Rupa VII

Како су оне мени слатке, веверице. Са тим предивним репом.
Али ипак највише волим јежеве :heart:
Isto / drugima nekada davno nisu bile ( odnesose kruske) / na jesen ove godine kada je cistio stabljike čičoke pored je bio jedan mlad jez / probudio se po danu setao vratio u zaklon (inace imaju buve ne treba ih dirati ) park ih je pun ima ih kod crkve.
Nije to bas za pohvalu (jedu puzeve jedu male zivotinje na cetiri noge) zeznuto je / bolje da ih ima nego nema kada je stanje takvo (ovde ima sova koje isto to jedu).

Ne lepi se nista na njih, zato nema sta da se riba.
To sam i ja primijetila. Nekoliko puta mi je već iskipila voda s tjesteninom i ništa ne ostaje.

ja sam i plasticnu ambalazu par puta izgrilovala
sve je to zmu ocistijo :malav:
Ja sam šerpu. Opet bila tjestenina u pitanju. Zaboravila sam i da sam je stavila, radila u drugoj sobi i čujem neki alarm. Par puta se u cijeloj zgradi palio požarni alarm kad neko otvori vrata koja se otvaraju samo u slučaju požara ili puše one elektronske cigarete u liftu, ali čujem zvuk je malo drugačiji. Kad sam išla da vidim odakle dolazi zvuk imala sam šta i da vidim. Tačnije, ništa nije moglo ni da se vidi, sve je bilo puno dima. Ali, niko nije čistio, zdjela je bačena. :mrgreen:

Poslednja izmena:
To sam i ja primijetila. Nekoliko puta mi je već iskipila voda s tjesteninom i ništa ne ostaje.

Ja sam šerpu. Opet bila tjestenina u pitanju. Zaboravila sam i da sam je stavila, radila u drugoj sobi i čujem neki alarm. Par puta se u cijeloj zgradi palio požarni alarm kad neko otvori vrata koja se otvaraju samo u slučaju požara ili puše one elektronske cigarete u liftu, ali čujem zvuk je malo drugačiji. Kad sam išla da vidim odakle dolazi zvuk imala sam šta i da vidim. Tačnije, ništa nije moglo ni da se vidi, sve je bilo puno dima. Ali, niko nije čistio, zdjela je bačena. :mrgreen:
ja sam specijalizirala ambalazu
i manje plasticne posude
?

Čitav dan dižem hlače koje nešto vuče, da li gaćke ili hulahopke. Mrzim taj osjećaj kad su hlače labave na dupetu i vise. Jedva čekam da dodjem kući i riješim to, jako me nervira.

To ti je normalno u našim online snopovima.
Šta god da kupuješ.

Jedna od ng odluka je da sledeće godine kupujem patike samo u Dunk Shopu Blizu mi je i oriđinali su. A imaju i jednu jebačku basket jaknu u ponudi.
Ne, kao, kupim u nekoj sportskoj radnji kod nas, sve me žulja..e, pa nema toga, neće biti u '22.

Lol

pa kad gledate sranja...što ne čitate Mišela Fukoa? Recimo
Niste valjda išli i u bioskop?
Niste, vrv.
Toe dobro

Video sam Sergeja Trif u pošti, neki dan, urađen na Max, ono, sav uzburkan od hemije

Ne nosi masku.

Sad sam ušla u Ikeu i vjerujem više nikad. Takav cirkus i toliko ljudi na jednom mjestu da ja za to nemam živaca uopšte. Kriva je zlozi išla sam da kupim veliku dasku :mrgreen:

al' zar ti nije bilo super da setas i razgledas, pipkas stvari uzivas? :sad2:

i koju dasku si htel;a da kupis, fascineru?

danas je tako zato sto je drugi dan bozica, mnogi ne rade, pa su izasli u setnju u ikeu. :lol:

He, he......još tii se naguzila, a ti je fotkaš...Vidi i ona gde je mekano, to je ona što ti rovari po jastucima. : )

Čijujem i zvoni kao ..ma jbli te orasi..sve ste pojeli, tonu, ništa ne čitate samo torte jedete ..

Inače, kupio sam neke semenke za baštu : ❤️kupiću i zasad trešnju malo...neku sadnicu sadnicy

omiljena mi je burlat

Grof of Milutovac rasad lol

al' zar ti nije bilo super da setas i razgledas, pipkas stvari uzivas? :sad2:

i koju dasku si htel;a da kupis, fascineru?

danas je tako zato sto je drugi dan bozica, mnogi ne rade, pa su izasli u setnju u ikeu. :lol:
Onu veliku, nemam pojma šta je fascinera. Drugi put idem ujutru, svasta mi treba tek aam danas shvatila al ne mogu da se guram i čekam pola sata na kasi.

Back