Rupa VII

Има ли неко искуство са станарима у згради који одбијају да поправе квар са цевима за воду у свом стану из којих вода лије на заједнички ходник?
Претпостављам да за то постоји инспекција при Инфо стану која, на крају, кад се констатује да одбијају поправку да изврше упада са екипом олупа, поправи и остави им да заврше фине радове?

Само бих још додала да је екипа за хитне интервенције била и констатовала квар у стану изнад, међутим, станари одбијају да прихвате чињеницу и већ месец дана се праве више него блесави, па чак и безобразни.

Има ли неко искуство са станарима у згради који одбијају да поправе квар са цевима за воду у свом стану из којих вода лије на заједнички ходник?
Претпостављам да за то постоји инспекција при Инфо стану која, на крају, кад се констатује да одбијају поправку да изврше упада са екипом олупа, поправи и остави им да заврше фине радове?
Zovi komunalnu policiju.

Само бих још додала да је екипа за хитне интервенције била и констатовала квар у стану изнад, међутим, станари одбијају да прихвате чињеницу и већ месец дана се праве више него блесави, па чак и безобразни.

ja sam imala iznad da im kaplje kod.mene u stan i na kraju su ovlazili trecinu zida. dosli su cini mi se iz hitnih intervencika na kraju i olupali, ali tek kada smo im rekli da cemo ih tuziti te boodale iznad nas. na kraju su pristali i morali su da.menjaju cevke.

Zovi komunalnu policiju.
Мора прво да се иде у Инфо-стан. Имају неки формулар који се попуни да изађе на терен њихова инспекција.

Значи, људи су тотално луди. Имамо језеро у гаражи и њих баш брига јер су они, можеш мислити, реновирали цеви пре 4 године те је немогуће да је од њих. А то што су долазили стручни људи већ, нема везе.

Мора прво да се иде у Инфо-стан. Имају неки формулар који се попуни да изађе на терен њихова инспекција.

Значи, људи су тотално луди. Имамо језеро у гаражи и њих баш брига јер су они, можеш мислити, реновирали цеви пре 4 године те је немогуће да је од њих. А то што су долазили стручни људи већ, нема везе.

uzasno je tesko da nesto uradis. mi kad smo rekli da cemo podneti tuzbu, zaista smo bili spremni da to i uradimo. nama je islo u stano, slepci su imali one stare metalne cveke i sipali svaku splacinu u sudoperu.

sta da ti kazem kad kod mene sad u zgradi zalivaju zaedinjeru sa hebenim cvecem i podlivaju temelj zgrade. komsika iz prizemlja ima sad vlagu, ta sa kojom pricam, vrv i ova druga sto je na strani gde su hebene zardinjere.
hebalo ih cvece podlivaju temelje.

opet gledam emisiju o debelima...pa hebem im mater dobiju pare od drzave i jos u bolnici dobiju apartmam, a ja ovde u srbiji mogu da crknem sa ovom kicmom. u stvari nisu oni krivi, kriva je ova smrdljiva drzava u kojoj zivim.

uzasno je tesko da nesto uradis. mi kad smo rekli da cemo podneti tuzbu, zaista smo bili spremni da to i uradimo. nama je islo u stano, slepci su imali one stare metalne cveke i sipali svaku splacinu u sudoperu.
Ово лије у заједничке просторије тј. ходник гараже. Да лије мени у стан или гаражу, била би вертикала одавно заврнута.

sta da ti kazem kad kod mene sad u zgradi zalivaju zaedinjeru sa hebenim cvecem i podlivaju temelj zgrade. komsika iz prizemlja ima sad vlagu, ta sa kojom pricam, vrv i ova druga sto je na strani gde su hebene zardinjere.
hebalo ih cvece podlivaju temelje.
Ево, констатовала сам путању.
Прво хитне интервенције. Ако они констатују да је из стана, онда се станарима стави до знања. Ако станари изигравају безобразлук, следи пријава инспекцији инфо-стана. Инспекција констатује и налаже им да поправе. АКо се оглушавају и на инспекицју инфо стана, онда следи комунална инсекција која након састављања записника на лицу места, вероватно даје рок неко време за решење проблема, па ако не поступе по наредби, улазе унутра и лупају стан уз пратњу полиције.

Значи, тај је редослед. :D

Вероватно и твоја комшиница може тако да пријави те заливаче цвећа.

Back