- Poruka
- 17.475
Rekla, al kad sam već dobila po glavi. Nisam vidjela da mi prijeti opasnost, s ledja mi prišla.ma ja bih rekla
skini molim te ranac i ne mlati po nama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekla, al kad sam već dobila po glavi. Nisam vidjela da mi prijeti opasnost, s ledja mi prišla.ma ja bih rekla
skini molim te ranac i ne mlati po nama
svakako mrzim prijevozRekla, al kad sam već dobila po glavi. Nisam vidjela da mi prijeti opasnost, s ledja mi prišla.
Ja sve do 3 stanice idem pješke, ponekad. Ponekad je daleko i moram u prevoz.svakako mrzim prijevoz
nuzno zlo
vec godinama sam organizirana tako da ne ulazim skoro uopce u bus
na posao idem pjesice ili bajsom
kad je vrijeme bas ogavno zmu me odveze
Možda od nervoze?Noćas 38,8 sad 37,2 da pošiziš, od čega i zašto pojma nemam.
mozda je to reakcija na transfuzijuNoćas 38,8 sad 37,2 da pošiziš, od čega i zašto pojma nemam.
Možda, ali mi niko ništa nije rekao po tom pitanju.mozda je to reakcija na transfuziju
Nisam nervoznaMožda od nervoze?
Afro,ne znam da li pijes one kesice "ortomol imuno" za imunitet...skuplje su,ali efikasne.Možda, ali mi niko ništa nije rekao po tom pitanju.
Pila sam njihove ampule koje su još jače od kesica i ništa posebno nisam primetila da mi je organizam jači od toga. Pila i kesice, ništa to kod mene baš i ne daje rezultate.Afro,ne znam da li pijes one kesice "ortomol imuno" za imunitet...skuplje su,ali efikasne.
I meni je to palo na pamet.mozda je to reakcija na transfuziju
Čekala sam 5h da temperatura spadne bar na 37 međutim ništa od toga, pa sam popila paracetamol. Skuvala supicu iz kesice i čekam da se prohladi pa da srčem polako. Ceo dan faktički nisam ni jela, jer to što jesam je užasno malo.I meni je to palo na pamet.
Afro, proguglaj malo o transfuziji krvi. Videces da ima par mogucih nus-pojava.
Kako ti je sada?
Rekla, al kad sam već dobila po glavi. Nisam vidjela da mi prijeti opasnost, s ledja mi prišla.

Je l‘ te prosla temperatura?Čekala sam 5h da temperatura spadne bar na 37 međutim ništa od toga, pa sam popila paracetamol. Skuvala supicu iz kesice i čekam da se prohladi pa da srčem polako. Ceo dan faktički nisam ni jela, jer to što jesam je užasno malo.
Hvala Bambi pogledaću.
nevezano za slucaj, povisena temperaura nije nas neprijatelj vec saveznik. pa pobogu, ne izlazi organizam iz homeostaze tek tako, just for funJe l‘ te prosla temperatura?
Jeste, danas sam bezJe l‘ te prosla temperatura?

Super.Jeste, danas sam bez![]()

Moguce je sve ali su mi trebali reci a ne da ja lupam glavu bez potrebe.Super.
Nadam se da se sada manje brines.
Mozda se zaista radilo o onih 96 sati povisene temperature, koji ponekad prate transfuziju krvi.
Drugi. Prvi put sam imala u oktobru od 13-27 og. Sad je puno blaže nego tada, ni uporediti se ne može.Afro, koji je to put, 2,3?
Skoro si je nesto imala
Od kad ti je to? Odmah ni ne vredi, bolje sačekaj 2-3 dana.Boli me glava, nos mi curka, u plućima neka težina. Postoji li prehlada ili da se testiram odmah?