E to usisavanje je nomoguče u takvom stanju sobe.
imas po pet shopovima repelent koji smije na odjecu i tapacirung
od neema i jos nekih etericnih ulja
onda samo drzite prozore otvorene
da bude lakse i tebi i buvama (da pobjegnu)

Zvala Štedionicu jer nema mail-a koji je trebao da stigne još pre 2 dana. Kažu ako postoji neko sa istim imenom i prezimenom a pritom nema tačku koju ja imam, taj neko će dobiti to što je poslato meni. Do nedavno je sve bilo ok, tacno me izludese, i šta sad ja da radim, da otvaram novu mail adresu...nisu normalni.
Kao da je to meni bas jednostavno posle da ispratim sve.... :eek:

Bus kojim idem izmenio već izmenjen pravac kretanja.
Ajde, sad znaj kojim putem bus ide.
Piše redovnim putim, a taj redovni zatvoren zbog radova i dalje.
Otišla na drugu liniju makar do centra.
Ne gine mi pešačenje

Bus kojim idem izmenio već izmenjen pravac kretanja.
Ajde, sad znaj kojim putem bus ide.
Piše redovnim putim, a taj redovni zatvoren zbog radova i dalje.
Otišla na drugu liniju makar do centra.
Ne gine mi pešačenje
U bg ista prica. A ni na jednom stajalistu ne stave obavjestenje o putanji kojom ide.
Ne sjecam se da je ranije bilo tako.

U bg ista prica. A ni na jednom stajalistu ne stave obavjestenje o putanji kojom ide.
Ne sjecam se da je ranije bilo tako.

Ovde je postojalo obaveštenje do juče za dve izmenjene trase.
Jutros su zatvorili još jednu ulicu zbog radova, a tu dva stajališta ima.
Na sajtu piše bus vozi redovno, osim na tom delu, a većina ulica kojima redovno ide zatvorene do daljneg zbog radova
Izgleda da su zaboravili da naglase redovno izmenjenom trasom.
Ustvari ne ide ni tom trasom više.
Večeras ću morati obratiti pažnju kojim pravcem se vraća..
Eh, živote...
Dok se dogegam do posla......

Kupili smo 30 kobasica od mangulice, samo prodimljenih i sad to treba pokačiti na tavan da se suši.
I nije neko vreme za sušenje, tih dvadesetak stepeni tokom dana, valjda se neće pokvariti.
Nego ovaj moj već sat vremena na tavanu, morala sam da se popnem na merdevine da vidim šta radi.
Ebote, pravi kukice za svaku kobasicu i to ih meri da svaka bude ista, valjda meri i razmak među kobasicama, koji pacijent.

Kupili smo 30 kobasica od mangulice, samo prodimljenih i sad to treba pokačiti na tavan da se suši.
I nije neko vreme za sušenje, tih dvadesetak stepeni tokom dana, valjda se neće pokvariti.
Nego ovaj moj već sat vremena na tavanu, morala sam da se popnem na merdevine da vidim šta radi.
Ebote, pravi kukice za svaku kobasicu i to ih meri da svaka bude ista, valjda meri i razmak među kobasicama, koji pacijent.
ja sam izbrojao 23 kobaje jesi li sigurna da je bilo 30 :kez:

Back