tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Pa dobro onima koji misle da su neprikosnovene face uvek preostaje utociste u vidu bogate ignor liste. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Екстремитет, Метло.Najbolje je staviti vas sve na ignor i citati samo sopstvene postove, nirvana![]()
Ruke, noge?Екстремитет, Метло.
Знаш ти...Ruke, noge?![]()
Ako nije o meni naljuticu seJa sam volela reputacije.
Pre neki dan sam se baš slatko smejala na pp sa jednom forumašicom. Nismo ogovarale, ali smo zapazile istu stvar, i komentarisale. Meni je bilo mnogo smešno.![]()
Ruke, noge?![]()
Ljuti se koliko hoćeš. ali nismo te ni pomenule.![]()
Zovi komunalnu policiju.Има ли неко искуство са станарима у згради који одбијају да поправе квар са цевима за воду у свом стану из којих вода лије на заједнички ходник?
Претпостављам да за то постоји инспекција при Инфо стану која, на крају, кад се констатује да одбијају поправку да изврше упада са екипом олупа, поправи и остави им да заврше фине радове?
Има ли неко искуство са станарима у згради који одбијају да поправе квар са цевима за воду у свом стану из којих вода лије на заједнички ходник?
Претпостављам да за то постоји инспекција при Инфо стану која, на крају, кад се констатује да одбијају поправку да изврше упада са екипом олупа, поправи и остави им да заврше фине радове?
Само бих још додала да је екипа за хитне интервенције била и констатовала квар у стану изнад, међутим, станари одбијају да прихвате чињеницу и већ месец дана се праве више него блесави, па чак и безобразни.
Мора прво да се иде у Инфо-стан. Имају неки формулар који се попуни да изађе на терен њихова инспекција.Zovi komunalnu policiju.
Мора прво да се иде у Инфо-стан. Имају неки формулар који се попуни да изађе на терен њихова инспекција.
Значи, људи су тотално луди. Имамо језеро у гаражи и њих баш брига јер су они, можеш мислити, реновирали цеви пре 4 године те је немогуће да је од њих. А то што су долазили стручни људи већ, нема везе.
Očekuj da broj zaraženih skoči na 5000 i da uvedu policijski čas i zaustave gradski prevoz.i hebala ih korona vise.
Očekuj da broj zaraženih skoči na 5000 i da uvedu policijski čas i zaustave gradski prevoz.
Koga je briga? Ovi idioti, što su pokrali izbore su već pokazali da ih nije briga.a sta ako neko nema auto i mora hitno kod lekara. nemoj da crnis crnobradi..
Ово лије у заједничке просторије тј. ходник гараже. Да лије мени у стан или гаражу, била би вертикала одавно заврнута.uzasno je tesko da nesto uradis. mi kad smo rekli da cemo podneti tuzbu, zaista smo bili spremni da to i uradimo. nama je islo u stano, slepci su imali one stare metalne cveke i sipali svaku splacinu u sudoperu.
Ево, констатовала сам путању.sta da ti kazem kad kod mene sad u zgradi zalivaju zaedinjeru sa hebenim cvecem i podlivaju temelj zgrade. komsika iz prizemlja ima sad vlagu, ta sa kojom pricam, vrv i ova druga sto je na strani gde su hebene zardinjere.
hebalo ih cvece podlivaju temelje.