Rupa VII

Platih otpusivanje, stigo je do vertikale sa sajlom, na dva tri mesta je bilo blokirano
Ovog puta nismo nasli nikakve kese :lol:
Kaze prasak iz masine u kombinaciji sa masnocom odnsudova neprijatelj broj jedan, to tako na par god se zacementira
Resenje je da se razbije sve to i dve odvojene cevke da se prave
Reko moze cim dobijem na lotou

Ma nije ovo danas drama, naplatio kolko je reko i to je to, srecom nije bilo dodatnih troskova

Ja samo ne mogu vise, ne mogu majke mi
Treba mi nova sudopera
Treba mi opet vodinstalater jer smo puni peska u dovodnim cevima zbog vesicevih radova, sjebo mi cesmu u kihinji, mlaz na njoj ko da piski ne moze da povuce
Treba krecim komsinici, treba sebi da krecim, treba hoblujem parket i menjam lajsne
Kaze stavili mi kineske ventile, uzeli mi 3 000 po ventilu a stavili kineze koji pucaju, kaze da ih drzim na oku jer cesto puknu, on naplacuje 1500 stavlja italijanske sa garancijom....ja znam da na foru hitnosti deru i uvek prodjes skuplje, ali de bre kineza da mi stavis za 3 000 po ventilu, pa jjebo teeeeee

Ja cu samo jedan dan izaci iz stana sa mackom i necu se vratiti
За чесму скини филтер који је при врху славине, очисти га од песка и нашрафи поново.
Ако је зарђао, купи нови, смешна је цена.
Макар то можеш сама.

За чесму скини филтер који је при врху славине, очисти га од песка и нашрафи поново.
Макар то можеш сама.
Ma skinuto,cisceno i to i skinuta glava ciscena....
Unutra je problem dublje, mora celu slavinu da skinem i bojler kuhinjski posto je on na njoj :roll: pa onaj deo od cevke do cesme tu je problem, to ne mogu ja mora majstor
Ja mogu da menjam ove klasicne cesme, ali ovu kuhinjsku ne jer je drugacija

Макар то можеш сама.
Da, ja ovo radim na jedno 3 meseca i uvek ima nekoh kamenja u tom filteru inače košta 100,00 zato i koristim bokal za filtriranje vode, razlika je drastična.

Platih otpusivanje, stigo je do vertikale sa sajlom, na dva tri mesta je bilo blokirano
Ovog puta nismo nasli nikakve kese :lol:
Kaze prasak iz masine u kombinaciji sa masnocom odnsudova neprijatelj broj jedan, to tako na par god se zacementira
Resenje je da se razbije sve to i dve odvojene cevke da se prave
Reko moze cim dobijem na lotou

Ma nije ovo danas drama, naplatio kolko je reko i to je to, srecom nije bilo dodatnih troskova

Ja samo ne mogu vise, ne mogu majke mi
Treba mi nova sudopera
Treba mi opet vodinstalater jer smo puni peska u dovodnim cevima zbog vesicevih radova, sjebo mi cesmu u kihinji, mlaz na njoj ko da piski ne moze da povuce
Treba krecim komsinici, treba sebi da krecim, treba hoblujem parket i menjam lajsne
Kaze stavili mi kineske ventile, uzeli mi 3 000 po ventilu a stavili kineze koji pucaju, kaze da ih drzim na oku jer cesto puknu, on naplacuje 1500 stavlja italijanske sa garancijom....ja znam da na foru hitnosti deru i uvek prodjes skuplje, ali de bre kineza da mi stavis za 3 000 po ventilu, pa jjebo teeeeee

Ja cu samo jedan dan izaci iz stana sa mackom i necu se vratiti
to su oni aquastil lopovi
meni su sjebali kupatilo, izmjenjali cesmu koja je radila...sve u svemu, kreteni su i lopovi
al nemam nikog da ti preporucim, zao mi je :((((
samo mogu reci da iz rastosnice makar znaju sta rade
a ove cu prijaviti trzisnoj

to su oni aquastil lopovi
meni su sjebali kupatilo, izmjenjali cesmu koja je radila...sve u svemu, kreteni su i lopovi
al nemam nikog da ti preporucim, zao mi je :((((
samo mogu reci da iz rastosnice makar znaju sta rade
a ove cu prijaviti trzisnoj
Ovo bio ovaj zmajev sto sam ti dala kontakt
Super je covek, lepo radi
Ja ne znam jesi ga zvala ti uopste?

Pa nisam znala da su mi stavili krs, jos oni rade prodaju delova imaju i radnju, stvarno sam mislila da su stavili nesto domace barem, znam ja da su me odrali na kontu hitnosti, to ce svi, to prosto progutas i hbg, ali me danas bas iznerviralo kad rece da su stavili kineze, nesto sto realno treba da menjam OPET

Ovo bio ovaj zmajev sto sam ti dala kontakt
Super je covek, lepo radi
Ja ne znam jesi ga zvala ti uopste?

