Rupa VII

To na tvojem poslu? Lako moguće da je provjera, budi jako oprezna. Naslušao sam se svega i svačega o firmama, npr. da trgovcu u trgovinu namjerno pošalju više nekog artikla nego što piše u otpremnici i onda prate hoće li prijaviti višak.

Nisam u trgovini.
Ali znam za to.

Radim kao spremačica.
Često sam blizu para.
Provera bi mi bila razumljiva da tek počinjem da radim ili da sam nova na objektu.
Najgore je što ovde nemam kome da prijavim.

Nisam u trgovini.
Ali znam za to.

Radim kao spremačica.
Često sam blizu para.
Provera bi mi bila razumljiva da tek počinjem da radim ili da sam nova na objektu.
Najgore je što ovde nemam kome da prijavim.

anegdota...ide deda ulicom i vidi novcanik. vire neke krupne pare. gleda onako sa sve rukama na dupetu i sutne novcanik u stranu. promrmlja sebi u bradu " ne trebaju mi nije moje"

eto kao mini savet bila provera ili ne ... zaobidji ih ako nemas kome da prijavis ili ako ima kamera za video nadzor uzmes glwdas u kamwru i ostavis na vidljivo mesto.
naravno i nasmwsi se u kameru.

hebes tudje pare miran san je neprocenjiv

anegdota...ide deda ulicom i vidi novcanik. vire neke krupne pare. gleda onako sa sve rukama na dupetu i sutne novcanik u stranu. promrmlja sebi u bradu " ne trebaju mi nije moje"

eto kao mini savet bila provera ili ne ... zaobidji ih ako nemas kome da prijavis ili ako ima kamera za video nadzor uzmes glwdas u kamwru i ostavis na vidljivo mesto.
naravno i nasmwsi se u kameru.

hebes tudje pare miran san je neprocenjiv

Ja sam ko taj deda.
Nije moje.
I ostavila sam na vidno mesto.
I ovog puta sam prijavila šefici.
Savest mi je sa te strane mirna.
Šta će biti dalje..
Sad sam se već smirila.
Ali ono kad se nešto ponavlja u kratkom periodu ne možeš da se ne zapitaš šta se tu dešava.

Ja sam ko taj deda.
Nije moje.
I ostavila sam na vidno mesto.
I ovog puta sam prijavila šefici.
Savest mi je sa te strane mirna.
Šta će biti dalje..
Sad sam se već smirila.
Ali ono kad se nešto ponavlja u kratkom periodu ne možeš da se ne zapitaš šta se tu dešava.
da si stavila u dzep pa pitala sta raditi pa akde ali ovako mirno spavas i briga te.
na kraju krajeva takvo je vreme da bilo ko moze i sutra da cuje "znas kao tehnoloski visak nema pptrebe da u cetvrtak dodjes na radno mesto. javi se Mici za radnu knjizivu. znas kriza je. sve nas pogadja" ili neko slicno njesra kao da imamo 12 god...

Uradila si jedinu ispravnu stvar odradila posao i mirna si.

da si stavila u dzep pa pitala sta raditi pa akde ali ovako mirno spavas i briga te.
na kraju krajeva takvo je vreme da bilo ko moze i sutra da cuje "znas kao tehnoloski visak nema pptrebe da u cetvrtak dodjes na radno mesto. javi se Mici za radnu knjizivu. znas kriza je. sve nas pogadja" ili neko slicno njesra kao da imamo 12 god...

Uradila si jedinu ispravnu stvar odradila posao i mirna si.

Ima istine u ovome.
Mnogi se često zeznu misleći da su nezamenjivi, kad ono..

Hvala na podršci.
To mi radno mesto, ne mogu da izbegnem.

Danas sam to razrešila razgovorom sa jednom službenicom.
Biće sve ok.
ma to bre imas nekog mentola kod njih u kancu
ko sto sam ja
nema sta nisam gubila po stolu, oko stola po lejzi begovima
od para do dugmadi sa kaputa
zive bile nase divne tetkice zbog tog dugmeta od kaputa koji sam tek bila kupila <3

ma to bre imas nekog mentola kod njih u kancu
ko sto sam ja
nema sta nisam gubila po stolu, oko stola po lejzi begovima
od para do dugmadi sa kaputa
zive bile nase divne tetkice zbog tog dugmeta od kaputa koji sam tek bila kupila <3

Reći ću da je samo neko novi.
Nešto je slučajno, nešto namerno.

Posle razgovora sa jednom od njih, više ne razmišljam.

Jedino o čemu sad mislim je da nađemo nekog ko hoće da radi.

