Rupa VII

Ја сам увек имала тај неки начин да се спасем. Или сам умислила да сам се спасила, не знам. :lol:
Али хвала машти. И вери. У најгорим тренуцима оне су ме вадиле. И давале снагу. Када верујеш да ће бити другачије и машташ како ће бити лакше се превазиђе тренутно.
Неко ће рећи да сам себична, врв и јесам, али када ми све пређе преко главе правим се мртва. Може ко год хоће да легне на звоно, нема ме. И не гризе ме савест због тога.
Поготово ако сам болесна и није ми добро. Мани ме своје бриге, позива, супица, тетошења. Хоћу само да ме сви оставе на миру.
Ponekad pomislim da si moja kčerka.

Hvala vam. Rekao bih da ste u pravu. S tim što i dalje imam utisak da mogu da se sa svim izborim sam. Ljudi su prolazili i kroz mnogo gore stvari u životu pa nisu padali. Puno vam hvala.
Jesu, ali zašto sam kad ne moraš i zašto olakšavaš drugima a sebi ne?

Ja želim da čitam i gledam jednu novu temu, magijini najstorluci. Ti i Troja da stavljate slike i savjete kako biti sam svoj majstor
Izvini..iskočilo : )
FB_IMG_1644323130477.jpg

Vanredni radovi na objektu ili kasno večeras ili rano ujutro.
Znaću tek kad odem na objekat.
Baš su usred radne nedelje rešili da kreče.
Vreme početka krečenja u 16h,dok ne završe.
Završetak spremanja posle majstora do 8h ujutru.
Ustvari to je već kasno, najkasnije do 7h moramo svi završiti
Mislim moglo bi i do 8h,ali tad smetamo službenicima u obavljanju njihovih jutarnjih poslova.
Ni slučajno nas ne smeju videti.
Mislim
Kolutanje očima
Stvarno

Jesu, ali je bilo i drugačije vreme i drugačije prilike.
Danas u odsustvu logora, ratova i gladi, mislimo da smo razmaženi ukoliko se samo usudimo da pomislimo da nam nije sve potaman. Možda i jesmo, ali to ne znači da ne možemo da pregorimo, nažalost sa ovakvim tempom života i dehumanizacijom društva burn out je neminovan.

Na stranu sve posledice dugotrajnog stresa. Ne samo psihičke, već i telesne.
E za to su ti potrebni mehanizmi, da te neko nauči kako da zastaneš, udahneš duboko, presložiš prioritete i ostalima kažeš - jeptese.

Svaka generacija je imala svojih nedaća. Bilo je i ratova, boleščina, oskudacije u svemu i svačemu. Ali stvarno mislim da, kako je vreme odmicalo, život je postajao sve komplikovaniji. Sad smo došli do situacije da se podrazumeva da svi imamo mobilne telefone, internet, mejlove... Što znači da smo dužni da uvek, odmah i u bilo kakvoj situaciji moramo da damo informaciju. Da li je to posao ili neke privatne stvari, podrazumeva se da smo svi dostupni svakome.
I sad, ljudi srljaju, sve im je dostupno, sve im se potura a oni sve hoće. Nema više ni druženja kao pre. Nema ni poštovanja. Nema ni razumevanja. Neće to da promeni ni 1000 psihijatara. Lek protiv toga jeste u našim glavama ali realnost je takva.

Ponekad pomislim da si moja kčerka.

Jesu, ali zašto sam kad ne moraš i zašto olakšavaš drugima a sebi ne?
Zato što sebi olakšati ne mogu. Ja sam tu gde sam. Što fizički, što u glavi.

POSAO: Ukoliko želite nešto da promenite iz korena, ovo baš i nije najbolji trenutak. Čitav prvi deo avgusta donosi vam neke neočekivane prepreke i odlaganja.
LJUBAV: Obnavljanje veze sa osobom iz vaše prošlosti. Uprkos početnoj dilemi, spremni ste za nastavak ljubavne priče.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

krstaricin horoskop je uvek bio urnebesan:))))

boze kako sam se rastuzila, premilua pedijatrica j-ova : (
divna zena, divan pedijatar, 7 god je imala nase poverenje puno, nikada ali nikada nije omanula, uvek znala sta radi, uvek nasmejana, deca su je obozavala, toliko posvecena, takvu neku energiju je imala, strpljenje za svako pitanje....
rasplakah se, iako je nismo videli 3 god bukvalno smo je svo troje voleli...

Za ove što nabiju 10 kg u ranac i stave ga na ledja pa omlate sve oko sebe u prevozu uvela bih posebne kazne.
Хаха... То сам ја у суботу помислила за оне који иду пијацом и пуше, у гужви носе цигару, само гледам када ће некога да опрље.
Мени је у средњој било језиво у бусу када сам носила Т лењир и таблу за цртање. Ем нервирам све око себе, ем ни мени није згодно :lol:

pa mislim prebace ljudi ranac ispred sebe
i gomila ljudi ne ide tako iz hira
nego sto moraju
jbga
po toj logici mozete i gojazne u prevozu mrziti jer eto po dva mjesta zauzimaju

Ja kad udjem u prevoz sa torbama opreme ne znas kome je neprijatnije, meni ili ljudima koje zakacim :lol:
al u sustini moras nositi to sto nosis
ne radis to iz zajebancije
i prevoz tome i sluzi
da se ljudi prebace iz tacke a u b

pa mislim prebace ljudi ranac ispred sebe
i gomila ljudi ne ide tako iz hira
nego sto moraju
jbga
po toj logici mozete i gojazne u prevozu mrziti jer eto po dva mjesta zauzimaju

al u sustini moras nositi to sto nosis
ne radis to iz zajebancije
i prevoz tome i sluzi
da se ljudi prebace iz tacke a u b
Ma naravno
Nego kapiram i zendeli perspektivu, nije prijatno ako te zvekne
A imas ljudi koji se ni ne izvine ako zakace nekoga

ne mozes ranac na ledja pa niz bus
moras skinuti i okrenuti naprijed ili uzeti u ruku

Pa valjda treba da vladaš svojim torbama ruksacima i ostalim ne da udaraš ljude po glavi. Razumijem da se nosi ali ne da te baš briga kud torba mlati
tu se slazem
ne mozes ko ludak mlatiti rancem
mislim, ja nosim ranac za 17icu
rijetko doduse, al tu i tamo nosim
u prijevozu bi to bio pakao

ne mozes ranac na ledja pa niz bus
moras skinuti i okrenuti naprijed ili uzeti u ruku

tu se slazem
ne mozes ko ludak mlatiti rancem
mislim, ja nosim ranac za 17icu
rijetko doduse, al tu i tamo nosim
u prijevozu bi to bio pakao
O tom pišem upravo. Tako treba da se nosi a ne na ledjima pa opleti po glavama. Umalo se nisam potukla jutros u prevozu.

Back