Pa nisam znala da su mi stavili krs, jos oni rade prodaju delova imaju i radnju, stvarno sam mislila da su stavili nesto domace barem, znam ja da su me odrali na kontu hitnosti, to ce svi, to prosto progutas i hbg, ali me danas bas iznerviralo kad rece da su stavili kineze, nesto sto realno treba da menjam OPET
jesam, al nema alat za to sto je nama trebalo
i bar je to posteno rekao i nije nas zavlacio

ovi su teske lopine
oni samo posredjuju
nemaju majstore uopce
izlanuo se majstor koji je bio na reviziji
on mi je unistio jos jednu plocicu i cistio odvod koji nije zapusen
i nije htio poslusati mog oca koji mu je rekao da pusti prvo masini da vidi dal curi pa onda razbija
:(

znaci, on ima svoju radnju
a preko njih radi na sat
lopine

a da, imaju i vise sajtova i kontakt telefona
pa tek kad dobijes racun skontas s kim imas posla uopce
akvastil - lazljivci i lopovi!!!!

Da te kamere ultrazvukove nema to da.....

Sta je na kraju sa tvojim cevkama? Jel resen problem?
ne to, nego alat za aluplex cijevi

rijesili su ljudi iz rastosnice
problem je napukla cijev vertikale na koju mi uopce nismo spojeni
ovi majmuni su to mogli da vide da ih je zanimalo da rade, a ne samo da uzmu pare i uniste nam kupatilo
sad se borim da stambeno posalje nekog da to zatvori kako treba
i da nam mijenjaju citave vertikale jer ce ovo opet pucati

Imaju mi oglasi i na Chrome-u iako mi je uključen adblock. Plus što je aplikacija daleko lakša i prostija za korišćenje od sajta. Baš sam se nadao da to nekako može da se ugasi.
Jok, naplacuju sve :aha:

Ja na yt na mobu idem preko mozile i nema reklama uopste, probaj videces
Imas i dobar brovzer zove se ad bloker i na njemu de god da surfujes ili sta god da radis sve reklame sklanja, probaj i to ako oces

ne to, nego alat za aluplex cijevi

rijesili su ljudi iz rastosnice
problem je napukla cijev vertikale na koju mi uopce nismo spojeni
ovi majmuni su to mogli da vide da ih je zanimalo da rade, a ne samo da uzmu pare i uniste nam kupatilo
sad se borim da stambeno posalje nekog da to zatvori kako treba
i da nam mijenjaju citave vertikale jer ce ovo opet pucati
Aha tako

Da sad je jjebada sa stambenim oko vertikale :roll: ima da rodite mecku dok dodju

A kolko je da vi stanari platite privatnog majstora?

Jok, naplacuju sve :aha:

Ja na yt na mobu idem preko mozile i nema reklama uopste, probaj videces
Imas i dobar brovzer zove se ad bloker i na njemu de god da surfujes ili sta god da radis sve reklame sklanja, probaj i to ako oces

Ajd, probaću. Hvala ti. Ovo kad ideš preko sajta je baš glupo. Aplikacija je super ali udaviše sa reklamama. I to 80% su ono za one igrice trejleri.

Ajd, probaću. Hvala ti. Ovo kad ideš preko sajta je baš glupo. Aplikacija je super ali udaviše sa reklamama. I to 80% su ono za one igrice trejleri.
Meni je jako bitno da nema uopste reklama jer ja slusam muziku na yt na slusalicama kad sam na ulici, kad ti na slusalicama iskoci reklama koja je uvek glasnija od muzike probije ti usi, mrs bre
Tako da sam se izverzirala sa tim uklanjanjem reklama sa yt profi levl 😎

jesam, al nema alat za to sto je nama trebalo
i bar je to posteno rekao i nije nas zavlacio

ovi su teske lopine
oni samo posredjuju
nemaju majstore uopce
izlanuo se majstor koji je bio na reviziji
on mi je unistio jos jednu plocicu i cistio odvod koji nije zapusen
i nije htio poslusati mog oca koji mu je rekao da pusti prvo masini da vidi dal curi pa onda razbija
:(

znaci, on ima svoju radnju
a preko njih radi na sat
lopine

a da, imaju i vise sajtova i kontakt telefona
pa tek kad dobijes racun skontas s kim imas posla uopce
akvastil - lazljivci i lopovi!!!!
Ja sam kontala da je ista firma i majstori i prodavnica i servis
Ja sam ih nasla preko gugla kao hitna sluzba
Znaci to se ne zna ko pije ko placa.....klasika u srba

Ma ok, mislim kod mene su ok bili, brzo su dosli lepo uradili, odrali me i sve ok
Nisam imala lose misljenje o njima dok mi danas ne rece ovaj covek sta su stavili, e onda sam popizdela

Ja sam kontala da je ista firma i majstori i prodavnica i servis
Ja sam ih nasla preko gugla kao hitna sluzba
Znaci to se ne zna ko pije ko placa.....klasika u srba

Ma ok, mislim kod mene su ok bili, brzo su dosli lepo uradili, odrali me i sve ok
Nisam imala lose misljenje o njima dok mi danas ne rece ovaj covek sta su stavili, e onda sam popizdela

to vec ne znam
da se provjeriti u apr-u
al fakat su uzasni lopovi

Back