Rupa VII

mh da...kad bi ih pogledala moja dva plavo zelena oka, pa moj nevini izraz lica, mali, deciji nosic, moj osmeh.....:mrgreen:
Ne ne sumnjam da bi pali na tebe :lol:
Samo bi te vratili posle nekog vremena :malav:

mene bi isto vratili
mislim, i mater bi me vratila da je imala kome
al posto sam ista njen pokojni otac tj moj djed
bilo je jasno da nije doslo do zamjene u porodilistu ?
Pazi tebe ne znam ni da li bi pozeleli na prvu da usvoje
Nemas ti taj pogled nezni kao zlozi :malav:

njihova stvar da. Samo znam za sebe da ne bi ni jedan posao na svetu me odvojio od zene koju volim da ne budem uz nju pred, do, oko i nakon porodjaja.

a kretena u rfsz necu komentarisati...za nasu Srbiju nista cudno , nazalost

Umro Aki Rahimovski,pjevač "Parnog valjka".
Zanimljivo,odavno nisam ništa slušala od "Parnog valjaka" i prije par dana,ovde na forumu razmijenih poruke sa nickom "Moje ime nije važno"...i slučajno negdje na netu,ne znam više gdje ,naletjeh baš na tu pjesmu i taj stih i shvatih zapravo da je to pjesma "Parnog valjka".
U videu on pjeva sa još jednim pjevačem i neko je prokomentarisao kako ga je ovaj nadmašio,jer se Aki jedva čuje.I evo sad pročitah,umro.

Umro Aki Rahimovski,pjevač "Parnog valjka".
Zanimljivo,odavno nisam ništa slušala od "Parnog valjaka" i prije par dana,ovde na forumu razmijenih poruke sa nickom "Moje ime nije važno"...i slučajno negdje na netu,ne znam više gdje ,naletjeh baš na tu pjesmu i taj stih i shvatih zapravo da je to pjesma "Parnog valjka".
U videu on pjeva sa još jednim pjevačem i neko je prokomentarisao kako ga je ovaj nadmašio,jer se Aki jedva čuje.I evo sad pročitah,umro.
Da. Mi smo odrastali uz njega. Odavno ih ni ja nisam slušala ali dok jesam bili su dobri.

Screenshot_20220122_191205_com.instagram.android_edit_3475737129111828.jpg

Јесте ли се чули?
Jesmo. On je ok fizički, nepovređen. Ali je sa jednim od poginulih putovao više od mesec dana. Plače kao kiša.
Pored svih njegovih problema sa anksioznošću, sa depresijom, pored toga što mu se psihoterapeut porodila, pa više ne pričaju, desi se i ovo.
Bespomoćno stojim i čekam da vidim kako će se stvari odvijati, van sebe od straha za njega.

Jesmo. On je ok fizički, nepovređen. Ali je sa jednim od poginulih putovao više od mesec dana. Plače kao kiša.
Pored svih njegovih problema sa anksioznošću, sa depresijom, pored toga što mu se psihoterapeut porodila, pa više ne pričaju, desi se i ovo.
Bespomoćno stojim i čekam da vidim kako će se stvari odvijati, van sebe od straha za njega.
Biće dobro. Nemoj loše da misliš.

Знам да ти је тешко, али га мораш охрабривати и оставити свој страх по страни, због њега. Ту смо ми, измеђуосталог да делиш све што те тишти а не би да показујеш својима :zag:
Некада тешки тренуци тргну човека. Верујем да ће он бити боље него што слутиш.

U pobogu! Malopre sam za to čitao na vestima. Naopako!

Mama mi vec 5 dana ima temperaturu, radili su joj brzi test, bio je negativan, izvadili krv, nalazi su joj bili nikad bolji, crp odlican, dobila je antibiotike (zasto, bre?!), ali temperatura joj i dalje ne spada.
Danas su je opet testirali, snimili pluca, dobila je injekciju i infuziju, a doktorica misli da je i pored svega toga ipak u pitanju korona.
U 14h ide po rezultate, pa dalje kod njene doktorice. Jos ne znam kakav joj je snimak pluca i da li su joj rezultati krvi i dalje dobri.
Najgore mi je sto to sve mora sama.
Temperatura joj je sve vreme oko 37,5.
Dan pre nego sto je dobila tempetaturu je pricuvala jedno dete iz komsiluka, a bio je bolestan i imao je temperaturu.

Back