Antigon@
Elita
- Poruka
- 17.045
U ovoj državi je sve postalo komplikovano.
Čak i kad hoćeš dobrovoljno da daš krv, naiđeš na komplikacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se zabavljala sa mojim mužem kada sam srela Baneta, i rekao mi je da se ženi. Bila sam potpuno u šoku. Kako da se ženi, kada ja nisam rešila da se udajem! Bila sam ubeđena da se zeza, ali bio je mrtav ozbiljan. Oženio se. Posle toga kada bi se sreli, zezala sam ga da je trebalo da me zove da mu budem kuma. 
Kazu sve umrezeno,ako zabaguje sistem nema lecenja,idiotiU ovoj državi je sve postalo komplikovano.

Sta fali jakni? Koledzica,ako se ne varam.Podsjeti me na neke lijepe dane iz mladosti.Ko je ovu grozomornu kosmarnu jaknu vratio u nosenje
Pogledajte prilog 1206568
ovu jaknu treba spaliti iz postojanja.
(Farmerke majca susta im je sa jaknom koji im je
.)
Мене су усликали пре пар година на путу на Панчеву, после Пупиновог моста. Три траке, пут писта, около кукурузи и њиве (вангардска средина, ван насеља), ограничење 50 км/х.Pa to je redovna pojava...pandurska, po manjim mestima.
Prošle godine...Ograničenje 50, nigde žive duše i evo ga, nacrtao se kod pumpe...prekoračili ste brzinu, išli ste 53....2 soma, čini mi se, na licu mesta, možda sam preterao, alnisam siguran da mi nije toliko uzeo. Jebla ga 3km/h u niđe duše nema....
Meni je skroz okStigao račun na struju.
Ljubi ga Tesla.
Podsecanja na ono sto se ne moze promeniti ~ svaki put kada je vidim to se pojavi ponovo u secanju gde sam omasila.Sta fali jakni? Koledzica,ako se ne varam.Podsjeti me na neke lijepe dane iz mladosti.![]()
Nigdje.Nema greske.Tako je kako je.Podsecanja na ono sto se ne moze promeniti ~ svaki put kada je vidim to se pojavi ponovo u secanju gde sam omasila.
Nisam, maykemi, samo do SErema...Sad ste našli da se okupljate u banatu. Dooooobro, to ću vam puno naplatiti.

Ja juce kad vidjeh da je toalet papir dostigao cijenu od 9 i 10 km kod nas tj. skoro 5 eura, zaprepastih se.A bio je oko 5 do 6 km.Litar mleka bez laktoze 168,00 i 500g testenine Barila 199,00 znaci katastrofa pa hvala lepo![]()
Strasno. Sta cemo jesti ove zime pitam se.Ja juce kad vidjeh da je toalet papir dostigao cijenu od 9 i 10 km kod nas tj. skoro 5 eura, zaprepastih se.A bio je oko 5 do 6 km.
Mlijeko kravica 2 km...Bilo 1,60 km.
A konzerva skuse 4,00 km.Ta ista bila do skoro oko 3,40.Cijene su bas drasticno skocile.