Rupa VII

Ja sam sad nedavno imala koronu.Da se nisam testirala,mislila bih da je prehlada.Osim sto sam oko cetiri dana imala temp.38.
Inace simptomi "sastavljeno"grlo,ali ne previse i nos zapusen kao beton.
Pila sam brufen i gripostad i cim je spala temperatura,prestalo je i grlo i nos se sam od sebe otcepi.

Drugi. Prvi put sam imala u oktobru od 13-27 og. Sad je puno blaže nego tada, ni uporediti se ne može.

Od kad ti je to? Odmah ni ne vredi, bolje sačekaj 2-3 dana.
Kilava sam 2 dana, a jutros me stislo. Sad sam radila antigen teat ni jedne linije nema, a nemam ih više. Trebam naći apoteku koja radi. Na punkt za testiranje neću da idem.

Ma niko nikog vise ne zatvara.
Meni ce ovo pomoci da cu imati 7 meseci lufta da idem kad god hocu.
cerka je htela namerno da se zarazi iz istog razloga i imala je kontakt sa nama, mi smo svi u kuci sem mame, a verujem da je i ona imala jer je par dana grebalo grlo i smrcala je, ali nije uspela da bude pozitivna
samo joj je skocio broj antitela
isto je imala glavobolju i proces u sinusima par dana i onda je proslo
nadam se da ce na ovakav nacin virus da oslabi u citavom svetu i da se ubuduce tretira kao grip, a i da svima simptomi budu isto blagi

cerka je htela namerno da se zarazi iz istog razloga i imala je kontakt sa nama, mi smo svi u kuci sem mame, a verujem da je i ona imala jer je par dana grebalo grlo i smrcala je, ali nije uspela da bude pozitivna
nadam se da ce na ovakav nacin virus da oslabi u citavom svetu i da se ubuduce tretira kao grip, a i da svima simptomi budu isto blagi
Bilo bi lepo.
Moji simptomi su bili prilicni, ali puno blazi nego onog prvog puta, tad je bilo bas cupavo.
Ja verujem da sam pozitivna, ali znacemo verovatno u ponedeljak, jer mi se ne plava 2 tarifa za taxi, a u prevoz ne mogu.

Isto tako se osjećam i još me ruke bole. Ja sam jednom davno imala običnu gripu više se i ne sjećam kako sam se osjećala.

Isto tako se osjećam i još me ruke bole. Ja sam jednom davno imala običnu gripu više se i ne sjećam kako sam se osjećala.
sludeli su nas sa ovim kovidom
moj m i ja smo se razboleli u martu 2021
decembar godinu dana pre toga oboje smo imali grip i to bas sa jakom slikom..mesec dana mi je trajao dok sve nisam izbacila iz bronhija
sa sve onim lomljenjem kostiju i zglobova i visokom temp

posle nas je kovid rasturio, a ovo je stvarno bilo kao jaca prehlada..tri dana temp oko 37,5
i vidim d aje vecina imala takvu klinicku sliku
zato se i nadam da cemo uskoro da nastavimo sa normlanim zivotom

Nikad gora nisam bila ali prevršila dara meru izludeo me komšiluk definitivno sa njihovim velikim i malim džukcima, previše mi je mjihovog histeričnog lajanja jer su eto u teranju ili ko zna kom ludilu. Ne znsš ko je luđi džukci ili gazde.
E tako prva Dino Merlin na 100% jačine, ni da zvone ne bi ih čula,pa da vidim dokle će da izdrže. Meni taman fino ne čujem nikog od navedenih ludaka.
Hbg kad ne može lepo, ajde sad ćemo đonom, i dobro im je dok ne pustim neke Grke ili ne daj bože Jecu :lol:

Ako, do vlasnika je, nije do pasa.
Znam kad se vratimo iz vikendaje..gde je vrlo zaeban prema uljezima i laje na prolaznike na putu ..kod kuće jednom krene, zalaje kad čuje neko komešanje ili glasove i kad kad kažemo ne, dosta, ne laj, nema više - ne oglašava se i ne laje uopšte. Čak i komšije kažu, pa vaš pas uopšte ne laje
Normalno, on je gospodin pas.

Što je, buđavo vreme neko napolju, taman sam se bio naoštrio na skitnju.

Ako, do vlasnika je, nije do pasa.
Znam kad se vratimo iz vikendaje..gde je vrlo zaeban prema uljezima i laje na prolaznike na putu ..kod kuće jednom krene, zalaje kad čuje neko komešanje ili glasove i kad kad kažemo ne, dosta, ne laj, nema više - ne oglašava se i ne laje uopšte. Čak i komšije kažu, pa vaš pas uopšte ne laje
Normalno, on je gospodin pas.

Što je, buđavo vreme neko napolju, taman sam se bio naoštrio na skitnju.
Znam ja da je do gazde ni ne mislim da je do džuksija, ali ovog nema ko šta da nauči jer su u kući svi ludi definitivno. Meni samo u jednom trenutku počne toliko da smeta da više ne znam šta ću. Opominjala sam, zvala ovoga što im je izdao stan ne vredi svi se prave ludi, e pa ako mora onda ćemo đonom kad drugačije ne razumeju. Godinama već nemam mira u sopstvenom stanu ni tren zbog njih

Znam ja da je do gazde ni ne mislim da je do džuksija, ali ovog nema ko šta da nauči jer su u kući svi ludi definitivno. Meni samo u jednom trenutku počne toliko da smeta da više ne znam šta ću. Opominjala sam, zvala ovoga što im je izdao stan ne vredi svi se prave ludi, e pa ako mora onda ćemo đonom kad drugačije ne razumeju. Godinama već nemam mira u sopstvenom stanu ni tren zbog njih
Pustis neku opersku ariju,ima da pobjegnu i psi i vlasnici.
Drugi predlog je pokojni Ekrem Jevric-kuca,poso 😂

Back