Screenshot_20220919-190752_Instagram.jpg

Screenshot_20220919-190746_Instagram.jpg

:pop: :pop: :pop: Zasto ne spale ovo :pop: sta je tu za muzej ponos🤦‍♀️ sta podrzavaju time 🤦‍♀️.

Isvađah se sa jednom komšinicom večeras.
Mislim da se zgrada orila od mog vikanja.
Znam nije lepo.
Ali isto tako nije bilo lepo ni od dotične babuskare da presreće dete i napada je za nešto što nije uradila.

Razlog je opet iškraban lift.
Ko je to uradio i zna se i ne zna se.

Ćerka me zove kad je došla kući sve plačući ta i ta me je sačekala kod ulaza i napala što sam iškrabala lift.
Ja tad bila na buskoj.
Zovem muža, kaže smirila se.
I kao nemoj ništa da preduzimaš
Šta nemoj
Što nije došla i obratila se nama nego napada dete
Kao jedino je dete u ulazu
I da jeste to uradila ova nije imala prava da je napada.
Lako dete napasti
Nisam ni otišla u stan nego direkt kod te dotične

Koliko su neki spremni daleko da odu da bi istetali svoje, da bi se svetili....

Lako će se dokazati ko je to uradio.

Ali ova bolje na oči da mi se ne pojavljuje duže vreme.

Isvađah se sa jednom komšinicom večeras.
Mislim da se zgrada orila od mog vikanja.
Znam nije lepo.
Ali isto tako nije bilo lepo ni od dotične babuskare da presreće dete i napada je za nešto što nije uradila.

Razlog je opet iškraban lift.
Ko je to uradio i zna se i ne zna se.

Ćerka me zove kad je došla kući sve plačući ta i ta me je sačekala kod ulaza i napala što sam iškrabala lift.
Ja tad bila na buskoj.
Zovem muža, kaže smirila se.
I kao nemoj ništa da preduzimaš
Šta nemoj
Što nije došla i obratila se nama nego napada dete
Kao jedino je dete u ulazu
I da jeste to uradila ova nije imala prava da je napada.
Lako dete napasti
Nisam ni otišla u stan nego direkt kod te dotične

Koliko su neki spremni daleko da odu da bi istetali svoje, da bi se svetili....

Lako će se dokazati ko je to uradio.

Ali ova bolje na oči da mi se ne pojavljuje duže vreme.
Istorija baba smaračica se nastavlja. Tako je i kod nas bila jedna babuskera koja je stalno optuživala decu, nisu bila kriva....

Nemoj zbog baba-veštica da se zamaraš. One to rade jer su dokone morončine : )

Istorija baba smaračica se nastavlja. Tako je i kod nas bila jedna babuskera koja je stalno optuživala decu, nisu bila kriva....

Nemoj zbog baba-veštica da se zamaraš. One to rade jer su dokone morončine : )
mene jutros presrece ona ludaca od ispod
mislim s nekim ljudima ne treba bit ljubazan nikada
da me "zamoli" da promjenim papuce jer ona cuje lupanje
ja nosim iste slikonske japanke vec 4 godine : )

mene jutros presrece ona ludaca od ispod
mislim s nekim ljudima ne treba bit ljubazan nikada
da me "zamoli" da promjenim papuce jer ona cuje lupanje
ja nosim iste slikonske japanke vec 4 godine : )
To je moja žena imala problem u svom stanu sa nekom ispod.
Moja ž. Nosi klompe istina, al imamo tepihe..i nisu klompe one holandske što nose ljudi i patooljci..ova moja oštra, al pravična, posle ova dole kad je vidi samo cilju ciju...lol
Nama bila juče komšinica.
Zvala prvo telefonom.
Donela nam čokolade.
Puši, a krije se od muža da puši i onda kod nas...u goste ..ma zna me kad sam bio mali...
E, ova što je vikala na decu, mene optuži da sam pišao u ulazu. A ja..kao, molim, šta ste rekli, ona blabla..i tu je ja oteran u ***** materinu. Obavestim o tome baku.

Ми немамо децу у улазу, имамо само оне у приземљу што држе празан акваријум :lol:
Али имамо бабе. И све знају, и ко ти је дошао и када си прошао и носиш ли нешто или су ти руке у џеповима и касниш ли са рачунима, и зашто си се паркирао низ улицу када имаш место испред зграде... Брате!

И сада ће да штеде на гасу, тражиће да се грејање укључује од 7 (њих је више) јер оне могу остати под јорганом до 9, а ви се туширајте у хладном стану пред посао. Али ће зато да се пеку јаја на радијатору у мају јер оне нису са сунчане стране зграде а циркулација слаба.

Back